Sporočila za javnost - Arhiv

Iskalnik po sekciji


Iskane besede:
Od:
Do:
Sporočila za javnost - Arhiv
Zanima nas vaša zgodba Tretji program Radia Slovenija – program Ars razpisuje natečaj za najboljšo kratko zgodbo. Štiri izvode dela, dolgega do 6300 znakov s presledki, oddajte do 21. maja, podpišite pa ga s šifro.
V bran naravi Slovenija je sicer majhna, vendar izredno bogata z raznolikimi življenjskimi okolji.
Nedeljsko srečanje z Mišo … Novinarka in voditeljica Miša Molk se vrača na male zaslone. Oddaja Z Mišo … bo na sporedu enkrat mesečno, ob nedeljah zvečer, prvič že 29. aprila ob 20.30 na 1. programu Televizije Slovenija.
Svetovni prvenstvi v hokeju na ledu na kanalih RTV Slovenija RTV Slovenija bo aprila in maja na svojih kanalih prenašala dve svetovni prvenstvi v hokeju, in sicer svetovno prvenstvo divizije 1A in svetovno prvenstvo elitne skupine.
Čarni urok s tolkalko Petro Vidmar Simfonični orkester RTV Slovenija bo v četrtek, 26. 4. 2018, ob 20. uri nastopil v Gallusovi dvorani Cankarjevega doma na sedmem koncertu abonmajskega cikla Kromatika.
POPEVKA 2018: Znana imena nastopajočih Na javni razpis za sodelovanje na festivalu Popevka 2018 je prispelo natanko 100 prijavljenih skladb.
Jeklene ptice nad Idrijo V zadnjih mesecih 2. svetovne vojne je bilo na Idrijo izvršenih več letalskih napadov, porušen je bil dobršen del mesta, napadi pa so terjali tudi nekaj žrtev.
Big Band RTV Slovenija in legendarni saksofonist Don Menza Big Band RTV Slovenija bo v petek, 20. aprila 2018, ob 20.30 nastopil v Stari Elektrarni v Ljubljani v družbi legendarnega saksofonista, skladatelja in aranžerja Dona Menza.
Odpira se Televizijski klub Po dvajsetih letih se zgodbe Polnočnega klub nadaljujejo v Televizijskem klubu.
50 let Dnevnika Televizije Slovenija V nedeljo, 15. aprila 2018, bo osrednja informativna oddaja Televizije Slovenija praznovala natančno 50 let, odkar gledalcem vsak večer posreduje najpomembnejše novice iz Slovenije in tujine.
Slovenijo bo na tekmovanju Evrovizijski mladi glasbeniki zastopal Nikola Pajanović Televizija Slovenija je danes v sodelovanju s Konservatorijem za glasbo in balet Ljubljana pripravila finalni izbor za predstavnika Slovenije na tekmovanju Evrovizijski mladi glasbeniki 2018.
Glasove Evrope dali mladi Slovenci Največji in najprestižnejši svetovni festival otroških in mladinskih televizijskih oddaj Prix Jeunesse International 2018 se približuje.
100 let razkošja lepega Osrednja slovenska galerija, Narodna galerija, letos praznuje 100-letnico.
Manica Janežič Ambrožič je nova odgovorna urednica Informativnega programa TV Slovenija Manica Janežič Ambrožič s 26. marcem 2018 nastopa štiriletni mandat odgovorne urednice Informativnega programa TV Slovenija. Na mesto odgovorne urednice jo je na predlog dr.
Izvrstna gledanost - Planica 2018 Športni spektakel v dolini pod Poncami je pred televizijske ekrane ponovno prikoval številne športne navdušence.
Slovenci v Banjaluki ohranjajo svojo identiteto Ob 20-letnici aktivnega delovanja Društva Slovencev Republike Srbske Triglav Banja Luka* bodo na Televiziji Maribor v ponedeljek, 2. aprila, ob 18.10 premierno predvajali dokumentarno oddajo o ...
O kravi, ki je lajala v luno Spomladi 2016 je slikanica Ide Mlakar Črnič – še istega leta je prejela nagrado Kristine Brenkov e – z zgodbo in zvočnimi izzivi navdušila ekipo v uredništvu igranega programa Radia Slovenije in ...
100 Vikend paketov Nasmejana Bernarda Žarn in Jože Robežnik že tri leta v nedeljske popoldneve prinašata paket poln različnih vsebin, zabave in smeha.
Intimen vpogled v Posebne zgodbe Ljudi z avtizmom je stereotipna predstava, da so težavni, neobvladljivi, agresivni, čudaški, v preteklosti vodila v družbeno izključenost.
Planica 2018 na kanalih RTV Slovenija Vrhunec smučarske skakalne sezone bo dogajanje v dolini pod Poncami. V prihodnjih dneh bodo radijske, televizijske in spletne vsebine RTV Slovenija namenjene tudi temam, ki so povezane s Planico.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ...
RTV SLO v družbenih medijih
Facebook Twitter audioboo
Kazalo