Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Pesmi iz predala

10 epizod

Pesmi iz predala

10 epizod


Objava pesmi, zbranih na natečaju Pesmi iz predala

01.01.2023

PESNIŠKI SKLOP PISMO

Pesmi iz predala je projekt Radia Maribor. Ob slovenskem kulturnem prazniku smo pozvali poslušalce, naj pošljejo svoje pesmi. V sodelovanju z mariborsko založbo Kulturni center Maribor smo izdali zbornik, 89 pesmi pa razdelili v deset sklopov. Ustavite čas in se prepustite (vezani) besedi. Sklop z naslovom Pismo bere Teodor Bostič.


01.01.2023

PESNIŠKI SKLOP POTOVANJE OBLAKOV

Pesmi iz predala je projekt Radia Maribor. Ob slovenskem kulturnem prazniku smo pozvali poslušalce, naj pošljejo svoje pesmi. V sodelovanju z mariborsko založbo Kulturni center Maribor smo izdali zbornik, 89 pesmi pa razdelili v deset sklopov. Ustavite čas in se prepustite (vezani) besedi. Sklop z naslovom Potovanje oblakov bere Metka Perko.


01.01.2023

PESNIŠKI SKLOP MAPA

Pesmi iz predala je projekt Radia Maribor. Ob slovenskem kulturnem prazniku smo pozvali poslušalce, naj pošljejo svoje pesmi. V sodelovanju z mariborsko založbo Kulturni center Maribor smo izdali zbornik, 89 pesmi pa razdelili v deset sklopov. Ustavite čas in se prepustite (vezani) besedi. Sklop z naslovom Mapa bere Jasmina Bauman.


01.01.2023

PESNIŠKI SKLOP PREDAL

Pesmi iz predala je projekt Radia Maribor. Ob slovenskem kulturnem prazniku smo pozvali poslušalce, naj pošljejo svoje pesmi. V sodelovanju z mariborsko založbo Kulturni center Maribor smo izdali zbornik, 89 pesmi pa razdelili v deset sklopov. Ustavite čas in se prepustite (vezani) besedi. Sklop z naslovom Predal bere Metka Perko.


01.01.2023

PESNIŠKI SKLOP OKNO

Pesmi iz predala je projekt Radia Maribor. Ob slovenskem kulturnem prazniku smo pozvali poslušalce, naj pošljejo svoje pesmi. V sodelovanju z mariborsko založbo Kulturni center Maribor smo izdali zbornik, 89 pesmi pa razdelili v deset sklopov. Ustavite čas in se prepustite (vezani) besedi. Sklop z naslovom Okno bere Teodor Bostič.


01.01.2023

PESNIŠKI SKLOP MIZA

Pesmi iz predala je projekt Radia Maribor. Ob slovenskem kulturnem prazniku smo pozvali poslušalce, naj pošljejo svoje pesmi. V sodelovanju z mariborsko založbo Kulturni center Maribor smo izdali zbornik, 89 pesmi pa razdelili v deset sklopov. Ustavite čas in se prepustite (vezani) besedi. Sklop z naslovom Miza bere Zoran Turk.


01.01.2023

PESNIŠKI SKLOP POHIŠTVO

Pesmi iz predala je projekt Radia Maribor. Ob slovenskem kulturnem prazniku smo pozvali poslušalce, naj pošljejo svoje pesmi. V sodelovanju z mariborsko založbo Kulturni center Maribor smo izdali zbornik, 89 pesmi pa razdelili v deset sklopov. Ustavite čas in se prepustite (vezani) besedi. Sklop z naslovom Pohištvo bere Jasmina Bauman.


01.01.2023

PESNIŠKI SKLOP SOBA

Pesmi iz predala je projekt Radia Maribor. Ob slovenskem kulturnem prazniku smo pozvali poslušalce, naj pošljejo svoje pesmi. V sodelovanju z mariborsko založbo Kulturni center Maribor smo izdali zbornik, 89 pesmi pa razdelili v deset sklopov. Ustavite čas in se prepustite (vezani) besedi. Sklop z naslovom Soba bere Metka Perko.


01.01.2023

PESNIŠKI SKLOP PRAG

Pesmi iz predala je projekt Radia Maribor. Ob slovenskem kulturnem prazniku smo pozvali poslušalce, naj pošljejo svoje pesmi. V sodelovanju z mariborsko založbo Kulturni center Maribor smo izdali zbornik, 89 pesmi pa razdelili v deset sklopov. Ustavite čas in se prepustite (vezani) besedi. Sklop z naslovom Prag bere Teodor Bostič.


20.05.2023

PESNIŠKI SKLOP PREPROGA

Pesmi iz predala je projekt Radia Maribor. Ob slovenskem kulturnem prazniku smo pozvali poslušalce, naj pošljejo svoje pesmi. V sodelovanju z mariborsko založbo Kulturni center Maribor smo izdali zbornik, 89 pesmi pa razdelili v deset sklopov. Ustavite čas in se prepustite (vezani) besedi. Sklop z naslovom Preproga bere Zoran Turk.


Stran 1 od 1
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov