Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Galerija

3 epizod

Galerija

3 epizod


Galerija predstavlja raznovrstne umetnine. Če je ta radijska, pač zvočne umetnine. Valovska Galerija daje prednost komaj predstavljenim glasbenim delom. Zaradi avtorskih pravic je oddaja na voljo 7 dni po prvem predvajanju.

26.04.2024

Blue Lab Beats - Blue Eclipse

Londonski produkcijski dvojec Blue Lab Beats je znan po dvostezni ambiciji. Poganja ga house tempo, fraziranje čez zmes elektronične in organske ritmike pa je pri BLB bodisi pristno mehko džezovsko bodisi neo-soularsko. Četrti album cenjenega dvojca v goste kliče tako vokaliste (Daley, Kojay Radical, Amber Navran, Farah Audhali) kot tudi izjemne instrumentaliste iz mlajše angleške džezovske garniture. S svežim posnetkom navduši tudi novi ameriški džez-klasik Kamasi Washington. Poseben pa bo tudi premierni nastop vrhniškega producenta z imenom Slowmotion Livestream.


23.06.2023

Različni izvajalci: Domačice

Obračun pred počitnicami v kalkulacijo jemlje izbor najboljših iz minule polsezone. Galerijsko playlisto, ki naj gre z vami na dopust, popolnijo (v prav takem zaporedju): Drill, Tim Tekavec, Timoprodukcije z gosti, Ezra, Majlo 27, Wugla, Capital Crew, Tsujigiri, Genxta Gregi, Ziebane, Ezy-G in YngFireFly, Minnite, Masayah, T.A.M.Z.Y., Funk, Fu, Zinedin O., .travnik in v izteku še Ichisan. Happy Friday Night kot Happy Summer Vibe!


24.06.2022

Različni izvajalci - Naravne (t)rap domače

Gre za zaključni sezonski biznis. Na logična pota nas spravijo - v pravilnem vrstnem redu: Capital Crew, Leopold I., Emkej, dvojec Kaušspil, Aima Vittori, Drill s Sheby, Dwon, Matter, Masayah, PTČ z Vazzom, Nipke, Zevin, Tomos, Damzz95 z Fvntxm, Tim Flyboy Tekavec, Pantaloons ter Skova.


Stran 1 od 1
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov