Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Aktualno

Učinki glasbe in gibanja pri Parkinsonovi bolezni

Delavnica in spletni seminar sta del mednarodnega projekta B-AIR, ki ga vodi Radio Slovenija, in v organizaciji Društva Trepetlika.

Radiofonski esej Obrazi avtizma

V dvanajstih letih poučevanja klavirja, petja in glasbene teorije na zasebni glasbeni šoli se je glasbenica in učiteljica Katarina Kurtjak srečala z izzivi vključevanja otrok s posebnimi potrebami, še posebej tistih z motnjami avtističnega spektra (MAS).

Dobrodošli v magični svet glasbe, domišljije in čarovnij!

Slovenska skladateljica, ki deluje na Nizozemskem, je ustvarila novo delo, ki ga bo izvedel Simfonični orkester RTV Slovenija pod vodstvom Stevna Loya. Skladba in izvedba sta del projekta B-AIR, ki ga vodi Radio Slovenija.

Potovanje na robu noči

»Moj prijatelj Milan Kundera je rekel, da ni dovolj, da se ljubimo. Moramo znati deliti noč. In midva s slavčkom si jo pošteno deliva.«

Več novic

Oddaje

Premiera pravljice Jureta Pečnika: Modri slon

6. 4. 2023

Premierno smo slišali novo pravljico avtorja Jureta Pečnika. Izbrana je bila med 945 pravljicami, ki so prispele na natečaj Radia Slovenija za izvirno slovensko pravljico. V zgodbo z naslovom Modri slon nas bo s svojim glasom popeljal igralec Blaž Šef. Pripoveduje: Blaž Šef. Avtor besedila: Jure Pečnik. Glasbena oprema: Darja Hlavka Godina Mojster zvoka: Urban Gruden Dramaturginja: Kaja Novosel. Režiserka: Saška Rakef Pravljica z natečaja za oddajo Lahko noč, otrci! 2021. Posneto v studiu 02 Radia Slovenija, april 2023.

Več
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov