Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Pesmi iz predala • oddaje

Pesmi iz predala PESNIŠKI SKLOP PISMO

01.01.2023

Pesmi iz predala je projekt Radia Maribor. Ob slovenskem kulturnem prazniku smo pozvali poslušalce, naj pošljejo svoje pesmi. V sodelovanju z mariborsko založbo Kulturni center Maribor smo izdali zbornik, 89 pesmi pa razdelili v deset sklopov. Ustavite čas in se prepustite (vezani) besedi. Sklop z naslovom Pismo bere Teodor Bostič.

Pesmi iz predala PESNIŠKI SKLOP POTOVANJE OBLAKOV

01.01.2023

Pesmi iz predala je projekt Radia Maribor. Ob slovenskem kulturnem prazniku smo pozvali poslušalce, naj pošljejo svoje pesmi. V sodelovanju z mariborsko založbo Kulturni center Maribor smo izdali zbornik, 89 pesmi pa razdelili v deset sklopov. Ustavite čas in se prepustite (vezani) besedi. Sklop z naslovom Potovanje oblakov bere Metka Perko.

Pesmi iz predala PESNIŠKI SKLOP MAPA

01.01.2023

Pesmi iz predala je projekt Radia Maribor. Ob slovenskem kulturnem prazniku smo pozvali poslušalce, naj pošljejo svoje pesmi. V sodelovanju z mariborsko založbo Kulturni center Maribor smo izdali zbornik, 89 pesmi pa razdelili v deset sklopov. Ustavite čas in se prepustite (vezani) besedi. Sklop z naslovom Mapa bere Jasmina Bauman.

Pesmi iz predala PESNIŠKI SKLOP PREDAL

01.01.2023

Pesmi iz predala je projekt Radia Maribor. Ob slovenskem kulturnem prazniku smo pozvali poslušalce, naj pošljejo svoje pesmi. V sodelovanju z mariborsko založbo Kulturni center Maribor smo izdali zbornik, 89 pesmi pa razdelili v deset sklopov. Ustavite čas in se prepustite (vezani) besedi. Sklop z naslovom Predal bere Metka Perko.

Pesmi iz predala PESNIŠKI SKLOP OKNO

01.01.2023

Pesmi iz predala je projekt Radia Maribor. Ob slovenskem kulturnem prazniku smo pozvali poslušalce, naj pošljejo svoje pesmi. V sodelovanju z mariborsko založbo Kulturni center Maribor smo izdali zbornik, 89 pesmi pa razdelili v deset sklopov. Ustavite čas in se prepustite (vezani) besedi. Sklop z naslovom Okno bere Teodor Bostič.

Pesmi iz predala PESNIŠKI SKLOP MIZA

01.01.2023

Pesmi iz predala je projekt Radia Maribor. Ob slovenskem kulturnem prazniku smo pozvali poslušalce, naj pošljejo svoje pesmi. V sodelovanju z mariborsko založbo Kulturni center Maribor smo izdali zbornik, 89 pesmi pa razdelili v deset sklopov. Ustavite čas in se prepustite (vezani) besedi. Sklop z naslovom Miza bere Zoran Turk.

Pesmi iz predala PESNIŠKI SKLOP POHIŠTVO

01.01.2023

Pesmi iz predala je projekt Radia Maribor. Ob slovenskem kulturnem prazniku smo pozvali poslušalce, naj pošljejo svoje pesmi. V sodelovanju z mariborsko založbo Kulturni center Maribor smo izdali zbornik, 89 pesmi pa razdelili v deset sklopov. Ustavite čas in se prepustite (vezani) besedi. Sklop z naslovom Pohištvo bere Jasmina Bauman.

Pesmi iz predala PESNIŠKI SKLOP SOBA

01.01.2023

Pesmi iz predala je projekt Radia Maribor. Ob slovenskem kulturnem prazniku smo pozvali poslušalce, naj pošljejo svoje pesmi. V sodelovanju z mariborsko založbo Kulturni center Maribor smo izdali zbornik, 89 pesmi pa razdelili v deset sklopov. Ustavite čas in se prepustite (vezani) besedi. Sklop z naslovom Soba bere Metka Perko.

Pesmi iz predala PESNIŠKI SKLOP PRAG

01.01.2023

Pesmi iz predala je projekt Radia Maribor. Ob slovenskem kulturnem prazniku smo pozvali poslušalce, naj pošljejo svoje pesmi. V sodelovanju z mariborsko založbo Kulturni center Maribor smo izdali zbornik, 89 pesmi pa razdelili v deset sklopov. Ustavite čas in se prepustite (vezani) besedi. Sklop z naslovom Prag bere Teodor Bostič.

Pesmi iz predala PESNIŠKI SKLOP PREPROGA

20.05.2023

Pesmi iz predala je projekt Radia Maribor. Ob slovenskem kulturnem prazniku smo pozvali poslušalce, naj pošljejo svoje pesmi. V sodelovanju z mariborsko založbo Kulturni center Maribor smo izdali zbornik, 89 pesmi pa razdelili v deset sklopov. Ustavite čas in se prepustite (vezani) besedi. Sklop z naslovom Preproga bere Zoran Turk.

Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov