Sporočila za javnost
V Živookah bodo letos s preverjenimi vokalisti in hišnim bandom ŽivookeTM prepevali večne romantične pesmi. Foto: SOJ RTV SLO/Stane Jeršič
Katja Černela in Maj Valerij bosta med 9. in 13. julijem prevetrila oddajo IMEnitno. Foto: SOJ RTV SLO/Adrian Pregelj
Maruša Kerec in Mitja Peček bosta poletni jutranji program vodila med 2. in 6. julijem. Foto: SOJ RTV SLO/Adrian Pregelj

Dodaj v

Poletje je lepše v dvoje

Na Valu 202 vas bodo tudi letos skozi sveža poletna jutra spremljali voditeljski tandemi
6. junij 2018 ob 07:37,
zadnji poseg: 6. junij 2018 ob 09:59
Ljubljana - MMC RTV SLO

Na praznih cestah ali polnih plažah si boste jutra lahko znova krajšali s poletno navdahnjenim jutranjim programom Vala 202. Radijska ekipa bo poskrbela, da boste – kjerkoli že – v dobri družbi. Rek V dvoje je lepše velja tudi letos, že drugo leto zapored.

Posebne, nadgrajene in edinstvene jutranje vsebine bodo štiri tedne z voditeljskimi dvojicami pričarale svež uvod v vroče poletje. V prvem tednu med 18. in 22. junijem bosta Andrej Karoli in Miha Šalehar ob 8.45 ponovila preizkušen in zelo uspešen recept Živook, a se bosta tokrat s hišnim ansamblom ŽivookeTM in preverjenimi vokalisti posvetila večnim romantičnim pesmim, zapetim v duetu. Med nastopajočimi bodo med drugimi Senida, Hannah Mancini, Neisha, Hamo in Anika Horvat. Pred tem bosta z znanimi Slovenci debatirala o spominih na njihovo mladostno poletje ljubezni ob morju. O prvih metuljčkih v trebuhih bodo spregovorili Miša Molk, Slavko Ivančič, Mef, Boris Cavazza in drugi.

V naslednjem tednu med 25. in 29. junijem voditeljsko krmilo prevzameta Anja Hlača Ferjančič in Tadej Košmrlj s poletno različico oddaje Globalna vas, ko bosta gostila Slovence, ki živijo po svetu ali pa so se zaradi različnih razlogov po letih življenja na tujem vrnili domov. Tretji teden med 2. in 6. julijem so zaupali v roke Maruše Kerec in Mitje Pečka. Portretno bosta predstavila mlade »odbitke« — tour managerja DJ Umeka, šefa kuhinje Mojmirja in številne druge. V zadnjem tednu med 9. in 13. julijem bosta Katja Černela in Maj Valerij prevetrila oddajo IMEnitno in v njeni poletni ediciji odkrivala izstopajoča imena slovenskih krajev, preučevala zgodbe, povezane z njihovim nastankom, in mnenja prebivalcev.

Poletne jutranje vsebine boste lahko spremljali na spletni strani val202.si, na njihovih družabnih omrežjih, predvsem pa v živo prek radia ali v video prenosu.

Fotografije so v polni resoluciji na voljo tukaj.

Služba za komuniciranje RTV Slovenija
Prijavi napako

Sporočila za javnost pripravlja in objavlja Služba za komuniciranje RTV Slovenija. Dodatna vprašanja lahko posredujete na e-naslov pr@rtvslo.si.
Kazalo