Sporočila za javnost
slice
Že 100 oddaj podkasta Številke
Podkast Številke vabi na snemanje stote oddaje, 26. april 2017 ob 14:54 Že dobri dve leti na spletnem portalu MMC deluje podkast Številke, ki prinaša številne zanimive zgodbe različnih družbenih sfer — od znanosti, športa, kulture in zabave.
Zmagovalka Poprocka je Anabel
21. april 2017 ob 22:02 Na drugem tekmovalnem večeru Dnevi slovenske zabavne glasbe 2017: Poprock je slavila Anabel s skladbo Ob kavi.
Sporočilo za javnost o finančnem in kadrovskem poslovanju v letu 2016 in v prvem kvartalu 2017
21. april 2017 ob 17:17 Tromesečje letošnjega leta za RTV Slovenijo izjemno uspešno Dobri poslovni in finančni rezultati poslovanja RTV Slovenija kažejo tej kulturno in nacionalno pomembni medijski ustanovi na optimističen ...
Nagrajena oddaja Slovenska zemlja v pesmi in besedi
20. april 2017 ob 11:38 Radijska oddaja Slovenska zemlja v pesmi in besedi vsak torek ob 20. uri poslušalce 1. programa Radia Slovenija povezuje z živim izročilom ter duhovno kulturo Slovencev nekoč in danes.
Kviz Kdo bi vedel - najbolj gledana sobotna oddaja
18. april 2017 ob 15:52 Lucidna vprašanja, presenetljivi odgovori, zanimivi gostje, dobri filmčki, inovativne animacije in humorni komentatorji oddaje Kdo bi vedel z vami ponovno od 29. aprila.
Zmagovalka Popevke je Nuška Drašček April premierno prinaša 24 novih skladb, dvanajst smo jih slišali na prvem večeru festivala Dnevi slovenske zabavne glasbe 2017: Popevka.
"The Voice" v družbi jazzovskega orkestra RTV Slovenija V sklopu abonmaja BigBand@SiTi bo v petek, 21. aprila 2017, ob 20. uri v SiTi Teatru v Ljubljani na sporedu koncert, na katerem se bo Big Bandu RTV Slovenija na odru pridružil priznani hrvaški ...
Mladim glasbenim talentom iz Botrstva 12 tisočakov! Od minulega ponedeljka so na Valu 202 za spodbujanje glasbenih talentov otrok iz projekta Botrstvo dražíli loka violončelistov Luka Šulića in Stjepana Hauserja, 2CELLOS.
Zmagovalci 22. festivala Slovenska polka in valček so ansambel OGNJENI MUZIKANTI IN TJAŠA HROVAT, ansambel STORŽIČ in ansambel GLAS Na 22. festivalu Slovenska polka in valček, ki se je že tretjič zapored odvil v Podčetrtku, so gledalci in poslušalci festivala za najboljšo polko leta 2017 izbrali TA NAGAJIVI ČAS (Klemen Grašič in ...
Drugi velik projekt skupine EkstraVisor je drugi tir Drugi zahtevnejši projekt podatkovno-preiskovalne skupine EkstraVisor je drugi tir.
Koncertne poslastice Simfoničnega orkestra in Big Banda v aprilu V prihajajočih štirih tednih bosta glasbena korpusa RTV Slovenija, tj. Simfonični orkester in Big Band RTV Slovenija, nastopila na kar šestih koncertih, od tega enem skupnem.
Hej, DJ na Valu 202 ruši rekorde Oddaja Hej, DJ, ki jo na sporedu Vala 202 lahko spremljamo vsak ponedeljek ob 20. uri, že od začetne oddaje 6. marca pa do danes beleži številne uspehe.
Zmagovalca akcije TV-poroka sta Karin in Urban iz Zasavja Zmagovalca šeste akcije TV-poroka v oddaji Dobro jutro na Televiziji Slovenija sta postala Karin in Urban iz Zasavja.
Izjava za javnost o prispelih vlogah za mesto generalnega direktorja RTV Slovenija Ponovljeni razpis za mesto generalnega direktorja RTV Slovenija, ki ga je Programski svet RTV Slovenija (v nadaljevanju svet) objavil 24. februarja, se je zaključil dne 27. 3. 2017.
Spoznajte voditelje festivala DSZG 2017 April premierno prinaša 24 novih skladb, ki jih bomo slišali v dveh festivalskih večerih Dnevov slovenske zabavne glasbe 2017.

RTV SLO v družbenih medijih
Facebook Twitter audioboo
Kazalo