Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Prva liga

Rogaška se dogovarja z dvema drugoligašema, da bi igrala v drugi ligi

Izvršni odbor Nogometne zveze Slovenije bo najpozneje do petka določil sestavo lig za prihodnjo sezono. Odločitev z zanimanjem pričakujejo tudi v Rogaški Slatini, ki je pred dnevi osvojila pokal, a ostala brez licence za prvo ligo.

18

Prva liga

Maribor zadržal drugo mesto pred Olimpijo, četrti je Bravo

Na zadnjih dveh tekmah sezone v Prvi ligi smo dobili odgovor, kakšna je razvrstitev med 2. in 5. mestom. Drugo mesto je z remijem v Kopru (1:1) obdržal Maribor. Ta položaj bi mu pripadel tudi v primeru poraza, saj je Olimpija izgubila proti Bravu (0:1).

144

Karničnik najboljši igralec, Prucev najboljši mladi nogometaš, Šimundža pa najtrener

Sindikat profesionalnih igralcev nogometa Slovenije (SPINS) je pred zadnjim krogom razkril najboljšo enajsterico 1. SNL. Priznanje za najboljšega igralca sezone je prejel Žan Karničnik, nosilec igre prvaka Celja in član prve enajsterice Slovenije.

14

Rogaška se je rešila z zmago na Fazaneriji, Aluminij se seli v drugo ligo

Nogometaši Aluminija so v zadnjem krogu Prve lige izgubili proti Domžalam z 1:3 in se selijo v drugo ligo. Rogaška je osvojila velike tri točke v Murski Soboti (1:2) in si zagotovila obstanek. Radomlje bodo igrale v kvalifikacijah prihodnji teden.

44

Guberac zaradi žalitev sodnika ob tri tekme

Disciplinski sodnik Nogometne zveze Slovenije je športnega direktorja Kopra Ivico Guberca suspendiral za tri tekme, ker je na zadnji tekmi Prve lige v Celju žalil sodnika.

9
Več
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov