Sporočila za javnost
slice
Milko Lazar in Igor Matković z Big Bandom v Kinu Šiška
sreda, 25. 10. 2017, ob 20. uri v Kinu Šiška, 18. oktober 2017 ob 15:20 Big Band RTV Slovenija bo v sredo, 25. 10. 2017, ob 20. uri nastopil v Kinu Šiška skupaj s skladateljem, pianistom in dirigentom Milkom Lazarjem ter trobentačem in skladateljem Igorjem Matkovićem.
Znan prejemnik nagrade Franeta Milčinskega – Ježka za leto 2017
13. oktober 2017 ob 12:37 Drago Mislej Mef je pisec besedil popevk in glasbenik, avtorski pesnik (kantavtor), avtor scenarijev različnih glasbenih prireditev in televizijskih oddaj, organizator izolskih "dogodkov z okusom", ...
Pojasnilo RTV Slovenija glede nastopa Tanje Gobec
12. oktober 2017 ob 14:41 Spoštovani, nastop voditeljice v napovedniku oddaje Odmevi, dne 11. oktobra 2017, je bil posledica osebne stiske in stresa, a brez dvoma neprimeren in ni ustrezal standardom javnega nastopanja.
Zima 2017/2018 na RTV Slovenija
12. oktober 2017 ob 14:03 V soboto, 28. 10. 2017 , bo na sporedu prva ženska veleslalomska tekma v alpskem smučanju, ki bo tudi sicer otvorila letošnjo zimsko sezono.
Od blizu in Zvezdana spet z vami
10. oktober 2017 ob 10:48 Na televizijske zaslone se vračata pogovorni oddaji Od blizu in Zvezdana, ki bosta gledalcem TV Slovenija 2 krajšali sredine in sobotne večere.
Young Village Folk in široko obzorje Izobraževalni program je to poletje skupaj s finskimi in hrvaškimi partnerji snemal novi evropski medijski projekt Young Village Folk – Hrana iz mladih korenin, ki nadaljuje ideje uspešnega ...
Finske harmonije - koncert Simfoničnega orkestra RTV Slovenija Drugi koncert Simfoničnega orkestra RTV Slovenija v okviru abonmaja Kromatika bo na sporedu v četrtek, 12. oktobra 2017, ob 19.30 v Cankarjevem domu v Ljubljani.
Spremljanje predsedniških volitev 2017 na RTV Slovenija Dogajanje, povezano z volitvami predsednika Republike Slovenije 2017 , ki bodo v nedeljo, 22. oktobra, bomo spremljali tudi na Radioteleviziji Slovenija.
Nova sezona Avtomobilnosti, Ambientov in Bleščice Hladnejši dnevi na televizijske zaslone prinašajo tudi novo sezono oddaj Avtomobilnost, Ambienti in Bleščica. AVTOMOBILNOST
Musica sotto l'olivo - Glasba pod oljko na TV Koper/Capodistria V soboto, 30. septembra, ob 20.30 se začenja niz oddaj Musica sotto l'olivo (Glasba pod oljko), ki jih od leta 2013 za TV Koper - Capodistria ureja in vodi Luisa Antoni.
Jazzovski večeri z Big Bandom RTV Slovenija v SiTi Teatru Big Band RTV Slovenija bo skupaj s SiTi Teatrom v petek, 6. oktobra 2017, zakorakal v novo, že tretjo abonmajsko sezono koncertnega cikla za glasbene sladokusce BigBand@SiTi.
Koncert Perpettum Jazzile kot uvod v jesenske glasbene vikende Jesen na male zaslone ponovno prinaša glasbene oddaje. Vrača se oddaja Popšop.
Izjava za javnost o sinočnjem soočenju na TV Slovenija pred referendumom o Zakonu o drugem tiru Ob koncu sinočnjega soočenja pred referendumom o Zakonu o drugem tiru je prišlo do incidenta, ker udeleženec soočenja Egidij Kozjek kot predstavnik uradno prijavljenega organizatorja referendumske ...
60. obletnica oddajnega centra Krvavec Oddajni center (OC) Krvavec, po obsegu naprav največji in zato tudi najpomembnejši OC v Sloveniji, letos obeležuje 60. obletnico.
Razkošje za mlado generacijo Na Televiziji Slovenija je že vse pripravljeno na veliko odprtje jesenske sezone oddaj, ki prijetno žgečkajo in hkrati vzgajajo tiste, na katerih svet stoji.

RTV SLO v družbenih medijih
Facebook Twitter audioboo
Kazalo