Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Indice

Suggerimenti

Nessun risultato trovato.


Risultati della ricerca

Risultati della ricerca

Risultati della ricerca

Risultati della ricerca

Risultati della ricerca

Risultati della ricerca

Risultati della ricerca

Risultati della ricerca

Condividi TV Capodistria Radio × Menu

Nedelja na športnih igriščih

245 epizod

Nedelja na športnih igriščih

245 epizod


Nedelja na športnih igriščih je oddaja, ki že desetletja sooblikuje podobo Radia Koper. Sodelavci športnega uredništva spremljajo tekmovanja primorskih športnikov in ekip na državni in mednarodni ravni, v oddaji je prisoten tudi reprezentančni šport in najpomembnejši svetovni športni dogodki. Sodelavci se v živo oglašajo z domačih in tujih športnih prizorišč, pripravljajo reportaže, poročila in komentarje.

20.02.2024

Samo Masleša, dobitnik Bloudkove plakete: Mladi so spužve

Z doktorjem kinezioloških znanosti, velikim ljubiteljem športa, ki ima za seboj že več kot 30 let izkušenj v judu, prejemnikom Bloudkove plakete za pomemben prispevek k razvoju slovenskega športa, se je avtor pogovarjal tudi o vlogi športnih trenerjev in staršev pri razvoju otrokove osebnosti. "Prehitro se začenja s specializacijo in prehitro hrepenimo po rezultatih. Tudi starši," je v oddaji Nedelja na športnih igriščih povedal Samo Masleša.


13.11.2023

Evropski naslov krona dosedanje kariere Andreje Leški

Koprska judoistka Andreja Leški je pred tednom v Montpellieru postala evropska prvakinja. V finalu kategorije do 63 kilogramov je z vazarijem premagala drugo nosilko, Izraelko Gili Sharir. V prvi polovici leta je bila srebrna na svetovnem prvenstvu v Dohi, tako da je za Andrejo odlična sezona. Po krajšem počitku, ko jo je v studio Radia Koper povabil Primož Čepar, se bo evropska prvakinja odpravila na trening na Japonsko.


12.06.2022

Mojca Vižintin

Navijaška skupina Dvanajsti Kopra je obeležila 20.o obletnico delovanja. Vodjo skupine, Moco Vižintin je v studio povabil Primož Čepar.


29.05.2022

Tjaša Jančar

Pred začetkom poletne sezone smo gostili odbojkarico na mivki Tjašo Jančar, v studio jo je povabil Iztok Novak Easy.


05.06.2022

Dino Stančič

Nogometaši sežanskega Tabora so tretjič zapored obstali v prvoligaški druščini. Najboljši igralec in strelec je bil letos Dino Stančič, v studio ga je povabil Primož Čepar.


03.04.2022

Jure Franko: Včasih moram dokazovati, da sem to res jaz

Solkanec Jure Franko se je zapisal v zgodovino kor prvi Slovenec z medaljo na zimskih olimpijskih igrah. Za reprezentanco takratne Jugoslavije je v Sarajevu osvojil srebro v veleslalomu in povzročil pravo evforijo med športnimi navdušenci. Tekmovalno pot so prehitro prekinile poškodbe, po športnem slovesu je globoko sled pustil na Japonskem, kjer so mu podelili priznanje utrjevanja prijateljstva in prispevka k razvoju smučanja v tej državi. Po bivanju v ZDA se je z družino ustalil v Radovljic, še vedno pa ima redne stike s Primorsko. Skupaj z bratom sta v sklopu Univerze v Novi Gorici ustanovila fundacijo z imenom njunega očeta. Na ta način bodo pomoč dobili študenti, ki so tudi dobri športniki. Ob 60-em rojstnem dnevu se je s Frankom pogovarjal Primož Čepar.


28.11.2021

Andreja Klepač vztraja med teniško elito

Andreja Klepač se je tretjič v karieri uvrstila na zaključni teniški masters. V paru s Hrvatico Darijo Jurak je bila blizu uvrstitvi v polfinale. Po povratku v domovino jo je na klepet povabil Primož Čepar.


20.06.2021

Domen Makuc

Domen Makuc je z Barcelono stopil na klubski vrh rokometne Evrope. 20-letnega Rodičana je pred mikrofon povabil Primož Čepar.


13.06.2021

Andrja Leški srebrna

Andreja Leški je na svetovnem prvenstvu v judu osvojila srebrno medaljo. Judoistko, ki tekmuje v kategoriji do 63 kilogramov je v studio Radia koper povabil Primož Čepar.


25.04.2021

Tjaša Jančar

Odbojkarice na mivki so pred prvo fazo olimpijskih kvalifikacij. Zaenkrat še ni znano kateri slovenski dvojici bosta zastopali Slovenijo. Ena od kandidatk je tudi Koprčanka Tjaša Jančar, z njo se je pogovarjal Primož Čepar.


11.04.2021

Maja v Tolminu prvič gorska avtomobilska igra

Letošnja novost v športnem avtomobilizmu bo prva gorska hitrostna dirka v Tolminu, ki bo štela tudi za odprto državno prvenstvo in pokalno prvenstvo v gorskohitrostnem avtomobilizmu. Mariša Bizjak se je pogovarjala z nekdanjim mladinskim državnim prvakom Janom Medvedom.


04.04.2021

TOMO DADIČ 04/04

Pri judu je vključevanje oseb s posebnimi potrebami zelo uspešno, kot inkluzivni šport je pri nas prisoten od leta 1994. S trenerjem v Judo klubu Koper Tomom Dadičem se je pogovarjal Primož Čepar.


04.04.2021

Inkluzivni judo

Pri judu je vključevanje oseb s posebnimi potrebami zelo uspešno, kot inkluzivni šport je pri nas prisoten od leta 1994. S trenerjem v Judo klubu Koper Tomom Dadičem se je pogovarjal Primož Čepar.


21.02.2021

Špela Ponomarenko Janić - Anja Osterman

Kajakašici Špela Ponomarenko Janić in Anja Osterman se v Južnoafriški republiki pripravljata na olimpijske igre. Ambiciozni Primorki je Južno Afriko poklical Primož Čepar.


17.01.2021

Igor Božič

Sežanski Tabor je dobil še tretjega trenerja v letošnji sezoni. Kraševce bo v nadaljevanju prvenstva vodil Igor Božič, Izolan bo s treningi začel jutri. Nogometnega trenerja, ki je nekoč že treniral Tabor, je pred mikrofon povabil Primož Čepar.


13.09.2020

Goran Stanković

Goran Stanković je uspešno debitiral na klopi nogometašev Tabora. o tekmi proti Aluminiju in načrtih v Sežani se je s Stankovićem pogovoril Primož Čepar.


02.08.2020

Adam Bratkovič

Koprski rokometaš Adam Bratkovič se po sezoni igranja v Franciji, seli v Trst. Tudi o tem v pogovoru, ki ga je posnel Primož Čepar.


12.07.2020

Domen Makuc

Domen Makuc je iz Celja prestopil k Barceloni. Z 20 letnim rokometašem iz Rodika se je pogovoril Primož Čepar.


28.06.2020

VASILIJ ŽBOGAR

Vasilij Žbogar bo v Prizu leta 2024 lovil četrto medaljo na olimpijskih igrah. Tudi o tem v pogovoru z Iztokom Novakom Easy-jem.


29.06.2020

Skala prvak

Balinarji sežanske Skale so po četrt stoletja znova državni prvaki. Odzive je zbral Primož Čepar.


Pagina 1 di 13
Registrati alle e-novice

Registrati alle e-novice

Neveljaven email naslov