Sporočila za javnost - Arhiv

Iskalnik po sekciji


Iskane besede:
Od:
Do:
Sporočila za javnost - Arhiv
Radio sredi mesta Na tradicionalnih Nočeh v Stari Ljubljani bo tradicionalno veliko programa pripravil tudi Radio Slovenija.
Zdaj gre zares: Nikola Pajanović v Edinburgu Približuje se termin, ko se bodo strokovni žiriji v Edinburgu na Škotskem predstavili najboljši mladi glasbeniki Evrope, ki so bili letos izbrani, da na EBU tekmovanju zastopajo svoje države.
Napad na novinarsko ekipo Televizije Slovenija Novinarji, uredniki in vodstvo RTV Slovenija ostro obsojamo današnji napad na novinarsko ekipo Televizije Slovenija na Trgu Evrope, ki povezuje Novo Gorico in Gorico.
Deklina zgodba na TV Slovenija Na TV SLO 1 v soboto, 18. avgusta, ob 22.45 prihaja večkrat nagrajena ameriška serija Deklina zgodba, posneta po knjižni predlogi Margaret Atwood iz leta 1985.
Najbolj gledana Dirka po Franciji do sedaj Velik uspeh slovenskega kolesarstva se je zrcalil tudi v gledanosti letošnje Dirke po Franciji.
Studio ob 17-ih s Kredarice Ob visokih jubilejih: 240-letnici prvega vzpona na Triglav in 125-letnici organiziranega planinstva, 90-letnici Radia Slovenija in 60-letnici Televizije Slovenija, se Studio ob 17-ih seli v ...
K Miši Molk v goste prihajata Ciril Horjak in Zlatko Zahović Novinarka, scenaristka, urednica in karizmatična televizijska voditeljica Miša Molk tudi v poletnih mesecih ustvarja nove zgodbe znanih in zanimivih gostov.
Lea Sirk je velika zmagovalka 38. Melodij morja in sonca Poletni amfiteater Avditorija Portorož je v soboto, 14. julija, zvečer gostil 38. festival Melodije morja in sonca.
Finale med Hrvaško in Francijo najbolj gledan prenos letošnjega leta na TV SLO Včerajšnjo finalno tekmo med Francijo in Hrvaško si je v povprečju ogledalo kar 23,9 odstotkov oziroma 450.200 gledalcev, starih nad 4 leta, kar predstavlja 69 odstotkov takratnih gledalcev ...
Izjemna gledanost polfinalne tekme med Hrvaško in Anglijo Včerajšnjo polfinalno tekmo med Hrvaško in Anglijo si je v povprečju ogledalo kar 23,1 odstotkov oziroma 435.300 gledalcev, starih nad 4 leta, kar predstavlja 55 odstotkov takratnih gledalcev ...
MMS cantabile – spevno v Melodije morja in sonca 2018 Že tretje leto zapored bosta zakulisje poletnega glasbenega festivala Melodije morja in sonca predstavili Primorki Erter Pust in Karin Sabadin.
Gledanost četrfinalnih tekem svetovnega prvenstva v nogometu 2018 S sobotnim streljanjem enajstmetrovk na tekmi med reprezentancama Hrvaške in Rusije se je končal četrtfinalni del izločilnih bojev letošnjega svetovnega prvenstva v Rusiji.
Pojasnilo RTV Slovenija glede ekskluzivnosti pravic za SP v nogometu RTV Slovenija je kupila ekskluzivne pravice za predvajanje svetovnega prvenstva v nogometu iz Rusije na območju Republike Slovenije.
Gledanost tekem osmine finala SP v nogometu 2018 Z včerajšnjim streljanjem enajstmetrovk na tekmi med reprezentancama Anglije in Kolumbije se je končal prvi del izločilnih bojev letošnjega svetovnega prvenstva v Rusiji.
Dirka po Franciji julija na kanalih RTV Slovenija Gledalci programa Televizije Slovenija si bodo med 7. in 29. julijem 2018 lahko ogledali vseh 21 etap 105. Dirke po Franciji. TV SLO
Gledanost prvih štirih tekem osmine finala SP v nogometu na TV SLO 2 Prve štiri tekme za osmino finala svetovnega prvenstva v nogometu 2018 je v povprečju spremljalo povprečno kar 11,0 odstotkov oziroma 207.400 gledalcev, starejših od štirih let, kar predstavlja 39 ...
Ars izbral najboljše kratke zgodbe 2018 Uredništvo za kulturo Tretjega programa Radia Slovenija – programa Ars je zaključilo letošnji, 27. natečaj za najboljšo kratko zgodbo. Prispelo je 259 zgodb, ki so ustrezale razpisnim pogojem.
40-letnica festivala Melodije morja in sonca Letos mineva 40 let od prvega festivala Melodije morja in sonca.
Gledanost tekem skupinskega dela SP v nogometu na TV SLO 2 Tekme skupinskega dela svetovnega prvenstva v nogometu 2018, ki smo jih v živo prenašali na TV SLO 2, je v povprečju spremljalo 6,3 odstotkov oziroma 119.000 gledalcev, starejših od štirih let, kar ...
Odziv vodstva RTV Slovenija - komuniciranje na družabnih omrežjih Vodstvo RTV Slovenija je 27. marca 2018 za svoje zaposlene objavilo posebno »Izjavo o odgovornem javnem ravnanju sodelavcev RTV Slovenija«, s katero je posebej opozorilo na Poklicna merila in načela ...
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ...
RTV SLO v družbenih medijih
Facebook Twitter audioboo
Kazalo