Zoom

Čakamo na zmagovalca oddaje V svojem ritmu

V ponedeljek ob 17:30 na TV Slovenija 1

Vir: Televizija Slovenija, 25. januar 2016 ob 10:46

Danes bomo v oddaji V svojem ritmu na 1. programu Televizije Slovenija izbrali najboljšega med vsemi nastopajočimi mladimi glasbenimi izvajalci, ki so se pomerili v dvobojih, v katerih so določeno ljudsko skladbo priredili v svojem žanru. Med šestimi finalisti bo strokovna komisija naposled izbrala najboljšega izvajalca.

  • Finalisti oddaje V svojem ritmu (Foto: Robert Bogataj)

  • Režiser niza glasbenih dokumentarnih oddaj V svojem ritmu Aleš Žemlja (Foto: Robert Bogataj)

Zmagovalec vsakega žanrskega dvoboja bo tako v velikem finalu nastopil s svojo priredbo ljudske pesmi, tokrat pa bo zmagovalca izmed šestih finalistov izbrala strokovna komisija, ki jo sestavljajo Maja Pavlin, Aida Kurtović in Žiga Rezar. Najboljšemu med njimi bo Televizija Slovenija omogočila snemanje videospota.

Vsi finalisti so za nagrado svojo skladbo posneli v profesionalnem glasbenem studiu Radia Slovenija, pri ZKP RTV Slovenija - Založbi kakovostnih programov pa nastaja kompilacija najboljših. In še ena odlična priložnost za mlade glasbenike, da se predstavijo – nastopili bodo na Aritmičnem koncertu, ki ga bomo na TV SLO 2 predvajali dva dni po finalni oddaji V svojem ritmu, torej v sredo, 27. januarja, zvečer.

Zaradi dobrega odziva gledalcev naše televizije in mladih glasbenikov napovedujemo novo sezono oddaje V svojem ritmu.

M. J. Č.

Polnočni klub
Vreme
Vremenska napoved
Anketa

Ponedeljek je dan za ...?

Halo TV
Spomine
Tednik
Turbulenco
Profil
Arhiv

Tokrat vas sprašujemo po zaključku slogana, ki napoveduje našo redno oddajo. Ta letos praznuje visok jubilej - s 33. leti je ena najstarejših oddaj na Televiziji Slovenija, ki že od začetka neprekinjeno teče vsak teden.

 

eRTeVe Tarča Ugriznimo znanost Vse je mogoče Dobro jutro Infordrom Posebna ponudba Tednik Prava ideja Slovenski pozdrav Studio city Turbulenca