Dnevna soba

Popoldnevi na prvem programu Televizije Slovenija bodo ob torkih, sredah in četrtkih pravo družabno stičišče in središče sproščenih in prijetnih pogovorov o najrazličnejših življenjskih temah in slogih. Na program prihaja nova poznopopoldanska pogovorna oddaja Dnevna soba.

Oddajo bodo vodili znani televizijski obrazi razvedrilnega, športnega in informativnega programa Televizije Slovenija. Pester nabor uredništev, ki bodo pripravljali oddaje, napoveduje širok in bogat nabor vsebin. Gostili bodo znane osebnosti in različne strokovnjake in se z njimi pogovarjali o dilemah vsakdanjega življenja, o osebnostni rasti, psihologiji odnosov, ponujali bodo nasvete z različnih življenjskih področij. Komentirali bodo trende, družbene fenomene in še marsikaj drugega.

Prvo oddajo, ki bo na sporedu TV SLO 1 v torek, 26. 3. 2024, ob 17.55 bo vodila Bernarda Žarn. Dan po materinskem dnevu bosta njeni prvi gostji gotovo najbolj znani slovenski mama in hči Miša Molk in Ula Furlan, ki bosta iskreno spregovorili o svojem odnosu.

Gledalci bodo v Dnevno sobo povabljeni vsak torek, sredo in četrtek ob 17.55 na prvem programu Televizije Slovenija. Oddaja pa bo nato dostopna v aplikaciji RTV 365, tudi kot podkast.