Sporočila za javnost
slice
Zmagovalec EME je Omar Naber
27. februar 2017 ob 15:23 Na 62. tekmovanje za Pesem Evrovizije potuje Omar Naber.
Že šesto leto zapored televizijska poroka v oddaji Dobro jutro
24. februar 2017 ob 12:15 Oddaja Dobro jutro že šesto leto zapored pripravlja veliko televizijsko poroko. Letos bo potekala v Žički Kartuziji, zanjo pa se že potegujejo trije pari.
Na odru EME 2017 tudi Jamala, Toni Cetinski in ManuElla
20. februar 2017 ob 14:23 Osem izvajalcev, ki se bodo potegovali za vozovnico v Kijev, bo nastopilio po naslednjem vrstnem redu: 1) Sell Out 2) Nuška Drašček 3) Tim Kores 4) Nika Zorjan 5) KiNG FOO 6) Omar Naber 7) BQL 8) ...
EMA 2017: Imamo druge štiri finaliste
18. februar 2017 ob 22:28 Nuška Drašček, Tim Kores, Raiven in BQL so drugi štirje finalisti izbora EMA 2017.
EMA 2017: Imamo prve štiri finaliste
17. februar 2017 ob 22:00 KiNG FOO, Nika Zorjan, Sell Out, Omar Naber so prvi štirje finalisti izbora EMA 2017.
Hammondove orgle - koncert Big Banda RTV Slovenija in Renata Chicca Big Band RTV Slovenija bo v petek, 24. februarja 2017, ob 20.30 nastopil v Kinu Šiška z mednarodno priznanim pianistom Renatom Chiccom.
Najbolj prepričljivi indie rockerji Mladinska oddaja Televizije Slovenija V svojem ritmu , ki mladim glasbenim talentom v izziv daje priredbe ljudskih ali opernih napevov v njim lastnem žanru, je v včerajšnji finalni oddaji
Trije koncertni biseri s Simfoničnim orkestrom RTV Slovenija v februarju in marcu V februarju in marcu bo Simfonični orkester RTV Slovenija nastopil na treh koncertih v okviru abonmajev Kromatika in Mozartine. 19.
Športno uspešen pretekli vikend poskrbel za visoko gledanost Pretekli vikend je bil za slovenske športnike izjemno uspešen. Ilka Štuhec je postala svetovna prvakinja v smuku, Peter Prevc pa je prvič zmagal v sezoni 2016/2017.
Izzivi za željne adrenalina Na spored TV Slovenija prihaja nova mladinska oddaja Adrenalinci. V desetih adrenalinsko-športnih izzivih se bo pomerilo osem srednješolcev.
Svetovno prvenstvo v alpskem smučanju in biatlonu na programih RTV Slovenija Le dober teden po zaključku svetovnega prvenstva v rokometu, ki so ga naši gledalci, poslušalci in uporabniki spletnega portala lahko spremljali na vseh treh programskih platformah RTV Slovenija, ...
600 oddaj Infodroma Edina informativna oddaja za mlade Infodrom bo v petek 3. februarja iz studia Televizije Slovenija mlade nagovorila že šeststotič.
EMA 2017: Razkrivamo gostitelje večera Bliža se izbor EMA 2017, ki bo letos izpeljana v treh večerih. Gostitelji bodo Tina Gorenjak, Maja Martina Merljak in Tanja Kocman, v finalu pa se jim bo pridružil Mario Galunič.
Rokometaši, Ilka Štuhec in Žan Košir poskrbeli za visoko gledanost na TV SLO Uspehi slovenskih rokometašev, Ilke Štuhec in Žana Koširja so v preteklih dneh pred male zaslone prikovali množico gledalcev.
Vse najboljše - oddaja Dobro jutro praznuje 15 let Priljubljena jutranja oddaja Dobro jutro, ki jo gledalci lahko na prvem programu Televizije Slovenija spremljajo vsak delavnik med 7. in 11. uro (razen ob ponedeljkih do 10.15), bo v soboto, 4. 2.

RTV SLO v družbenih medijih
Facebook Twitter audioboo
Kazalo