Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Indice

Suggerimenti

Nessun risultato trovato.


Risultati della ricerca

Risultati della ricerca

Risultati della ricerca

Risultati della ricerca

Risultati della ricerca

Risultati della ricerca

Risultati della ricerca

Risultati della ricerca

Condividi TV Capodistria Radio × Menu

Notice

250 epizod

Notice

250 epizod


Novosti domače glasbene scene

19.06.2024

Herkylees - Woki Toky

Rok Klobučar je bobnar skupine Mrfy, ki je pred kratkim izdal samostojno skladbo z naslovom Woki Toky. Zanjo pravi, da je ljubezensko izpovedni pop banger, fuzija modernih hyperpop ritmov in sanjavih sintetizatorjev.


11.06.2024

Dear Annie - Crybaby

Dear Annie se vračajo v Notice. Singel Freshly je tako nasledil nov z naslovom Crybaby, kaj še je novega, pa vokalistka in klaviaturistka Anja Trobec ter sicer tudi član Prismojenih profesorjev bluesa, kitarist Julijan Erič.


04.06.2024

Moving as a Giant - The World

Moving as a Giant je novopečeni post-rock/noise trojec iz prekmurskega podtalja. Na kratko - hrup, kitarski efekti in močan ženski vokal. V studiu sta se pred izidom prvenca, na katerem je tudi skladba The World, ki jo bomo predstavili v Noticah, oglasila Martin in Bojana. Ta je ob prihodu dejala: "Hvala bogu, da če so že poslali dva introvertiranca, intervju ni v živo."


28.05.2024

Svojat - Tri disgracije

Avant-rokovski power trio Svojat ima nov album z naslovom Ošili me modro. Med šestimi skladbami je tudi skladba Tri disgracije, ki jo izpostavimo v oddaji.


22.05.2024

Ichisan - Vertigo (feat. Vid Jamnik)

Domači DJ in producent predstavlja skladbo Vertigo, ki jo je ustvaril z Vidom Jamnikom na vibrafonu. Narejena je bila v sodelovanju z modno znamko za plesalce Just a Corpse. Kako drugače je ustvarjati glasbo po naročilu in kako je to vplivalo na njegovo nadaljnjo ustvarjanje? Izveste v oddaji.


15.05.2024

SBO - Antifrend

Nemoč je naslov drugega dolgometražnega albuma ljubljanskega kolektiva SBO. Predstavljata ga Juca Bonaca in Filip Đurić.


08.05.2024

auto - Departure

Aleš Mačkovšek, Marko Petrič in Zlatko Đogić sestavljajo auto, domači trio, ki vozi v žanrih krautrocka, psihedelične glasbe, surf rocka in garage noisa. Prvenec, ki je izšel v začetku tedna, bodo predstavili 17. maja v Gali Hali.


24.04.2024

Maja Keuc - Labirint

Maja Keuc in ne Amaya, v slovenskem jeziku in ne v angleščini, v pop vodah in ne v soul/rnb-ju v oddajo na deževen dan prinaša sonce.


17.04.2024

Kontradikshn - Vesolje posodil kolegu

Posavski Kontradikshn je malce svojevrstna glasbena skupina. Bila je že označena za eno redkih slovenskih elektro-rokovskih atrakcij. Po kaljenju na tujih odrih fantje niso nikoli pozabili na domača prizorišča in pričakujejo koncertno živahno poletje 2024. Skupina je po lanskem dobro sprejetem albumu Ahead of Ourselves ravno pred izidom prve skladbe v slovenščini Vesolje posodil kolegu, ki bo premiero doživela 24. aprila.


10.04.2024

Capital Crew - Victoria Beckham

Novosti domače glasbene scene


29.03.2024

Haiku Garden - Avalanš

Novosti domače glasbene scene


27.03.2024

Đoko - Šećer

Štajerski Đoko imajo novo skladbo. Naslovili so jo Šećer in je zadnja sladica pred izidom njihove prve plošče “To ti vračam, tvoje je”.


20.03.2024

Jimmy Barka Experience - World Ends 

Priznana domača didžeja Borka in Bakto ter vsestranski bobnar in tolkalec Marjan Stanić že 15 let delujejo kot trio Jimmy Barka Experience. Bend, ki je navdih za ime dobil v filmu Ko bom mrtev in bel in pri liku, ki ga je igral Dragan Nikolič, je do zdaj izdal štiri albume. Prvega leta 2014 z naslovom Old News, dve leti pozneje Stolen Boats in leta 2019 Three Piece Puzzle. Ob izidu zadnjega dolgometražnega albuma z naslovom Jusqu’ici tout va bien so se pred petkovim koncertom v Kinu Šiška oglasili v oddaji in med drugim predstavili skladbo World Ends.


13.03.2024

Lelee - Rane

Adriatic indie rokovski bend Lelee nam je pred petkovim uradnim izidom svoje najnovejše skladbe Rane zaupal njeno premiero. V oddaji Jelena Rusjan in Damjan Manevski o njenem nastanku, sporočilu in prihajajočem albumu.


06.03.2024

Brainfreeze Lemonade - The Freakiest Of Shows

Ljubljansko-gorenjska zasedba Brainfreeze Lemonade je pred kratkim izdala debitantski singel The Freakiest Of Shows. V oddaji sta ga predstavila idejni vodja Urban Leskovar in pevka Tina Nunar.


28.02.2024

Vazz - Ljubljana podtalno

Z Vazzom in z bobnarjem Žigom Smrdelom potujemo v ozadje nastanka prihajajočega albuma Psiho, ki ga bodo poleg njiju v Kinu Šiška 8. marca predstavili še basist Peter Smrdel, kitarist Filip Vadnu in klaviaturist Matic Štemberger. Ne zamudite jih tudi v sredinem jutranjem koncertu na Valu 202.


21.02.2024

Kiki - Galaksije

Kiki, ki v svoji glasbi združuje slovenski folk in pop je v začetku lanskega leta izdala prvenec z naslovom KRiKi, ki ga bo na festivalu MENT predstavila v živo v polni zasedbi. Na njem je tudi skladba Galaksije v kateri govori svojem imaginarnem svetu v katerega rada pobegne in je v njem varna, a se hkrati zaveda, da ni realen.


14.02.2024

Koala Voice - Tebe Imam Rajši Od Drugih

Koala Voice imajo za sabo številne predstavitvene festivale. O tem in o njihovi najnovejši skladbi Tebe imam rajši od drugih v oddaji, točno teden pred festivalom MENT, kjer bo letos v četrtek tudi Valovski oder. V studio sta prišla Manca in Tilen.


07.02.2024

Generator - Sentish

Vedno je čas za lepo domačo balado 9-članske skupine Generator. V ozadje njenega nastanka nas je popeljala avtorica in vokalistka Anina Trobec.


31.01.2024

Aka Neomi - Vroča kopel

Pred predstavitvijo tretjega albuma Aka Neomi z naslovom Lepo se svetiš v temi v Kinu Šiška 18. aprila si privoščimo Vročo kopel, da bo življenje znosnejše. Z Aka Neomi in ženskami, ki so krojile svetovno zgodovino in jih povezujemo z vodo: od Ofelije do Venere.


Pagina 1 di 13
Registrati alle e-novice

Registrati alle e-novice

Neveljaven email naslov