Nina in Primož sta velika zmagovalca akcije TV-POROKA. Foto: Urška Košir Foto:
Nina in Primož sta velika zmagovalca akcije TV-POROKA. Foto: Urška Košir Foto:
V veličastni Postojnski jami bosta zapečatila svojo ljubezen pred očmi gledalcev javne televizije. Foto: Urška Košir
V veličastni Postojnski jami bosta zapečatila svojo ljubezen pred očmi gledalcev javne televizije. Foto: Urška Košir
Mojca Mavec bo v drugi polurni oddaji TV-POROKA Nini in Primožu predstavila lokacijo njune televizijske poroke - veličastno Postojnsko jamo. Foto: Janez Kotar
Mojca Mavec bo v drugi polurni oddaji TV-POROKA Nini in Primožu predstavila lokacijo njune televizijske poroke - veličastno Postojnsko jamo. Foto: Janez Kotar

Še preden se bo začela pomlad, bodo ustvarjalci oddaje Dobro jutro pred televizijskimi kamerami poročili Nino Jeralič in Primoža Jeraliča. V Postojnski jami bodo zapečatili ljubezen, ki ne pozna ovir, ki je močnejša od življenja. Nina in Primož sta imela moč, da sta premagala težko Primoževo poškodbo, ki ga je prikovala na invalidski voziček. Imela sta voljo, da si kljub težki preizkušnji ustvarita ljubko družino. Imata pogum, da si večno ljubezen obljubita pred očmi tisočev in tisočev gledalcev javne televizije. Nina in Primož sta navdih, prinašata upanje za vse, ki so se v partnerskih odnosih znašli pred najtežjimi preizkušnjami. Nič ni nemogoče, nam sporočata. Nikoli nista igrala na karto pomilovanja, gledalci so to prepoznali in ju nagradili. Gledalci jutranje oddaje, ki so sodelovali pri glasovanju, so podporniki in priče neskončno močni ljubezni.

O NINI IN PRIMOŽU

Njuna zgodba se je začela pred šestimi leti. Oba sta športnika, združil pa ju je Primožev trener. Nina je prišla na ogled tekme in Primožev trener atletike jo je povprašal, kaj počne na stadionu. Malo v šali in malo zares mu je povedala, da išče fanta, trener pa jo je vprašal, kakšnega. Po opisu je prijel v roke mobilni telefon in poklical Primoža. In sledili so zmenki, ki so prerasli v ljubezen in partnerstvo. Pravita, da je njuna ljubezen postala brezpogojna, kar sta dokazala ob Primoževi poškodbi. Primož je pri padcu na smučišču priletel v deblo, postal paraplegik in pristal na invalidskem vozičku. Bilo je težko za oba, čakala ju je dolga rehabilitacija, a sta skupaj premagala težko življenjsko preizkušnjo. Prepričana sta, da jima je dano, da sta prijatelja, zaveznika in ljubimca, ki si stojita ob strani. Zdaj sta starša dvema otrokoma, sadove svoje ljubezni pa bosta okronala z veličastno poroko, ki bo konec februarja v veličastni Postojnski jami.

O AKCIJI TV-POROKA

V že četrti akciji TV-POROKA so se prijavljeni par soočili z različnimi strokovnjaki s področja partnerskih odnosov. V akciji smo veliko razpravljali o medosebnih odnosih in se spraševali, kako postaviti temelje za zdrav in trden partnerski odnos. Gledalci so prisluhnili različnim iskrenim življenjskim zgodbam parov, analizirali njihove izkušnje in se iz njih poskušali kaj naučiti.

Akcija televizijska poroka se z izborom para, ki se bo poročil pred televizijskimi kamerami, ne končuje. Gledalci se bodo v prihodnjih mesecih preizkusili v vlogi načrtovalcev poroke in sodelovali pri izbiri nevestine poročne obleke, šopka in prstanov ter tako tudi spremljali intenzivne priprave Nine in Primoža na poroko vse do njunega »usodnega da«.

MOJCA MAVEC V VLOGI TELEVIZIJSKE NEVESTE

Akciji TV-poroka se je pridružila tudi televizijska voditeljica Mojca Mavec, sicer gostiteljica sredinih juter na TV SLO. Mojca Mavec je razmišljujoča voditeljica serije polurnih popoldansko-večernih oddaj TV-POROKA. V drugi oddaji, ki bo na sporedu v ponedeljek, 12. Januarja ob 17. 30 na 2. Programu TV Slovenija, bo Mojca v Predjamskem gradu gostila zmagovalni par akcije TV-POROKA 2015. Bodočima mladoporočencema, Nini in Primožu, bo predstavila lokacijo njune televizijske poroke – veličastno Postojnsko jamo. V oddajah, do konca februarja bodo gledalci lahko spremljali priprave na veličastno poroko, v zadnji, šesti oddaji pa tudi posnetek veličastne televizijske poroke. Skozi sodoben televizijski format oddaja TV-poroka združuje zabavo, nasvete in življenjske zgodbe običajnih ljudi ter raziskuje stereotipe in zanimivosti o porokah.

Jutranji progam Televizije Slovenija lahko gledalci spremljate od ponedeljska do petka med 6.57 in 10.15 na 1. programu Televizije Slovenija. Ustvarjalci oddaje vas vabijo tudi k spremljanju njihove facebook strani oddaje Dobro jutro.