Sporočila za javnost
slice
Zmagovalec Popevke 2018 je Alex Volasko
24. september 2018 ob 11:09 Na 42. festivalu Popevka se je predstavilo 13 tekmovalnih skladb. Izmed vseh je občinstvo najbolj prepričala skladba Če pomlad nikoli več ne pride v izvedbi Alexa Volaska.
Katera bo zmagovalna popevka leta 2018?
21. september 2018 ob 09:21 Nedeljski večer nam bo prinesel 13 novih pesmi, ki bodo dopolnile bogato zakladnico slovenskih popevk.
Svetovno prvenstvo v cestnem kolesarstvu - Innsbruck 2018
20. september 2018 ob 09:26 Med 22. in 30. septembrom 2018 bo v Innsbrucku potekalo svetovno prvenstvo v cestnem kolesarstvu. Na njem bo nastopila najštevilčnejša slovenska reprezentanca doslej, ki bo štela 24 tekmovalcev.
Dodatni koncert Izštekanih 25
19. september 2018 ob 10:52 Radijska oddaja Vala 202 Izštekani , ki letos praznuje četrt stoletja, bo obletnico pospremila z velikim ekskluzivnim koncertom IZŠTEKANIH 25 v Kinu Šiška.
Izjava RTV Slovenija glede incidenta v Kopru
18. september 2018 ob 16:36 V vodstvu RTV Slovenija in Informativnem programu Televizije Slovenija ostro nasprotujemo današnjemu postopanju predstavnika Finančne uprave Republike Slovenija (FURS) proti novinarski ekipi ...
Ko starši nimajo nič proti prižganemu televizorju Tako kot se otroci veselijo počitkov po obveznostih, se mi veselimo, da jim v teh odmorih lahko ponudimo kakovostno oskrbo možgančkov in dušic.
Generalni direktor RTV Slovenija Igor Kadunc Programskemu svetu podal predlog za soglasje k imenovanju Katje Šeruga za direktorico TV Slovenija Generalni direktor RTV Slovenija Igor Kadunc je včeraj, v ponedeljek, 17. septembra 2018, Programskemu svetu RTV Slovenija podal predlog za soglasje k imenovanju Katje Šeruga za direktorico ...
Dve nagradi za Val 202 Projekt Siniševo delo Vala 202 je prejel mednarodno novinarsko nagrado Migration Media Award, Websi pa je projektu Hej, DJ! podelil prvo mesto v kategoriji Mediji. Projekt Vala 202 Siniševo delo
Vse vloge Zvezdane Mlakar “Sem mama, babica, blondinka, igralka, gospodinja, kmetica, ranljiva … ”, svoje življenjske vloge opisuje 60-letna Zvezdana Mlakar.
Novosti v Ambientih, Bleščici in Avtomobilnosti Redne tedenske oddaje o lepoti bivanja, o modi in trendih ter o novostih s področja mobilnosti v najširšem pomenu besede se z novimi sezonami vračajo na Televizijo Slovenija.
Z jesenjo tudi nove tedenske izobraževalne oddaje Polne zamisli, tem, gostov, vprašanj in odgovorov se te dni z jesensko shemo na TV Slovenija vračajo tudi sveže tedenske izobraževalne oddaje.
Teden brez plastike z Radiem Maribor Radio Maribor v tednu od 10. do 16. septembra izvaja akcijo Teden brez plastike z Radiem Maribor.
Popevka 2018: 13 novih skladb se bo potegovalo za pet festivalskih nagrad Letošnji, 42. festival bo v nedeljo, 23. septembra, ob 20. uri v studiu 1 Televizije Slovenija.
UEFA Liga narodov in kvalifikacije za UEFA EURO 2020 na TV Slovenija RTV Slovenija je pridobila pravice za tekme slovenske nogometne reprezentance v novoustanovljeni UEFA Ligi narodov, prav tako pa tudi pravice za tekme v kvalifikacijah za UEFA Evropsko prvenstvo v ...
Kviz in sproščena zabava se vračata na Televizijo Slovenija Na Televizijo Slovenija se vračajo priljubljene razvedrilne oddaje Slovenski pozdrav, Kdo bi vedel in Vikend paket, vsak delovnik pa boste pred TV Dnevnikom znova spremljali nove kvize Vem! Kviz Vem!

RTV SLO v družbenih medijih
Facebook Twitter audioboo
Kazalo