Turbulenca bratu

Napovednik

Ko skopni sneg in začne sonce kazati svojo moč, postane narava še privlačnejša kot pozimi. Število njenih obiskovalcev se iz dneva v dan veča; nekateri gredo v gozd, na travnik, v gore zgolj zaradi sprostitve, drugi pa postanejo tudi pravi nabiralci – najprej čemaža, nato gob, gozdnih jagod ... Kako obiskovati naravo in z njo sobivati varno ter kako ukrepati, če nam vendarle pokaže zobe? 

Beri dalje
Turbulenca

Najstniki in ljubezen

24.5.2017

Obdobje najstništva je tako za mlade kot njihove starše turbulentno in poleg številnih izzivov odraščanja prinaša tudi prve simpatije in raziskovanje spolnosti. O spremembah in izzivih tako za najstnike kot za njihove starše, o izzivih, o katerih težko govorijo na glas, se bomo pogovarjali z ginekologinjo ANDREJO ŠTOLFA-GRUNTAR, specialistko ginekologije in porodništva, ki prihaja z Ginekološke klinike v Ljubljani in psihologom in psihoterapevtom dr. ALBERTOM MRGOLE.

O doživljanju zaljubljenosti in ljubezni bodo razmišljali tako najstniki kot tudi njihovi starši, o svoji pol-letni zvezi pa bosta iskreno spregovorila tudi srednješolca Katja in Jernej.

Ob koncu oddaje bomo v studiu gostili tudi PETRO TRATNJEK, urednico spletne svetovalnice TO SEM JAZ, kamor se z vprašanji o odnosih in spolnosti obračajo po nasvet mladi.
Anketa

Pri kateri starosti bi svoji najstnici dovolili, da prespi pri prijatelju?

Poll archive
Vprašajte

Vas zanima kaj o Turbulenci? Vprašajte! Vas zanima kaj o temi prejšnje oddaje? Vprašajte! Vas zanima kaj o temi prihodnje oddaje? Vprašajte! Vas zanima kaj o ustvarjalcih oddaje? Vprašajte! Tu lahko zastavite svoje vprašanje, potrudili se bomo, da vam odgovorimo hitro in natančno.