Sporočila za javnost - Arhiv

Iskalnik po sekciji


Iskane besede:
Od:
Do:
Sporočila za javnost - Arhiv
Veliko interpretiranih povedi in en sam Madžarski stavek Tretji program Radia Slovenija – program Ars bo med 20. in 24. novembrom gostoval v Cankarjevem domu, od koder bo poslušalce in obiskovalce Slovenskega knjižnega sejma odpeljal v svet izgovorjene ...
Ježkova nagrada za življenjsko delo Juriju Součku, letošnji Ježkov nagrajenec Zoran Predin Nagrado Franeta Milčinskega – Ježka za življenjsko delo prejme igralec Jurij Souček, nagrado Franeta Milčinskega – Ježka za leto 2018 pa prejme glasbenik – skladatelj in pevec, kantavtor, ...
Redno srečanje novinarjev z generalnim direktorjem RTV Slovenija Igorjem Kaduncem Na današnji novinarski konferenci je generalni direktor RTV Slovenija Igor Kadunc predstavil izvajanje programsko-produkcijskega in finančnega načrta RTV Slovenija za leto 2018, spregovoril o ...
Lokalne volitve 2018 na RTV Slovenija Volilna kampanja pred lokalnimi volitvami, ki bodo 18. novembra, se bo na RTV Slovenija začela v ponedeljek, 29. oktobra, in bo trajala do volilnega molka.
Odziv RTV Slovenija na sumljivo pošiljko in napade na naše novinarje Na novinarko RTV Slovenija Eugenijo Carl je bila danes zjutraj ponovno naslovljena pošiljka, v kateri je bil bel prah. To je še en v vrsti napadov na delo naših novinarjev v zadnjih mesecih.
Na TV Slovenija prihaja nov večerni kviz! Prihodnje leto na Televizijo Slovenija prihaja hiter, dinamičen in razburljiv kviz, kjer si lahko z veliko znanja in nekaj sreče priigrate glavno nagrado. Želite sodelovati?
Prvi kadri Ekipe Bled Na Bledu in v njegovi okolici te dni poteka snemanje kriminalističnih zgodb, kot so si jih zamislili avtorji nove slovenske TV-nadaljevanke Ekipa Bled.
NA PEROTIH DUHA Radio Slovenija bo v sredo, 17. oktobra, na programu Ars in deloma na Prvem počastil jubilej 90 let delovanja.
Nagradna igra: Večer Ježkovih nagrajencev v oddaji Prizma optimizma Ob obletnici razvedrilne radijske oddaje Prizma optimizma, ki po Sloveniji potuje že 40 let, ob praznovanju 90-letnice Radia Slovenija in 60-letnice Televizije Slovenija, njeni ustvarjalci konec ...
TV Slovenija ohranja bogastvo kulturne dediščine 60-letna zgodovina naše Televizije hrani tudi 60 let svetovnih in domačih dogodkov, utrinkov, spominov, kulture, z gradivi, ki jih hranimo, pa tvorimo pomemben del slovenske kulturne dediščine.
So se Mame v drugo kaj »popravile«? Tatjana dobi delo, Julija vlogo v celovečernem filmu in zaročni prstan, Maša pa bitjece pod srcem.
Nova storitev na Televiziji Slovenija za slepe in slabovidne Na Televiziji Slovenija tujejezične vsebine podnaslavljamo. Podnaslovljene vsebine pa niso dostopne osebam z okvaro vida, osebam z motnjami branja in tudi drugim, ki ne zmorejo prebrati podnapisov.
Klemen Slakonja na odru Gallusove dvorane z Big Bandom RTV Slovenija Koncertna uspešnica letošnjega leta, v kateri nastopa Big Band RTV Slovenija skupaj z dramskim igralcem, pevcem, televizijskim voditeljem ter izvrstnim imitatorjem Klemnom Slakonjo, se v ponedeljek, ...
Domače branje v drugem letniku Na Tretjem programu – programu Ars Radia Slovenija smo vstopili v drugo sezono interpretiranja literarnih klasik, ki jih šolski kurikulum predvideva pri pouku književnosti v srednjih šolah.
Vse je mogoče, Vem in Vikend paket obeležujejo obletnico RTV Slovenija Letošnje leto je za RTV Slovenija zelo posebno, saj javni zavod praznuje kar 90 let Radia Slovenija in 60 let TV Slovenija. Jubilej bodo obeležili tudi v priljubljenem kvizu Vem!
Mladinci – težko so bolj odštekani 15. oktobra bomo z odprtjem novih sezon oddaj Osvežilna fronta in Čist zares začeli razvajati tudi apetite naših kritičnih gledalcev – mladine.
Zimska sezona 2018/2019 na kanalih RTV Slovenija V soboto, 27. 10. 2018 , bo na sporedu prva ženska veleslalomska tekma v alpskem smučanju, ki bo tudi sicer otvorila letošnjo zimsko sezono.
Ambienti prihodnje leto tudi na RTS-u RTV Slovenija je Radio televiziji Srbija prodala pravice za predvajanje 24 oddaj Ambienti iz leta 2017.
Oddaji Tarča nagrada Ambasador transparentnosti Informacijski pooblaščenec je nagrado Ambasador transparentnosti letos podelil oddaji Televizije Slovenija Tarča.
V novo sezono oddaje Od blizu z izjemnimi gosti Večerna pogovorna oddaja z novinarko in pisateljico Vesno Milek se vrača na televizijske ekrane v sredo, 10. oktobra ob 21.00 na TV SLO 2. Prva gostja bo igralka Nataša Tič Ralijan , ki se po težkih ...
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ...
RTV SLO v družbenih medijih
Facebook Twitter audioboo
Kazalo