Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Indice

Suggerimenti

Nessun risultato trovato.


Risultati della ricerca

Risultati della ricerca

Risultati della ricerca

Risultati della ricerca

Risultati della ricerca

Risultati della ricerca

Risultati della ricerca

Risultati della ricerca

Condividi TV Capodistria Radio × Menu

Evroradijski koncert

5 epizod

Evroradijski koncert

5 epizod


V oddaji Evroradijski koncert predvajamo posnetke koncertov s svetovnih odrov v izvedbah izvrstnih solistov in orkestrov.

14.07.2024

Simfonični orkester Bavarskega radia in pianistka Maria João Pires

21. junija je bil v Herkulovi dvorani v Münchnu koncert Simfoničnega orkestra Bavarskega radia in pianistke Marie João Pires. Koncert je vodil dirigent Giovanni Antonini, na sporedu pa so bili Simfoniji št. 4 v c-molu in št. 5 v B-duru Franza Schuberta in Koncert za klavir in orkester št. 9 v Es-duru K 271 Wolfganga Amadeusa Mozarta.


07.07.2024

Sydneyjski simfonični orkester in violončelist Nicolas Altstaedt

Enaindvajsetega aprila lani je v Koncertni dvorani Operne hiše v Sydneyju nastopil Sydneyjski simfonični orkester, kot solist se mu je pridružil violončelist Nicolas Altstaedt. Koncert je vodil dirigent Donald Runnicles, na sporedu koncerta so bili skladba Privid za trobilni ansambel Alexa Turleyja, Koncert za violončelo in orkester v e-molu, op. 85, sira Edwarda Elgarja in Simfonijo št. 10 v e-molu, op. 93 Dmitrija Šostakoviča.


30.06.2024

Simfonični orkester Zahodnonemškega radia in violinist Renaud Capuçon

17. junija lani sta v Filharmoniji v Kölnu nastopila Simfonični orkester Zahodnonemškega radia in violinist Renaud Capuçon. Koncert je vodil dirigent Cristian Măcelaru, na sporedu koncerta pa so bili Romanca, op. 11 Antonína Dvořáka, Koncert za violino in orkester št. 1 Béle Bartóka in Simfonija št. 1 'Titan' Gustava Mahlerja.


23.06.2024

BBC-jev nacionalni orkester iz Walesa in violončelistka Alisa Weilerstein

Na koncertu, ki je potekal 6. junija v Hoddinottovi dvorani v Cardiffu v Walesu, sta moči združila violončelistka Alisa Weilerstein in BBC-jev nacionalni orkester iz Walesa. Koncert je potekal pod taktirko dirigenta Ryana Bancrofta, na sporedu pa so bili Koncert za violončelo in orkester št. 2 v h-molu op. 104 Antonína Dvořáka, Modra katedrala Jennifer Higdon in Negro Folk Symphony Williama Levija Dawsona.


16.06.2024

Orkester Philharmonia in violončelistka Sol Gabetta

6. junija je v Kraljevi festivalni dvorani v Londonu nastopil Orkester Philharmonia, ki ga je vodil Santtu-Matias Rouvali. Kot solistka je nastopila violončelistka Sol Gabetta, ki je nastopila s Koncertom za violončelo in orkester št. 1 v Es-duru, op. 107 Dmitrija Šostakoviča, na sporedu koncertnega večera pa so bili še Madžarska rapsodija št. 2 v cis-molu Franza Liszta in Enigma variacije, op. 36 Edwarda Elgarja.


Pagina 1 di 1
Registrati alle e-novice

Registrati alle e-novice

Neveljaven email naslov