Turbulenca bratu

Napovednik

Svet blagostanja in različnih možnosti, ki nam jih ponuja, nam daje občutek, da je izbira, kako naj živimo in kaj počnemo, velika, odločitve, kaj naj izberemo, pa izključno v naših rokah. A vprašanje, ki si ga želimo postaviti v tokratni Turbulenci, je, ali nas ta svoboda izbire res osvobaja ali kdaj tudi hromi.

Beri dalje
Turbulenca

Kako (pre)živeti za volanom?

19.4.2017

Vsak dan vožnja na delo in nazaj domov, ki  lahko traja celo uro ali več v eno smer. Če so v družini še otroci,  se marsikdo popoldne spremeni v »taxi službo«. Seštevek vseh ur, preživetih za volanom, lahko v trenutku dobi visoke vrednosti. Zato je pomemben razmislek, kako preživeti ta čas, da ne bo povsem izgubljen, vendar pa je ob tem treba upoštevati tudi, dejstvo, da prav vsaka vožnja zahteva maksimalno zbranost, koncentracijo in da vsaka rutina lahko ubija. Vsaka vožnja z avtom je lahko naša zadnja, če jo podcenjujemo ali pa precenjujemo svoje sposobnosti. 
Anketa

Koliko ur na dan preživite za volanom?

Poll archive
Vprašajte

Vas zanima kaj o Turbulenci? Vprašajte! Vas zanima kaj o temi prejšnje oddaje? Vprašajte! Vas zanima kaj o temi prihodnje oddaje? Vprašajte! Vas zanima kaj o ustvarjalcih oddaje? Vprašajte! Tu lahko zastavite svoje vprašanje, potrudili se bomo, da vam odgovorimo hitro in natančno.