Ljubljana
slice
Stopili vodstvu v bran: "LPP zaposlenim omogoča urejeno delovno okolje"
Zanikali navedbe voznikov o pritiskih, 6. februar 2017 ob 16:28 Proti Sindikatu voznikov LPP-ja so se postavili drugi štirje reprezentativni sindikati v podjetju in svet delavcev ter zagotovili, da podjetje zaposlenim omogoča urejeno delovno okolje.
5
Republiški in občinski stanovanjski sklad bosta zidala najemniško Novo Brdo
23
5. februar 2017 ob 12:42 Na ljubljanskem Brdu je v načrtu nova soseska s 651 stanovanji, ki bodo predvidoma namenjena oddaji v najem. Gradnjo bi lahko začeli prihodnje leto, končana pa naj bi bila do leta 2020.
Uradno: Emonika južnoafriškemu skladu, začetek gradnje še letos
50
27. januar 2017 ob 10:05 Pri gradnji poslovno-trgovskega središča Emonika bo sodelovala družba Prime Kapital iz Bukarešte, za katero stojita ustanovitelja južnoafriškega sklada NEPI.
Projekt Emonika bi letos lahko nadaljevali Južnoafričani
43
25. januar 2017 ob 19:19 Ljubljanski župan Zoran Janković je med projekti, ki naj bi se začeli izvajati v letošnjem letu, omenil projekt Emonika, za katerega se pogajajo z novim vlagateljem.
Janković: V Ljubljani posuli rekordne količine soli in peska
99
25. januar 2017 ob 14:56 Očitke o slabo očiščenih cestah in pločnikih na Mestni občini Ljubljana (MOL) zavračajo, saj po navedbah župana Zorana Jankovića v Ljubljani še nikoli niso posuli toliko peska in soli kot letos.
Video: Muzej, kjer lahko sanjaš z odprtimi očmi V Ljubljani obstaja kraj, kjer je vse narobe: voda namesto dol teče gor in tam, kjer bi morala biti tla, je strop - vse to v muzeju iluzij.
7
Ljubljana se poslavlja od naziva Zelena prestolnica Evrope Ljubljana se bo na prireditvi, poimenovani " Zelena noč. Zate. ", poslovila od naziva Zelena prestolnica Evrope 2016.
83
Vandali v sadovnjaku uničili vse, česar jim prejšnjič ni uspelo Neznanci so tako kot že pred mesecem dni poškodovali drevje v javnem sadovnjaku na Grbi ter ob Poti spominov in tovarištva v Kosezah. S tem so povzročili za okoli 10.000 evrov škode, ocenjuje občina.
79
Ljubljana bo postala veliko gradbišče Ljubljana naj bi v letu 2017 postala eno samo gradbišče.
96
Prvih 56 stanovanj v Celovških dvorih prodanih DUTB je v prvem poskusu prodal vseh 56 ponujenih stanovanj v ljubljanski soseski Celovški dvori. Nov sklop 51 stanovanj bo kupcem na voljo v sredini januarja 2017.
51
Nedokončana Dalmatinka v Ljubljani v roke srbskega poslovneža Mandarića Nedokončano poslovno-stanovanjsko stavbo Dalmatinka v Ljubljani je v okviru stečaja celjske družbe Hiša 8 za skoraj 4,8 milijona evrov kupil srbski poslovnež Milan Mandarić.
24
Janković bi desetino proračuna dal samo za garažno hišo Ljubljanski mestni svetniki so brez podpore večine opozicijskih svetnikov potrdili občinska proračuna za prihodnji dve leti.
78
Foto: Novoletna smreka Melania bo zasvetila čez teden dni Prestolnico loči natanko teden dni od prižiga prazničnih luči. Poleg novoletne razsvetljave na Prešernovem trgu že stoji 20 metrov visoka smreka, ki jo bo razsvetlilo deset kilometrov lučk.
46
Vrata odprl nov materinski dom v Ljubljani V Ljubljani so uradno odprli nov materinski dom.
6
Ljubljanska občina mora plačati milijonsko odškodnino za Kolizej Razkrivamo novo rekordno odškodnino, ki jo bo morala poravnati Mestna občina Ljubljana zaradi dolgotrajnih denacionalizacijskih postopkov Kolizeja.
163

Prostovoljsko delo blizu vašega kraja
Pravljice in izvajanje programov za otroke
Izvajanje pravljičnih ur za otroke in ustvarjalne delavnice za otroke. Primerno za prostovoljce s smislom za delo z otroki in s smislom za pripovedovanje. Dodana vrednost so tudi ...
Več novic ...
RTV v živo

TV Koper

06:00 Infocanale
14:00 TV Transfrontaliera - TG regionale FVG

TV Maribor

07:00 Infokanal - TV Maribor
11:05 Slovenska kronika

Radio Koper

07:00 Jutranjik, vreme
07:30 Sredine minute

Radio Maribor

06:45 Mali modreci
07:45 Na današnji dan, Spominčice
Kazalo