dobro jutro
/nbsp;
ODDAJA DOBRO JUTRO


Spremljajte nas vsak dan med 6:57 in 10:15 na prvem programu TV SLO.dobro jutroAktualno DOBRO JUTRO, TOREK, 27. JANUAR 2015

Dobro jutro za dober dan!

Ne morete več plačevati kredita, ki ste ga najeli pri banki? Kaj lahko storite? Finančni strokovnjak svetuje v nasvetih pred osmo.

V Vrtincu o čakalnih dobah v zdravstvu. Znate preveriti, kje boste za določeno storitev čakali najmanj? Kako dolgo po zakonu sploh lahko čakate na pregled? Tudi na vaša vprašanja odgovarja varuhinja pacientovih pravic.

V Poroti pa o prostovoljcih – gasilcih in vseh drugih, ki priskočijo na pomoč, ko jih državljani potrebujejo, čeprav za svoje delo niso plačani. So vam že kdaj pomagali prostovoljci? Bi morali biti plačani? Povejte svoje mnenje.

Na delu bo tudi naša terenska ekipa, prav tako kolegi iz koprskega studia. Ne zamudite nas, dobimo se ob 6.57 zjutraj na prvem!

 
dobro jutroSkozi čas

SKOZI ČAS – 27. 1.

OSEBNOSTI

1755 – RODIL SE JE FRIDERICH WILHELM SCHELLING

Eden največjih filozofov nemške klasične idealistične filozofije Friderich Wilhelm Schelling se je rodil na današnji dan leta 1755. Razvil je filozofijo identitete subjekta in objekta, duha in narave. Ob tem je razvil filozofijo mitologije, s svojo filozofijo umetnosti pa je v prvi fazi zaznamoval romantiko.

1756 – RODIL SE JE WOLFGANG AMADEUS MOZART

  Na današnji dan leta 1756 se je rodil eden največjih glasbenikov vseh časov Wolfgang ...

 
 
© MMC RTV Slovenija | 1999 - 2015 | Vse pravice pridržane | Kontakti