Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Več filmov preteklega Liffa v Cankarjevem domu, tudi v okviru abonmaja Liffe po Liffu

Ciklus četverice filmov 34. Ljubljanskega mednarodnega filmskega festivala (Liffe) v Cankarjevem domu odpira danski København ne obstaja. Sredi meseca pa se bo začel abonma Liffe po Liffu, ki bo do junija prinesel še šesterico festivalskih filmov. 

Umetni raj o italijanskem političnem filmu in perspektivah 34. Liffa

V decembrskem Umetnem raju bo v ospredju nedavno končani Liffe in eden njegovih najzanimivejših poudarkov, retrospektiva Francesco Rosi in italijanski politični film.

Okus strasti

"Priprava hrane je način izkazovanja ljubezni." "Pot do srca gre skozi želodec." Okus strasti je nasladna drama, ki z neverjetnim očesom za podrobnosti dobri dve uri ilustrira točno take preproste, nerevolucionarne ugotovitve.

2

Nagrade 34. Liffa: vodomca osvojil madžarski film Tri tisoč oštevilčenih opek

"Žirija nagrado poklanja črni komediji z razgibano filmsko pripovedjo in izvirnim scenarijem, ki bo v izziv gledalcem z različnimi predsodki," so zapisali o filmu Tri tisoč oštevilčenih opek, ki je prejel glavno nagrado festivala Liffe.

Andrew Legge o Loli, alternativni zgodovini 2. svetovne vojne: "Mislil sem, da bo film bolj duhovit"

Veš, da nimaš opravka s konvencionalnim filmskim projektom, ko režiser o njem med drugim izjavi: "V scenarij sem dodal repliko, v kateri Hitler pohvali cvetlično tapeto, a je na koncu nismo mogli vključiti na način, da bi delovalo naravno."

3
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov