17. september 2018 ob 19:14 MMC RTV SLO, STA Grem volit lokalne

Celjski mestni svetnik Branko Verdev je SD-jev kandidat za župana

Četrti kandidat za celjskega župana
Kandidaturo za celjskega župana so poleg Branka Verdeva (SD) napovedali tudi župan Bojan Šrot, ki se bo potegoval za šesti županski mandat, predsednik celjskega mestnega odbora SLS-a Marko Zidanšek in nekdanji vodja oddelka za finance na celjski občini Sandi Sendelbah. Foto: BoBo

Kandidaturo za celjskega župana na letošnjih lokalnih volitvah je napovedal član SD-ja Branko Verdev, ki je tudi celjski mestni svetnik. Zavzemal se bo za enakomeren razvoj celjske občine s poudarkom na uravnoteženem razvoju urbanega in podeželskega okolja.

Prav tako se bo zavzemal za več sodelovanja med mestno upravo s krajevnimi in mestnimi četrtmi in za vzpostavitev participatornega proračuna za projekte občanov.

"Treba bo urediti gospodarski razvoj, naložbe zelenih podjetij in razvoj podjetniške cone v Celju. Občina mora vzpostaviti tudi ugodne razmere za nove naložbe. S tem bi pridobili tudi nova delovna mesta," je dejal Verdev. Meni tudi, da mora Celje postati zanimiva turistična točka, ki bo obdržala goste vsaj nekaj dni. Verdev bi podpiral tudi projekte področja kulture, športa, zdravja in podjetništva.

Od države pa pričakuje, da bo zagotovila strokovno izvedbo ekološke sanacije Celjske kotline. Dodal je še, da morajo v občini ohraniti visok standard celjskih vrtcev in osnovnih šol ter ob tem zagotoviti, da bodo otroci hodili v šolo v bližini svojega doma.

Kandidaturo za celjskega župana so napovedali tudi zdajšnji župan Bojan Šrot, ki se bo potegoval za šesti županski mandat, predsednik celjskega mestnega odbora SLS-a Marko Zidanšek in nekdanji vodja oddelka za finance na celjski občini Sandi Sendelbah.

G. C.

Oddajte svoj komentar - Št. komentarjev: 6

Za komentiranje morate biti prijavljeni. Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike RTV Slovenija.
Prosimo, da se pri komentiranju držite teme, ne uporabljate sovražnega govora in upoštevate pravila.

Prijavi sovražni govor


 • ajitam9 17. september 2018 ob 19:22
  Prijavi neprimerno vsebino
  Kot kaže bomo v prihajajočih tednih s strani rtvslo deležni predstavitev SD kandidatov za župane. Zelo nekorektno s strani nacionalne televizije in pa seveda pokazatelj razmer v državi.
  +15
  -1
 • Bondjanez 17. september 2018 ob 19:29
  Prijavi neprimerno vsebino
  Opla.
  SD,SD,SD,SD,SD,SD,SD,SD........jupi. Gremo ovčke....
  +14
  -1
 • ošas 17. september 2018 ob 19:32
  Prijavi neprimerno vsebino
  Gledam pod lokalne novice in glej ga zlomka, najprej so predstavljali župansko kandidatko iz ptuja iz stranke SD in naslednja novica predstavitev kandidata za župana Celja, seveda prav tako iz stranke SD. Za božjo voljo rtv, vsaj maloooo se potrudite, vsaj na videz naj bo to nacionalni medij VSEH plačnikov rtv prispevka in ne samo medij za promocij levih politikov in levih političnih idej.
  +12
  0
 • zala10 17. september 2018 ob 19:45
  Prijavi neprimerno vsebino
  Zaman se trudite. V vseh občinah bodo letos premočno zmagali kandidati strank z desnega pola in lokalnih list.
  +9
  -2
 • Skippy 17. september 2018 ob 21:51
  Prijavi neprimerno vsebino
  Zato je potrebno čim prej ukiniti RTV kot javno televizijo ... ker to že dolgo ni več uravnoteženo poročanje.
  +4
  -1
 • Ljubinica 17. september 2018 ob 23:01
  Prijavi neprimerno vsebino
  MMC - prava sramota ste!!!
  +3
  -1

Zadnji prispevki