Aplikacija za mobilne naprave

Opis aplikacije

Mobilna aplikacija RTV 4D omogoča spremljanje radijskih in televizijskih programov v živo, ogled ter poslušanje zamujenih oddaj in prispevkov ter pregledovanje novic s portala www.rtvslo.si.

V nasprotju s spletnim portalom je pregled pri tem prilagojen meram prenosne naprave. Prav tako je napravi prilagojena navigacija skozi novice.

 

Kaj omogoča aplikacija

Za ogled vsebin v živo imate na voljo pregled vseh programov in podatek o tem, kaj se trenutno na njih predvaja ter kar sledi. Z enim klikom izberete in začnete ogledovanja ali poslušanje izbranega programa.

Pri mobilni aplikaciji ste lahko sami urednik prikaza novic, oddaj in prispevkov. Vsakemu uporabniku je na voljo meni, s katerim določi, katera kategorija se bo prikazovala.

Primer: Če vas zanimata samo šport in zabava, lahko v prikaz vključite samo ti dve kategoriji. Ves zaslonski prostor bo tako na voljo športnim in novicam iz sveta zabave.


Kako do aplikacije

Aplikacija je na voljo v spletnih trgovinah za platforme iOS (iTunes), Android (GooglePlay) in Windows (WindowsPhone).

Aplikacijo lahko poiščete s črkovnim nizom »rtv slovenija« oz. »rtv 4d« ter izberete prenos in namestitev. Za namestitev boste potrebovali registriran uporabniški račun, ki je, v primeru trgovine GooglePlay, lahko Googl-ov poštni račun, če ga imate.

Če imate aplikacijo že nameščeno, jo morate za izvajanje vseh novih funkcionalnosti najprej posodobiti.


Težave z aplikacijo

Če naletite na nerešljivo težavo, se lahko obrnete na: mmc@rtvslo.siNamestitev aplikacij

Stran mobilni.rtvslo.si odprite v brskalniku prenosne naprave. S klikom na spodnjo ikono sprožite postopek namestitve za svoj opreacijski sistem (Android, iOS, Windows Phone).

 

Aplikacijo lahko neposredno naložite na svojo prenosno napravo s pomočjo spodnjih povezav:

 

Različica za naprave Android

Različica za naprave iOS

Različica za Windows Phone

 

Napovednik

Različice za starejše telefone
Kazalo