Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Arhiv

Dobro jutro Tu EU: Evropski medijski projekti na TV Slovenija

14. 2. 2022

Govorili smo o evropskih medijskih projektih naše hiše, predstavila nam jih je novinarska kolegica Barbara Zrimšek.

Dobro jutro Tu EU: Projekt Europa Cinema

7. 2. 2022

Gremo v kino! Evropska unija spodbuja evropske filmske in avdiovizualne projekte ter povezuje evropke kinodvorane. Predstavili smo projekt Europa Cinema, gost je bil predsednik Art kino mreže Slovenije Jure Matičič.

Infodrom Glasbenik Maks

17. 12. 2021

Maks je zmagovalec v kategoriji Osnovnošolski Glas mladih v Črnomlju. Vesel je nagrade, saj bo svojo avtorsko pesem lahko posnel v čisto pravem studiu, še več pa mu pomeni to, da je lahko po dolgem koronskem času nastopil pred publiko. Maks, Prevrt nazaj! Infodrom je informativna oddaja za mlade, ki je na sporedu ob petkih ob 16.40 na prvem programu TV Slovenija.

Dobro jutro Tu EU: večjezičnost

28. 10. 2021

Več jezikov znaš, več veljaš! Če je znanje enega tujega jezika nuja, je znanje več tujih jezikov prednost. Svetovali smo o tem, kako, kje in kdaj začeti z večjezičnostjo. O pomenu večjezičnosti v Evropski uniji smo govorili s prof. dr. Penko Statevo iz Centra Večjezičnost velja, ki je nastal v okviru Centra za kognitivne znanosti jezika Univerze v Novi Gorici.

Dobro jutro Tu EU: Prostovoljci iz Evrope obnavljajo rudarsko hišo v Idriji

28. 6. 2021

Predstavili smo projekt Mladi za rudarsko dediščino. Gre za projekt, v okviru katerega bo 12 prostovoljcev iz devetih evropskih držav pomagalo mladim Idrijcem urediti eno od zapuščenih rudarskih hiš. Gosta sta bila koordinator projekta Matevž Šlabnik in Joost Nussy, prostovoljec z Nizozemske.

Stran 1 od 1
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov