Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Aktualno

Zvok ima v življenju globlji in bolj prvinski pomen

V oddaji B-Air Zvočenja se je odvil niz pogovorov s strokovnjaki, ki osvetljujejo vpliv in pomen glasbe na življenje posameznika od otroštva do pozne starosti, v bolezni in zdravju in učinke glasbe med zdravljenjem.

B-AIR LAB: Zvok in glasba v razvoju otroka

V sklopu projekta B-AIR: Zvočna umetnost za dojenčke, malčke in ranljive skupine, v sodelovanju z mednarodnimi partnerji, izvajamo serijo spletnih seminarjev B-AIR LAB, ki potekajo vsak torek med 18.00 in 19.30 uro, od marca do maja 2021.

Nova oddaja B-AIR Zvočenja

Nova Arsova oddaja B-AIR Zvočenja, ki je na sporedu vsak četrtek ob 11.05.

Kako zveni svet?

Kako ranljivi so urbani prostori, okolje in družbeni odnosi zaradi vseh avdio-vizualnih, virtualnih in preštevilnih impulzov, ki jih dnevno doživljamo, bodo v okviru okroglih miz in delavnic razpravljali strokovnjaki iz celega sveta.

Več novic

Oddaje

Vstop v svet zvoka in glasbe

1. 4. 2021

Kaj se dogaja v otroku (in tudi pozneje v človeku), ko vstopa v svet zvokov in glasbe in se z njim srečuje. Kaj se dogaja v odnosu do sebe, do drugega, do sveta. O tem se bo gostitelj prim. Igor M. Ravnik pogovarjal z gostjo dr. Katarino Kompan Erzar, psihologinjo psihoterapevtko, izredno profesorico zakonske in družinske terapije na Teološki fakulteti, predavateljico na Fakulteti za psihoterapevtsko znanost Univerze Sigmunda Freuda in na Pedagoški fakulteti.

Več
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov