Zvezdana Mlakar, voditeljica nove poletne, večerne pogovorne oddaje. Foto: Dejan Nikolič Foto:
Zvezdana Mlakar, voditeljica nove poletne, večerne pogovorne oddaje. Foto: Dejan Nikolič Foto:
Zvezdana Mlakar. Foto: Dejan Nikolič
Zvezdana Mlakar v oblačilih Cliché modne oblikovalke Jelena Pirkmajer. Foto: Dejan Nikolič
Zvezdana Mlakar. Foto: Dejan Nikolič
"Smeh in pogum sta nalezljiva! Kot tudi ljubezen do življenja!" Foto: Dejan Nikolič
Zvezdana Mlakar. Foto: Dejan Nikolič
"Vsekakor ne bom dolgočasna in lahko si obetate iskrene pogovore o zamolčanih temah, ki bodo burile duhove in spodbujale k razmisleku." Foto: Dejan Nikolič

sporedu ob sobotah ob 23. uri na 2. programu Televizije Slovenija, prvič že 27. junija.

Intimni nočni pogovori, ki podirajo tabuje
Zvezdana bo v nočnih pogovorih pod zvezdnatim nebom odkrivala osupljive življenjske zgodbe bolj in manj znanih gostov. S svojim prepoznavnim in neposrednim slogom bo tudi v svoji novi oddaji vodila pogovore temperamentno, strastno, iskreno in drzno. Razbijala bo predsodke in podirala tabuje. Brez sodb in sprenevedanj, razmišljujoče, poglobljeno, neposredno in brez patetike. Na vse življenjske zgodbe svojih gostov se bo odzvala osebno in črpala iz lastnih izkušenj. Zvezdana svojim gostom ne bo le sogovornica, ampak tudi zaupnica, zato gledalci lahko pričakujejo s čustvi nabite in intimne nočne pogovore.

Sem ena izmed redkih žensk v zrelih letih, ki se pojavljajo na televizijskih ekranih, kar je po svetu sicer ustaljena praksa, v Sloveniji pa z izjemo novinark v informativnem in izobraževalnem programu, takšnih zrelih ženskih televizijskih osebnosti skoraj ni. Tako – vsaj upam – podiram tudi kliše, da so ženske v zrelih letih nezanimive, da s svojo modrostjo, izkušnjami spadajo med staro šaro, da nimajo kaj povedati in da je zrelost neatraktivna za televizijske zaslone. Vsekakor ne bom dolgočasna in lahko si obetate iskrene pogovore o zamolčanih temah, ki bodo burile duhove in spodbujale k razmisleku. Smeh in pogum sta nalezljiva! Kot tudi ljubezen do življenja!pravi voditeljica nove večerne pogovorne oddaje Zvezdana Mlakar.


Zvezdana Mlakar je priznana slovenska gledališka igralka

Kot televizijska voditeljica se je Zvezdana uveljavila v oddaji Dobro jutro na Televiziji Slovenija, kjer ima ob petkih svojo redno rubriko. Veliko pozornosti je vzbudila, ko je iskreno in brez strahu spregovorila o svojem soočanju z menopavzo in s staranjem. Pred televizijskimi kamerami je ohranjala svojo vitalnost in mladost, z gledalci je tudi delila svoje težave in strahove. Rušila je predsodke o kirurških in estetskih posegih, ki lahko izboljšajo kakovost življenja. Močno je odmevala njena odločitev, da si pred televizijskimi kamerami kirurško dvigne prsi. Kot pravi, je to storila z mislijo na vse ženske, ki zaradi kakršnegakoli razloga niso zadovoljne s svojimi prsmi, a si ne upajo ali ne znajo poiskati pomoči. Marsikoga je razburilo Zvezdanino zanimanje za urinoterapijo – več tisoč let staro metodo ajurvedske medicine. Bila pa je tudi prva javna osebnost, ki je v imenu številnih žensk na glas spregovorila o inkontinenci.

Zvezdana Mlakar se je s svojo neposrednostjo, iskrenostjo in izborom tem, ki se jih loteva, uveljavila kot izrazito edinstvena televizijska osebnost. Pridobila si je zanimanje in zaupanje gledalcev. Vedno bolj postaja tudi mnenjska voditeljica na področja tematik, ki se ukvarjajo z življenjskim slogom. »Pri Zvezdani me najbolj fascinirata njena iskrenost, neposrednost in to, da nikoli čisto ne odraste, ostaja radovedna ter nikoli ne izgubi upanja v boljši jutri. Menim, da ji je moj Clichė pisan na kožo; je sodoben, napreden in nastaja v želji, da se vsaka ženska z njim lahko izrazi v svoji najboljši podobi,« je še dodala njena Jelena Pirkmajer, ki skrbi za Zvezdanino stilsko podobo.