Prihaja najbolj smešen šov za vse generacije! Vse se lahko zgodi. Vse se bo zgodilo. Vse je mogoče. To jesen na prvem. Foto:
Prihaja najbolj smešen šov za vse generacije! Vse se lahko zgodi. Vse se bo zgodilo. Vse je mogoče. To jesen na prvem. Foto:

S komičnimi igrami do neustavljivega smeha
Mednarodno izjemno uspešen šov Vse je mogoče bo prava televizijska osvežitev to jesen. V vsaki oddaji bo voditelj šova v goste povabil šest znanih obrazov, ki se bodo skozi petje, ples, igro besed in improvizacijo v seriji domiselnih in izjemno zabavnih iger zapletali v nenavadne vloge in posledično tudi komične situacije, ob katerih bo smeh v studiu in pred malimi ekrani zagotovljen. Oddaja bo nastajala v živo pred občinstvom in prav neposredna bližina gledalcev in njihovih odzivov na dogajanje v studiu bo še dodatno prispevala k sproščeni zabavi in smehu. V oddaji ni tekmovanja, ni točkovanj in ni pravil – dovoljena je le zabava.

Sproščena zabava in smeh za vse generacije
Pripravite smejalne mišice, ker to jesen v sobotne večere prihaja oddaja z veliko smeha. V začetku septembra vas bomo obvestili o dodatnih podrobnostih oddaje, odkrili pa bomo tudi, kdo bo gostitelj šova, ki vas bo to jesen zabaval vsak konec tedna.

Napovednik novega šova Vse je mogoče: