Sporočila za javnost
slice
Ti dve noči bosta naši
Noči v Stari Ljubljani z Radiem Slovenija, 16. avgust 2017 ob 15:31 Na tradicionalnem evropskem pouličnem festivalu, prireditvi Noči v Stari Ljubljani, lahko prihodnji teden uživate v kulturnem in zabavnem programu vseh treh programov nacionalnega Radia.
Carmen manet – Pesem ostane in zmaga tudi. V Sloveniji!
24. julij 2017 ob 12:11 Slovenski ženski pevski zbor Carmen manet je v soboto, 22. julija 2017, osvojil prvo mesto na tekmovanju Evrovizijski zbor leta 2017 in tako ponesel kakovost in tradicijo slovenskega zborovskega ...
Štiri nove oddaje Čez planke
17. julij 2017 ob 10:58 Že tradicionalno, avgusta na Televizijo Slovenija, prihajajo nove oddaje Čez planke.
Prva zborovska Evrovizija
11. julij 2017 ob 14:41 Evropska radiotelevizijska zveza EBU letos uvaja nov format tekmovalne TV-oddaje za nadarjene zborovske pevce Evrovizijski zbor leta.
Zmagovalec 37. Melodij morja in sonca je Isaac Palma
10. julij 2017 ob 12:25 Poletni amfiteater Avditorija Portorož je v soboto, 8. julija, gostil 37. festival Melodije morja in sonca.
Nova podoba prvega programa Televizije Slovenija Podobo, ki je nastala ob 25. obletnici Slovenije in je predstavljala portrete naših ljudi in njihovih poklicev, so na Televiziji Slovenija nadgradili.
Bliža se 37. festival Melodije morja in sonca Poletni amfiteater portoroškega Avditorija bo v soboto, 8. julija, gostitelj 37. festivala Melodije morja in sonca.
Dober konec, odličen začetek Otroški in mladinski program TV SLO zaključuje pestro sezono: ob popolnoma novih oddajah je skoraj vsaka že poznana oddaja uvedla novosti.
Nova Kromatika - Abonma za vse okuse Simfonični orkester RTV Slovenija bo jeseni vstopil v svojo 62. sezono.
Cikel oddaj o Jožetu Privšku V torek, 13. junija, se na 1. programu Radia Slovenija, v oddaji Big Band RTV Slovenija se predstavi , začenja cikel oddaj o Jožetu Privšku.
Prideš z nočjo Primarij Matjaž Lunaček, doktor medicine, je specialist psihiater. Ukvarja se s psihoanalitično prakso in uporabo psihoanalize v literaturi in vzgoji. Študiral je tudi primerjalno književnost.
Športno poletje na RTV Slovenija Meseca julij in avgust sta v športnih uredništvih RTV Slovenija že tradicionalno posvečena prenosom tekem v kolesarstvu, plavanju in atletiki in omenjeno tradicijo bomo nadaljevali tudi v letošnjem ...
Preklapljamo na Poletno sceno Na vznemirljivo in razgibano Poletno sceno bomo letos preklopili še pred koncem šolskega leta.
Poletna noč, posvečena 80-letnici rojstva pianista, dirigenta in skladatelja Jožeta Privška Tradicionalni gala koncert Poletna noč, ki ga RTV Slovenija pripravlja v sodelovanju s Festivalom Ljubljana, bo letos posvečen 80-letnici rojstva mojstra Jožeta Privška.
Val 202 praznuje 45 let Val 202, drugi program Radia Slovenija, je druga najbolj poslušana radijska postaja v Sloveniji in letos praznuje že 45 let delovanja.

RTV SLO v družbenih medijih
Facebook Twitter audioboo
Kazalo