To je obdobje, ki ga prepoznamo po tem, da se zima počasi umika in k nam prihaja pomlad. Ta pa k nam ne prihaja samo kot letni čas, ampak tudi kot obdobje, ko bomo veliko bolj čustveni, kreativni, začeli se bomo prebujati iz sanjarjenja in uresničevati svoje želje in potrebe. Veliko bolj dovzetni bomo tudi za duhovne energije.

Foto: MMC RTV SLO/Radio Maribor
Foto: MMC RTV SLO/Radio Maribor

V sredo, ko bo luna v znamenju leva bo dober dan, da zgladite morebitne spore in nesporazume, vendar ob tem pazite, da ne boste nastopili preveč arogantno in nastopaško.
Konec tedna nas čaka polna luna. Takrat se luna premakne v znamenje sramežljive device in zna se zgoditi, da bomo trdno pristali na realnih tleh, kar pa nam v večini primerov ne bo najbolj všeč. Luna v znaku device velikokrat prinaša tudi dež. Predvsem pa čez vikend nekoliko več počivajte in se ne spuščajte v resne pogovore, saj lahko prinesejo nekaj slabih odločitev, ki jih boste v prihodnosti še kako obžalovali.

Kaj pa pravijo zvezde za posamezna znamenja?
OVEN:
Vam ta teden prinaša ogromno priložnosti. V vašem življenju se začenja nova faza, ki vam bo pomagala razširiti obzorja in izkušnje. Tudi družinske zadeve bodo potekale izjemno gladko. Sicer pa vam tedenski horoskop napoveduje nekoliko težjo soboto, takrat bo čas za počitek, v nasprotnem primeru se zna marsikaj zakomplicirati.

BIK:
Preden potegnete črto in nekatere ljudi odstranite iz svojega življenja najprej res dobro raziščite, kdo je tisti pravi krivec. Veliko bolj se boste povezali s tistimi res pravimi prijatelji. Polna luna pa vam bo prinesla predvsem zavedanje po ravnotežju med družbenimi obveznostmi in osebno srečo. V kolikor se obeta priložnost za večji finančni vložek je nikar ne smete izkoristiti.

DVOJČKA:
Kariera in javna podoba vedno bolj prevzemata osrednjo vlogo v vašem življenju. Ta teden vam prinaša še nekaj dobre energije, ki bo podprla vašo kariero. Obeta se tudi razrešitev dolgotrajnega spora. Čas bo, da nehate predvidevati in se soočite z dejstvi. V vaše življenje prihaja nova oseba, ki bo imela izjemno velik pomen.

Konec tedna nas čaka polna luna.
Konec tedna nas čaka polna luna.

RAK:
Ta teden za vas ne bo tako enostaven. Na vse pretege se boste trudili izpolniti vse obveznosti ampak vam energije pri tem nikakor ne bodo pomagale. Razmislite zakaj? Zakaj vlagate toliko truda in energije v nekaj kar vam vesolje nikakor ne dovoli dokončati. Morda bo čas, da se o vsem z nekom čisto iskreno pogovorite.

LEV:
Vam ta teden prinaša nekaj več počitka in ljubezni. Kariera lahko tokrat počaka. Energije bodo v vas spodbujale ranljivost in skupno rast. Konec tedna, ko bo polna luna v znamenju device, vam ta prinaša vrhunec na vašem finančnem področju, še posebej kar se tiče naložb. Sprejemajte bolj praktične odločitve.

DEVICA:
Pri vas bodo v ospredju predvsem odnosi. Sezona znamenja ribi vas namreč spodbuja k temu, da negujete povezave, ki so predvsem duhovno izpolnjujoče. Dodatno boste bolj empatični. V soboto, ko nastopi polna luna bo močan trenutek za samorefleksijo, dovolite svojim čustvom, da vas končno prevzamejo.

TEHTNICA:
Vso vašo pozornost boste ta teden usmerili v zdravje, delo in delovne rutine. Pri tem vam bodo v veliko pomoč energije znaka ribi. Polna luna bo v vas spodbudila, da se odrečete navadam in stališčem, ki vam ne služijo več. Proti koncu tedna boste uspeli najti ravnotežje med telesnim zdravjem in duševnim mirom.

ŠKORPIJON:
Pustite svoji domišljiji prosto pot samo tako boste našli ljudi, ki razmišljajo enako, z njihovo pomočjo pa se bo uravnotežila tudi vaša osebna sreča. Še posebej romantični boste ta teden, kar bo zelo dobro vplivalo na vaše partnerje. Ob tem pa ne pozabite urediti nekih zadev s katerimi še dolgo odlašate.

STRELEC:
Ta teden ne bo časa za čakanje, vzamite vajeti v svoje roke, saj vam polna luna v znamenju device prinaša odlično odskočno desko, ki vam bo še kako prav prišla na vaši karierni poti. Nekdo bo opazil vaše ambicije in v kolikor ne boste preveč sramežljivi vam bo dober partner pri doseganju vsega, kar si želite.

KOZOROG:
Vas ta teden čaka nekaj neprijetnih ljubezenskih težav, bo pa vseeno nujno, da ne zatavate v negativna čustva, ampak čim prej začnete slediti sebi in svojemu srcu. Ob tem se lahko zgodi, da se porušijo še kakšni odnosi, ki ne stojijo na trdnih temeljih. Komunikacija in učenje bosta ta teden ključna.

VODNAR:
Tokrat bodo v središču vaše pozornosti finance in materialni viri, kar pa vas bo proti koncu tedna bolj spodbudilo k temu, da boste nekoliko več razmišljali o svojih vrednotah in načelih po katerih živite. Tudi vas sredi tedna čaka težek pogovor, kateremu se nikakor ne smete izogniti.

RIBI:
Danes, ko bo v vaše znamenje stopilo sonce, se bo tudi v vašem življenju zazdelo, da je nekoliko močneje posvetil žarek upanja. Dobre rezultate lahko pričakujete na večih vidikih vašega življenja, ampak samo če ste v preteklosti v delo zares vložili toliko truda, kot ste govorili. Vikend bo čas za sprostitev.

Horoskop pripravlja jutranja voditeljica Katja Gregorec.