Izluščimo ob 9.20 uri, ko se bo Mateja pogovarjala z dr. Anito Kušar iz omenjenega inštituta.
No search results.
Search results
Search results
Search results
Search results
Inštitut za nutricionistiko je včeraj predstavil najbolj inovativna živila leta 2019, gre za v Sloveniji proizvedena živila, ki so bila uvedena na tržišče v zadnjem letu. Projekt je sofinanciran s strani zdravstvenega ministrstva, letos je potekal že petič, njegov namen pa je ozaveščati potrošnike, da bi prepoznali nova, izboljšana živila in spodbuditi gospodarstvo pri razvoju živil, ki imajo ugodnejšo hranilno sestavo.
Izluščimo ob 9.20 uri, ko se bo Mateja pogovarjala z dr. Anito Kušar iz omenjenega inštituta.
Neveljaven email naslov
Komentarji so trenutno privzeto izklopljeni. V nastavitvah si jih lahko omogočite. Za prikaz možnosti nastavitev kliknite na ikono vašega profila v zgornjem desnem kotu zaslona.
Prikaži komentarje