Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Indice

Suggerimenti

Nessun risultato trovato.


Risultati della ricerca

Risultati della ricerca

Risultati della ricerca

Risultati della ricerca

Risultati della ricerca

Risultati della ricerca

Risultati della ricerca

Risultati della ricerca

Condividi TV Capodistria Radio × Menu

Za in proti

7 epizod

Za in proti

7 epizod


Mladinsko oddajo Za in proti – Na valovih debate izvaja Radio Koper skupaj z Zavodom Za in Proti ter Kulturno-izobraževalnim središčem PINA Koper. Niz epizod predstavljajo debatni turnirji, kjer mladi debatirajo na v naprej postavljene vsebinske okvire, v oddaji kot glasbeni gost nastopa primorski reper Drill.

14.07.2024

Gimnazija Bežigrad - II. Gimnazija Maribor (finale)

Niz oddaj Za in proti - na valovih debate je prišel do sklepnega dela: pred nami je veliki finale, kjer se bosta za glavno nagrado debatnega turnirja pomerili ekipi Gimnazije Bežigrad ter II. Gimnazije Maribor. Obe moštvi sta v predhodnih dvobojih pokazali veliko mero spretnosti, logičnega razmišljanja in koherentnega podajanja stališč. Zmagovalec današnjega srečanja si bo prislužil glavno nagrado, potovanje v eno izmed evropskih prestolnic. Oddajo vodi Blaž Maljevac, kot član žirije nastopa v oddaji tudi izolski hitrobesednež Drill. Uživajte v osrednji debati te zanimive radijske serije.


07.07.2024

II. Gimnazija Maribor - Gimnazija in srednja šola Kamnik

Nedeljski dopoldnevi so že nekaj časa v znamenju raznolikih debat mladih. Tematike so vseobsegajoče, a sodelujoči se morajo izžrebani temi prilagoditi. Četudi jim tema morda ne leži, se morajo pripraviti in zagovarjati zastavljeno stališče. Niz oddaj Za in proti - debate na valovih se bliža vrhuncu, danes je na sporedu še zadnje polfinalno srečanje. Kdo bo tisti, ki bo prejel zadnjo vstopnico za bitko v velikem finalu? Jezike merita II. Gimnazija Maribor in Gimnazija ter srednja šola Kamnik, zmagovalec tega dvoboja se bo v finalu pomeril za bogato nagrado: potovanje v eno izmed evropskih prestolnic. Oddajo vodi Blaž Maljevac.


30.06.2024

Srednja šola Domžale - Gimnazija Bežigrad (polfinale)

Debatne oddaje Za in proti se bližajo zaključnemu dvoboju, še prej pa bomo ta in naslednji vikend na Radiu Koper prisluhnili polfinalnim srečanjem. Danes sledi peta oddaja, prvi polfinalni dvoboj, kjer se bosta pomerili Srednja šola Domžale in Gimnazija Bežigrad. Vabljeni k poslušanju oddaje Za in proti - debate na valovih! Vodi Blaž Maljevac.


23.06.2024

Gimnazija Bežigrad - Gimnazija Vič

Minulo nedeljo ste spremljali zadnji četrfinalni dvoboj, kjer so se podeljevale zadnje vstopnice za polfinalne dvoboje. Čas je za oddajo Za in proti - to so debate na valovih, na valovih Radia Koper. Danes sledi četrta oddaja, zadnji četrtfinalni dvoboj, kjer se bosta pomerili Gimnazija Bežigrad in Gimnazija Vič. Vabljeni k poslušanju oddaje Za in proti - debate na valovih! Vodi Blaž Maljevac.


16.06.2024

Gimnazija Maribor - Gimnazija in Srednja šola Trbovlje

Nedeljske dopoldneve na Radiu Koper so prevzeli debaterji. Zdaj se namreč selimo v Studio Hendrix, kjer Blaž Maljevac gosti novi srednješolski ekipi, ki se bosta potegovali za nastop v velikem finalu oddaje Za in proti - debate na valovih! Danes sledi tretja oddaja, kjer se bosta pomerili Gimnazija Maribor in Gimnazija ter Srednja šola Trbovlje. Katera od ekip si bo priborila vstopnico za nastop v polfinalu bo jasno v kratkem. Vabljeni k poslušanju oddaje Za in proti - debate na valovih!


09.06.2024

Gimnazija Franca Miklošiča Ljutomer : Gimnazija in srednja šola Rudolfa Maistra Kamnik

Začetek poletja bo na Radiu Koper v znamenju radijskih debatnih turnirjev, ki so na sporedu vsako nedeljo, ob 11. uri. V oddaji "Za in proti - debate na valovih" se merijo najbolje uvrščene ekipe iz osmih šol na srednješolskem državnem debatnem turnirju, ki se v Studiu Hendrix borijo za veliki finale naše oddaje. Danes sledi druga oddaja, moči bosta merili ekipi Gimnazije Franca Miklošiča Ljutomer ter Gimnazije in srednje šole Rudolfa Maistra Kamnik. Naj spomnimo, da bodo zmagovalci radijski debat za nagrado odšli na izlet v eno od evropskih prestolnic, ki gosti evropske institucije. V oddaji nastopa tudi izolski reper Drill, oddajo vodi Blaž Maljevac.


02.06.2024

I. Gimnazija Celje - Gimnazija Litija

Danes začenjamo nov niz oddaj: Za in proti - debate na valovih. Najbolje uvrščene ekipe iz osmih šol na srednješolskem državnem debatnem turnirju se bodo pomerile še v našem studiu Hendrix. V prvi oddaji si bosta nasproti stali ekipi I. Gimnazije Celje in Gimnazije Litija. Zmagovalci radijskih debat bodo za nagrado odšli na izlet v eno od evropskih prestolnic, ki gosti evropske institucije. Zdaj je pa že čas, da besedo predamo voditelju radijskega debatnega turnirja, Blažu Maljevcu..


Pagina 1 di 1
Registrati alle e-novice

Registrati alle e-novice

Neveljaven email naslov