Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Vlado

6 epizod

Vlado

6 epizod


»Vlado je Vlado in Vlado Kreslin je Vlado Kreslin.« Brez dvoma glasbo enega najbolj prepoznavnih slovenskih glasbenikov poznamo vsi, zdi se, da ga poznamo tudi osebno. V pol stoletja dolgi karieri je postal in ostal priljubljen in vseprisoten. Kdo je Vlado in kakšni so njegovi odnosi z ljudmi, ki se jih človek še razveseli? Maruša Kerec in Andrej Karoli v seriji epizod o Vladu Kreslinu spoznavata 70 let življenja izjemnega glasbenika. Od 1. novembra do Vladovega rojstnega dne.

21.11.2023

Glasba ima začetek, nima pa “končetka”

Vlado Kreslin praznuje 70. rojstni dan. V zadnji epizodi podkasta Vlado razmišlja o minljivosti, prihodnosti mladih glasbenikov in svetu, v katerem živi njegova glasba. Po mesecih druženja, snemanja in koncertov, so se Maruša, Andrej in Vlado tokrat srečali na radiu, v studiu 12.


21.11.2023

Glasbeni sopotniki: Kjer je kitara, je Kreslin, mimo njega ne moreš

Kakšen šef je Vlado? In kdo so glasbeni sopotniki na njegovi večdesetletni karierni poti? Zakaj je izziv sodelovati z mlajšimi, manj izkušenimi? Maruša in Andrej na poti na koncert spoznavata dinamiko Malih bogov, končata na naključni poroki in klepetata z danes uveljavljenimi slovenskimi glasbeniki, ki hranijo prigode s snemanj in sodelovanj.


10.11.2023

Pesmarica: O tistih, ki imajo zgodbe

Udobno se namestite in si privoščite sedem skladb in zgodbe, ki so spisale te skladbe. Tretja epizoda podkasta Vlado opisuje skladbe, ki jih je Vlado Kreslin izbral iz več kot pet desetletij debele pesmarice. Vmes pa še zgodba o tem, kako je šel "po svoje". Ker je res dobra.


06.11.2023

Familija: Vlado nima obraza za javnost in obraza za doma

»Vlado je Vlado in Vlado Kreslin je Vlado Kreslin!«


30.10.2023

Ravnica: To so kraji, kjer si lahko samo tiho in samo gledaš

Beltinci in Bistrica. Kraja v Prekmurju, ki sta zaznamovala prvo epizodo podkasta Vlado ter življenje in delo Vlada Kreslina. Kje so nastale nekatere Vladove najbolj prepoznavne skladbe in kdo so ljudje, ki se jih Vlado razveseli?


16.10.2023

Napovednik podkasta Vlado

»Vlado je Vlado in Vlado Kreslin je Vlado Kreslin.«


Stran 1 od 1
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov