Foto: Televizija Slovenija
Foto: Televizija Slovenija

V zadnji oddaji smo gostili Kristijana Crnico, ki pod odrskim imenom Kikifly odkrito deli svojo glasbeno pot. Ta izjemno talentiran umetnik ne ustvarja le glasbe, ampak izliva svoja čustva tudi skozi lastna besedila. Nedavno je začel sodelovati s priznanim producentom Petrom Deklevo, kar je dodalo novo dimenzijo njegovemu umetniškemu izražanju.

Kikifly – Kristijan Crnica: pot iz Maribora v London

Kristijan Crnica, rojen v Mariboru, je svojo ustvarjalno pot začel v Srednji šoli za oblikovanje. Skozi glasbeno izražanje je iskal svojo svobodo, a vse ni bilo tako preprosto. Pot ga je nato zanesla v London, kjer je doživel svojevrsten ponovni rojstni dan. Po vrnitvi v domače okolje se je znova povezal s svojim pristnim jazom, ki je ves čas čakal, da se lahko pokaže svetu.

KIKIFLY je umetnik, ki ne pozna pretvarjanja. Njegova glasba odraža njegovo iskrenost, srčnost in prodornost. Kristijanova glasba ima tisti poseben čar, ki gane ljudi, da se premaknejo, da pogledajo s srcem, in to je bistvo njegove umetnosti.

Napredek in uspeh: KIKIFLY na velikem odru

Kristijan Crnica je v svetu glasbe prisoten že več kot 10 let, a so se prave stvari začele povezovati šele pred kratkim. Njegov talent so opazili tudi hrvaški producenti oddaje Supertalent, kjer se je po dih jemajočih nastopih uvrstil v veliki finale.

V zadnjem času Kikifly sodeluje tudi z ustvarjalnim producentom Petrom Deklevo, kar je še dodatno obogatilo njegovo glasbeno ustvarjanje. V maju 2024 bo izdal svoj prvi otroški album. Ta inovativni korak priča o raznolikosti in ustvarjalnosti Kikiflyja, ki širi svoj glasbeni opus tudi na najmlajše poslušalce.

Prisluhnite celotni oddaji Glasbeni radiogram!

Posnetek bo na voljo 30 dni po objavi.