Ljubljana
slice
Po prestolnici bodo prehitre voznike "lovili" superradarji
Sočasno merijo hitrost več vozil na več pasovih, 18. september 2017 ob 10:46 Ljubljansko mestno redarstvo bo hitrost vozil nadzorovalo s t. i. superradarji, samodejnimi merilnimi napravami v stacionarnih ohišjih.
72
Tobačna bi lahko postala novo manjše mestno jedro Ljubljane
17
13. september 2017 ob 19:31 Projekt Tobačna mesto, za katerega stečajni upravitelj Grega Erman že zbira zavezujoče ponudbe, je po mnenju investicijske konference ena največjih nepremičninskih priložnosti v centru Ljubljane.
Na Gosposvetsko "lahko do sredine leta 2018 kar pozabimo"
40
12. september 2017 ob 18:57 Če ste med tistimi, ki se vsak dan prebijate skozi gnečo v središču Ljubljane, in se morda sprašujete, kdaj bodo končana dela na Gosposvetski cesti, vam moramo povedati, da bo treba na to še nekaj ...
Mercator ne bo odstopil od naložbe v novi logistični center
13
10. september 2017 ob 14:15 Mercator bo kljub težavam, s katerimi se spopada njegov lastnik Agrokor, zgradil logistični center v ljubljanskem BTC-ju. Naložba bo vredna okoli 100 milijonov evrov.
Balkanska kuhinja v ljubljanskih Mostah: od Daliborja z ljubeznijo
5
9. september 2017 ob 08:26 Ljubljančan Dalibor Novaković že dobro leto obiskovalcem tržnice Moste kuha najrazličnejše jedi, skoraj vsi gostje so postali tudi prijatelji, ki si med sabo pomagajo.
Medvedka ob vznožju Šmarne gore ni nevarna, a kljub temu previdno Medvedka z mladičema, ki so jo te dni opazili ob vznožju Šmarne gore, ni nevarna, saj se ne približuje vasem ali ljudem, je zatrdil Ivan Bek iz Lovske družine Šmarna gora.
54
Intercontinental, edini hotel s petimi zvezdicami v Ljubljani, sprejel prve goste Danes prve goste sprejema nov, težko pričakovan ljubljanski hotel Intercontinental, edini hotel s petimi zvezdicami v prestolnici. Hotel bo popolnoma zaživel septembra.
53
MOP zavrnil pritožbo bodočega soseda Ikee Ministrstvo za okolje je zavrnilo pritožbo enega od bližnjih stanovalcev, ki živi v bližini prihodnjega središča Ikee, na okoljevarstveno soglasje za gradnjo omenjenega središča v BTC-ju. Stanovalec ...
39
Ljubljana: Drevo padlo na pločnik, ranjena starejša ženska Na Bregu, v središču Ljubljane ob Ljubljanici, se je okoli 19. ure na pločnik zrušilo drevo.
12
Ljubljanskim taksistom se obeta konkurenca iz Hrvaške Ljubljanskim taksistom se obeta konkurenca, saj namerava hrvaško taksistično podjetje Cammeo že septembra v Ljubljani delovati s stotimi vozili.
37
EU bo za prenovo ljubljanske kanalizacije prispeval skoraj 69 milijonov evrov Evropska komisija bo sofinancirala projekt posodobitve vodovodnega omrežja v Ljubljani, Medvodah in Vodicah.
44
Začela se je prenova Gosposvetske ceste, ki bo sledila videzu Slovenske Gosposvetska cesta v Ljubljani bo dobila novo podobo, prenova je že v teku, promet pa bo delno oviran vse do petka, so sporočili z Mestne občine Ljubljana (MOL).
14
V Ljubljani novi in zmogljivejši radarji, ki bodo delovali 24 ur dnevno Ljubljansko mestno redarstvo bo z začetkom šolskega leta začelo izvajati meritve hitrosti z novim radarjem, ki bo bistveno bolj zmogljiv od obstoječih stacionarnih radarjev in bo deloval 24 ur na ...
96
V ljubljanskem BTC-ju raste največji trampolinski park v Sloveniji Svetovno znani akrobati slovenskega rodu, Dunking Devils, gradijo velikanski park s trampolini. Gradbena dela že potekajo, obratovati pa bo začel decembra.
8
Gradnja novega potniškega centra v Ljubljani bi se lahko začela že prihodnje leto Slovenske železnice so tik pred podpisom pogodbe z novim potencialnim vlagateljem v ljubljanski potniški center, romunsko-južnoafriškim skladom Prime Capital.
97

Prostovoljsko delo blizu vašega kraja
Zumba - vodenje v skupini starejših (Lj. - Vič)
V Dnevni center aktivnosti za starejše Tržaška vabimo prostovolj-ca/-ko za vodenje zumbe v skupini aktivnih starejših. Zumba bo potekala v popoldanskem času, in sicer enkrat ...
Več novic ...
RTV v živo

TV Koper

00:30 TV transfrontaliera - TDD - telegiornale regionale FVG in lingua slovena
06:00 Infocanale

TV Maribor

22:55 Infokanal - TV Maribor
07:00 Infokanal - TV Maribor

Radio Koper

00:00 Nočni program RAS
05:00 Jutro na Radiu Koper

Radio Maribor

22:00 Zrcaki dneva Radia Slovenija
05:40 Dobro jutro z Radia Maribor
Kazalo