Sporočila za javnost
slice
Dober konec, odličen začetek
Zaključek sezone otroških in mladinskih oddaj, prihaja Govoreči Tom in prijatelji, 21. junij 2017 ob 13:45 Otroški in mladinski program TV SLO zaključuje pestro sezono: ob popolnoma novih oddajah je skoraj vsaka že poznana oddaja uvedla novosti.
Nova Kromatika - Abonma za vse okuse
15. junij 2017 ob 13:35 Simfonični orkester RTV Slovenija bo jeseni vstopil v svojo 62. sezono.
Cikel oddaj o Jožetu Privšku
12. junij 2017 ob 14:49 V torek, 13. junija, se na 1. programu Radia Slovenija, v oddaji Big Band RTV Slovenija se predstavi , začenja cikel oddaj o Jožetu Privšku.
Prideš z nočjo
12. junij 2017 ob 13:46 Primarij Matjaž Lunaček, doktor medicine, je specialist psihiater. Ukvarja se s psihoanalitično prakso in uporabo psihoanalize v literaturi in vzgoji. Študiral je tudi primerjalno književnost.
Športno poletje na RTV Slovenija
9. junij 2017 ob 16:28 Meseca julij in avgust sta v športnih uredništvih RTV Slovenija že tradicionalno posvečena prenosom tekem v kolesarstvu, plavanju in atletiki in omenjeno tradicijo bomo nadaljevali tudi v letošnjem ...
Preklapljamo na Poletno sceno Na vznemirljivo in razgibano Poletno sceno bomo letos preklopili še pred koncem šolskega leta.
Poletna noč, posvečena 80-letnici rojstva pianista, dirigenta in skladatelja Jožeta Privška Tradicionalni gala koncert Poletna noč, ki ga RTV Slovenija pripravlja v sodelovanju s Festivalom Ljubljana, bo letos posvečen 80-letnici rojstva mojstra Jožeta Privška.
Val 202 praznuje 45 let Val 202, drugi program Radia Slovenija, je druga najbolj poslušana radijska postaja v Sloveniji in letos praznuje že 45 let delovanja.
Revolucionarne zabave naših mladosti Je bil punk bolj revolucionaren od rocka? Je bilo bolj nevarno poslušati jazz ali plesati tržačana? So bili mladi v šestdesetih bolj pogumni od ostalih generacij mladih?
Zmagovalci Malih sivih celic so iz OŠ Ljudski vrt Ptuj Triindvajseta sezona kviza Male sive celice 2016/2017 je zaključena. V finalni tekmovalni oddaji, ki smo jo na TV SLO 1 predvajali minulo soboto, 27. maja, sta se pomerili ekipi III.
Radio Koper za svoj rojstni dan obdaril otroke dvojezične šole v Špetru Ekipa Radia Koper je v dvojezično šolo v Špetru danes odpeljala več kot 300 otroških in mladinskih knjig.
Poletje na tujem Pred glavno poletno sezono bi vas radi odpeljali na potovanje. V mislih imamo Avstralijo.
Romantična TV-poroka med skrivnostnimi zidovi Žičke Kartuzije V dolini svetega Janeza Krstnika, med skrivnostnimi zidovi Žičke kartuzije, ki velja za kulturni spomenik državnega pomena, sta se na TV-poroki v petek, 12. maja 2017, poročila Karin Lazar in Urban ...
Omarjev nastop si je ogledalo več kot 200 tisoč gledalcev V soboto, 13. maja, se je v Kijevu zaključil izbor za Pesem Evrovizije 2017, kjer je največ glasov - tako pri strokovnih žirijah kot pri gledalcih - prejel Portugalec Salvador Sobral s skladbo Amar ...
Bila so Titova mesta Po smrti Josipa Broza Tita je v vsaki izmed šestih jugoslovanskih republik in dveh avtonomnih pokrajin po eno mesto nosilo Titovo ime.

RTV SLO v družbenih medijih
Facebook Twitter audioboo
Kazalo