Foto: Osebni arhiv/Jaka Bizjak
Foto: Osebni arhiv/Jaka Bizjak

Kakšno glasbo bo prinesel današnji večer?

V Green Lake Kidričevo nocoj prihaja skupina Siddharta, koncert se začne ob 21-ih. V dvorani Gustaf v mariborski Pekarni bo ob isti uri nastopila zasedba Jena iz Italije in slovenska skupina Uporabniki. Mladinski center Patriot v Slovenskih Konjicah pa bo ob 22-ih gostil izvajalce La Bagra, Drill in Same žvadi.
Žal bo za več dogajanja treba nocoj oditi iz domačega kraja – v Delavskem domu Trbovlje lahko ob 20-ih prisluhnete skupini Perpetuum Jazzile, v Jazz klubu Ljubljanskega gradu pa bodo takrat nastopili Zlatko in Optimisti. Ljubljanski Orto bar bo ob 20-ih gostil skupino Laibach.

Sobota:

V mariborski dvorani Lukna bo ob 20-ih nastopil Petar Grašo, v Dominikanskem samostanu na Ptuju pa boste lahko na koncertu – tudi ta se bo začel ob 20-ih – prisluhnili skupini Laibach. Uro prej bo v Gledališču Park v Murski Soboti nastopil Samo Budna z gosti, v Športni dvorani Vita Cajnka v Slovenj Gradcu pa bosta, prav tako ob 19-ih, nastopila Dražen Zečić in Marko Škugor. KluBar Kranj vabi na koncert skupine Šank Rock.
Ob koncu dodajamo še vabilo v Kulturno glasbeni Brlog v Mariboru. Tam bo v torek, 26. aprila, ob 20-ih nastopil kantavtor Tadej Vesenjak. Vstopnine ni, bo pa klobuk.