Tim Urbanya, didžej in producent, ki že več kot desetletje deluje v Sloveniji in tujini. Foto: RTV Slovenija
Tim Urbanya, didžej in producent, ki že več kot desetletje deluje v Sloveniji in tujini. Foto: RTV Slovenija
V uro in pol dolgi oddaji, ki bo odslej petkovo utripala pod imenom RH202, bodo gostovali najbolj priljubljeni didžeji in producenti elektronske glasbe.
V uro in pol dolgi oddaji, ki bo odslej petkovo utripala pod imenom RH202, bodo gostovali najbolj priljubljeni didžeji in producenti elektronske glasbe. Foto: RTV Slovenija

Njen voditelj ostaja Tim Urbanya, didžej in producent, ki že več kot desetletje deluje v Sloveniji in tujini.

V uro in pol dolgi oddaji, ki bo odslej petkovo utripala pod imenom RH202, bodo gostovali najbolj priljubljeni didžeji in producenti elektronske glasbe. Še naprej bo spremljala mlade domače in tuje glasbene ustvarjalce ter se podajala na vse vodilne festivalske in klubske dogodke z elektronskim ritmom.

"Septembra leta 2009 se je rodil moj prvi “otrok”, ki sem ga takrat poimenoval Rush Hour. Ta otrok je pet let odraščal v etru komercialne radijske postaje, se izobraževal, nabiral izkušnje, se zabaval, družil s svetovno znanimi didžeji in producenti ter bil prisoten na skoraj vseh večjih klubskih dogodkih in festivalih v regiji. Rush Hour je zdaj odrasla in pripravljena na nove, še večje izzive, zato vam s ponosom sporočam, da jo boste od 3. oktobra lahko vsak petek poslušali na drugem programu Radia Slovenija oziroma na vsem dobro poznanem Valu 202! Rush ON!"

Tim Urbanya

Glasbena naglica na hitrih obratih RH202 Rush Hour bo na Valu 202 na sporedu vsak petek, od 22.30 do 0.00. Doma pa je tudi na spletu ter družabnih omrežjih Twitter, Facebook in Soundcloud.