Sporočila za javnost
slice
Osebnost Primorske 2016 sta Igor Komel in Vasja Klavora
Akcija Radia Koper, Televizije Koper in časopisa Primorske novice, 21. januar 2017 ob 22:38 Radio Koper, Televizija Koper in dnevnik Primorske novice so v sežanskem Kosovelovem domu že dvanajstič zapored razglasili osebnost Primorske.
Amaya se je veselila nastopa na EMI 2017
20. januar 2017 ob 11:16 Zaradi spremembe glasbenih načrtov za njeno mednarodno kariero Amaya ne bo nastopila na izboru EMA 2017.
Ilinka Todorovski - nova varuhinja pravic gledalcev in poslušalcev RTV Slovenija
20. januar 2017 ob 10:19 Ilinka Todorovski je bila včeraj, 19. januarja 2017, za obdobje petih let z možnostjo enkratnega podaljšanja imenovana na mesto varuhinje pravic gledalcev in poslušalcev RTV Slovenija.
Funkognito, Mozartina 2 in Čudežni mandarin
17. januar 2017 ob 14:24 V prihajajočih štirih tednih bosta oba glasbena korpusa RTV Slovenija, tj. Simfonični orkester RTV Slovenija in Big Band RTV Slovenija, nastopila na koncertih v sklopu svojih abonmajev.
Po Sloveniji in Studio 3
16. januar 2017 ob 13:51 Na Televiziji Slovenija bomo januarja predstavili dve novi oddaji, ki ju pripravljajo v Informativnem programu - Po Sloveniji in Studio 3. Mozaično-pogovorna oddaja Po Sloveniji bo prvič na sporedu ...
Kdo bo Osebnost Primorske 2016? Radio Koper, Televizija Koper in časnik Primorske novice bodo v soboto, 21. januarja, ob 20. uri, že dvanajstič zapored razglasili Osebnost Primorske.
Aplikacija RTV 4D za hibridno televizijo V prizadevanjih, da gledalcem ponudimo nove sodobne storitve, smo na RTV Slovenija razvili aplikacijo RTV 4D za TV-sprejemnike, ki podpirajo storitev hibridne televizije (HbbTV).
Izvrstna gledanost Zlate lisice Pretekli vikend se je zaključila že tradicionalna 53. Zlata lisica, na kateri se je od tekmovalnega smučanja poslovila najboljša slovenska smučarska vseh časov Tina Maze.
Prihaja nova zabavna oddaja Kdo bi vedel Kaj počno vidre med spanjem? Kako najhitreje olupite česen? To sta le dve nenavadni vprašanji, ki jih bomo zastavljali v novi zabavni oddaji Kdo bi vedel.
Objavljen javni razpis za festival Slovenska polka in valček 2017 Razvedrilni program Televizije Slovenija je na spletni strani RTV Slovenija in na teletekstu na 276 objavil javni razpis za sodelovanje na 22. festivalu Slovenska polka in valček.
Pod mostovi Državljanov Slovenije, ki so padli na rob družbe, je čedalje več. Kar 56 tisoč otrok je revnih!
Mozartine 2017 Simfonični orkester RTV Slovenija bo v novo leto zakorakal z novim abonmajem, saj je že v nedeljo, 15. januarja 2017, na sporedu prvi izmed petih koncertov iz koncertnega cikla Mozartine.
SP v rokometu na RTV Slovenija Med 11. in 29. januarjem 2017 bo v Franciji potekalo petindvajseto svetovno prvenstvo v rokometu, ki ga bodo gledalci, poslušalci in uporabniki spletne strani lahko spremljali na programih RTV ...
Veliki koncerti narodno-zabavne, zabavne in ljudske glasbe na 1. programu TV Slovenija Ljubiteljem narodno-zabavne, zabavne in ljudske glasbe v prihajajočih tednih pripravljamo pester koncertni izbor vrhunskih glasbenih sestavov z gosti.
Oddaja Odmevi praznuje 20 let Poznovečerna informativna oddaja Odmevi, ki vsak dan od ponedeljka do petka ob 22. uri na TV SLO 1 ponudi sveže večerne novice in analize najpomembnejših dogodkov dneva, 6. januarja praznuje 20 let.

RTV SLO v družbenih medijih
Facebook Twitter audioboo
Kazalo