Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Prva liga

Celjani z mojstrovino Pruceva potrdili drugi naslov

Nogometaši Celja so tri kroge pred koncem potrdili drugi naslov državnih prvakov. Zasledovalce, nogometaše Olimpije, so premagali z 1:0. Celjani imajo zdaj pred Ljubljančani nedosegljivih 12 točk prednosti.

218

Prva liga

Kronanje prvakov prestavljeno vsaj za en teden

Z zmago nad Aluminijem s 5:0 so nogometaši Olimpije vsaj za en teden preprečili Celju, da si zagotovi drugi naslov državnega prvaka. Dokončna odločitev lahko pade prihodnjo nedeljo, ko Celjani gostijo prav zmaje.

37

Domžalčani do pomembnih točk v boju za obstanek

Mario Krstovski je zadel za zmago Domžalčanov proti Koprčanom v preloženi tekmi Prve lige (1:0). Domžalčani se treh točk zelo veselijo, saj so ušli ekipam z dna lestvice, po točkah so ujeli Muro na šestem mestu.

8

Iličić: Če lahko v 90. minuti naredim drseči start, je nekaj "narobe"

Ko pred novinarje stopi Josip Iličić, je jasno, da se je zgodilo nekaj pomembnega. Kot tako lahko označimo prvo zmago Maribora v Stožicah po štirih letih in pol, s katero so vijoličasti ohranili upanje, da bi do konca sezone še prehiteli največje tekmece.

89

Maribor s preobratom po petih letih osvojil Stožice

Na preloženi tekmi 26. kroga je v Ljubljani potekal večni derbi dveh različnih polčasov. V prvem je prevladovala Olimpija in ga dobila z 1:0, nato se je slika obrnila in Maribor je najprej izenačil, nato pa izkoristil igralca več za sladko zmago z 2:1.

172
Več
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov