Naše Mame imajo ves čas življenjske drame. A imajo ena drugo za oporo. Prijateljstva ne rastejo na drevesu. Nova sezona nanizanke Mame ob sobotah zvečer od 27. 10. na TV SLO 1. Foto: iz nanizanke Mame, VPK pro
Naše Mame imajo ves čas življenjske drame. A imajo ena drugo za oporo. Prijateljstva ne rastejo na drevesu. Nova sezona nanizanke Mame ob sobotah zvečer od 27. 10. na TV SLO 1. Foto: iz nanizanke Mame, VPK pro
Mame
Julija, nasmejana in zadovoljna. V novi sezoni je glavna igralka v novem filmu in mladoporočenka. Foto: iz nanizanke Mame, VPK pro
Mame
Tatjana (Vesna Slapar) Foto: iz nanizanke Mame, VPK pro

V novi sezoni nanizanke Mame se junakinje, tako kot že v prejšnji sezoni, ukvarjajo z vsakdanjimi problemi sodobnih mam in žensk. Tatjana (Vesna Slapar) po dolgih letih nezaposlenosti začne hoditi v službo v mestno gimnazijo kot profesorica latinščine. Kmalu spozna, da je redna služba v šolskem sistemu daleč od tistega, kar si je zamišljala. Strastno se vrže v delo, navezuje nove stike, vendar ji zato primanjkuje časa za dom in družino, kar jo postavlja pred velike dileme, tudi glede odnosa z možem (Uroš Smolej).
Najmlajša, Maša (Lea Cok), se spopada z nosečnostjo. Zaradi odsotnosti partnerja je pogosto sama, a ji vse prijateljice stojijo ob strani.
Julija (Vesna Pernarčič) zaključi delo v Angel baru, saj začne snemati celovečerni film, v katerem igra glavno vlogo. Vsako prosto minuto izkoristi za druženje s sinom in z novim možem Mikijem (Lotos Šparovec).
Mirjana (Tijana Zinajić) je še vedno taksistka, kot sveža ločenka in mati treh sinov postopoma zaživi na novo. Preneha kaditi, uvede nova hišna pravila, začne se ukvarjati s športom in spozna novo ljubezen.
Iva (Barbara Medvešček) pa se s svojo družino namerava preseliti na sever Evrope, na Islandijo, a stvari ne potekajo po pričakovanjih in selitev se zavleče. Zato začne delati pri Mikiju v Angel baru.

Mame ob glavnih igralkah in igralcih ustvarjajo še Aljoša Koltak (Ivin mož Igor), otroci Lovro in Filip Žunić, An Mikono Čopič, Jakob Rakovec, Žan Tomšič, Ana Lu Lamut in Ina Kozjak, scenaristi Ivana Jurković, Irena Svetek in Dušan Čater in režiser Slobodan Maksimović.

Vir fotografij: iz nanizanke Mame, VPK pro
Fotografije v polni resoluciji najdete tukaj.