Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Moji, tvoji, najini • oddaje

Moji, tvoji, najini Moji, tvoji, najini, 12/35

17.05.2024

Polona Zarji ne dovoli, da gre plezat z Gorazdom. Zarja je ogorčena. Gorazd Polono pouči o vzgojni doslednosti in ona na koncu popusti. Dana je depresivna, ker vse njene prijateljice imajo fanta,samo ona ne. Zarje gre z Gorazdom in se zagleda v njegovega prijatelja Dareta. Med vožnjo s kolesom si Zarja poškoduje koleno in jo fanta odpeljeta domov.

Moji, tvoji, najini Moji, tvoji, najini, 11/35

16.05.2024

Na obisk pride Polonin bivši mož Viktor. Njegov prihod zaznamujejo nepričakovani zapleti. Hčerkama je prinesel darila, pa še tangice za Polono. Blaž je ljubosumen. Viktor navduši sosedo Rogljevo, ki je njegova oboževalka. Preden hčerki odpelje ven, Viktor opravi še nekaj manjših popravil v hiši.

Moji, tvoji, najini Moji, tvoji, najini, 10/35

15.05.2024

Polona je jezna, ker Blaž ni popravil pralnega stroja. Leon se na skrivaj sreča z babico, ki noče k njim na obisk, ker je skregana s Polono. Zarja povsod sledi Gorazdu, ki se ji izogiba. Blaž pripelje babico domov in Polona negoduje. Zarja pripelje še Jožeta, ki je prepričan, da ga Meta ne mara več.

Moji, tvoji, najini Moji, tvoji, najini, 9/35

10.05.2024

Vsa družina sodeluje pri generalnem čiščenju. Leon obtoži Blaža, da je copatar. Dana se izogne pospravljanju tako, da gre z Miškom na sprehod. Zaplete v pogovor s socialno delavko, ki misli, da je dojenček njen. Slednja z ulice opazuje hišo Valič - Gromovih in sprašuje Rogljevo o domnevno neurejenih razmerah v družini.

Moji, tvoji, najini Moji, tvoji, najini, 8/35

09.05.2024

Polona dela doma. Otroci pripravljajo tekmovanje, kdo bo največ zaslužil. Leon prodaja stare igrače, Zarja babičine izdelke, Dana pa je vedeževalka. Soseda Rogljeva z nenaklonjenostjo spremlja otroške aktivnosti. Gorazd noče sodelovati, zaljubljen je in povabi punco k sebi. Obisk se sfiži zaradi Danine izmišljotine.

Moji, tvoji, najini Moji, tvoji, najini, 7/35

08.05.2024

Blaž in Polona se prerekata glede Metine gospodinjske vneme. Polona se je navadila na zastonj snažilko. Zaljubljena babica navsezgodaj ima zmenek z Jožetom, ki jo portretira v naravi, in pozabi na zajtrk. Zarja obupuje, ker jo je dedek pozabil peljati v živalski vrt. Polona obtoži Meto, da ne skrbi za vnuke in se Jože v zadregi izmisli, da se je Meta poškodovala.

Moji, tvoji, najini Moji, tvoji, najini, 6/35

26.04.2024

Gorazd praznuje rojstni dan. Mama peče malo dietno torto, babica pa veliko in zelo sladko. Blaž je sinu v čast na vrtu posadil banano. Dana se pošali in Zarjo prepriča, naj Gorazdu za dar kupi steklenico vodke. Polona prosi Meto za nasvet glede darila in se ji ona zlaže, da Gorazd obožuje baseball. Dana »sabotira« babičino torto.

Moji, tvoji, najini Moji, tvoji, najini, 5/35

25.04.2024

Družina je dobila novo pohištvo z napako. Meta ukazuje mojstroma. Na obisk pride Jože in ugotovi, da je Meta njegova ljubezen iz mladosti. Jože povabi Meto ven in jo portretira v naravi, medtem pa Blaž in Polona hišo urejata po svoje. Na obisk pride Danin fant Anže, ki več pozornosti posveča Gorazdu kot njej. Polona hčerki priskoči na pomoč z nasvetom.

Moji, tvoji, najini Moji, tvoji, najini, 4/35

24.04.2024

Polona je zgrožena, ker Meta za zajtrk pripravlja nezdravo hrano. Babica je hiperaktivna, delo v hiši organizira po svoje, vsem ukazuje in kritizira dekleta. Zarja gre ven s prijateljico, da bi se izognila babičinemu terorju, Dana odpelje Miška na sprehod in sreča čednega študenta. Polona zaman skuša ubraniti svoje prehranske, vzgojne in druge principe, ampak Meta ne odneha. Polona na pomoč pokliče očeta Jožeta.

Moji, tvoji, najini Moji, tvoji, najini, 2/35

18.04.2024

Polona gre s poslovnim partnerjem na ogled novogradnje. Leon očetu natvezi, da ju je videl, kako se poljubljata. Ljubosumni Blaž jima na skrivaj sledi, namesto da bi skuhal kosilo, kot je obljubil, in ostane ujet na gradbišču. Dana mora namesto Blaža poskrbeti za Miška in za kosilo. Zarji je Gorazd všeč in mu je vseskozi za petami.

Moji, tvoji, najini Moji, tvoji, najini, 1/35

17.04.2024

Polona in Blaž gresta na postajo iskat Blaževa sinova Leona in Gorazda, ki bosta počitnice preživela z očetovo novo družino. Polona se boji, da ne bo obvladala pet otrok v hiši. Fanta se v Ljubljano pripeljeta z zgodnejšim avtobusom in sama poiščeta dom družine Valič Grom, kjer ju čakata Polonini hčerki Dana in Zarja ter njun polbrat Miško. Prvo skupno kosilo razširjene družine se zaplete, ker Leon posodi denar neznanki.

Moji, tvoji, najini Moji, tvoji, najini, 17/17

09.10.2023

Priprave na Polonino in Blaževo skrivno poroko so se dogajajo dobesedno čez noč. Vanje se vključi Polonin vsestranski poslovni partner Peter Greenberg, slovenski Američan, ki je med drugim opravil izpit za matičarja in lani poročil babico in dedija. Mladoporočenca ne marata pompa in se odločita za pravljično poroko na morju, kjer naj bi ju spremljali le otroci. Zato ničesar ne razkrijeta do zadnjega trenutka, da Meta in ostali ne bi izvedeli in s svojim vmešavanjem pokvarili romantike. Njuni načrti pa kot vedno ne ostanejo dolgo skrivnost ...

Stran 1 od 5
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov