Izbiro filmov, o katerih želite pisati, prepuščamo vam. Foto: false
Izbiro filmov, o katerih želite pisati, prepuščamo vam. Foto: false

Novembrska filmska ponudba navdihuje številne bloge, debate o filmu pa so se, zlasti v času Liffa, iz kavarn že davno razširile na splet. Z namenom omogočiti pluralizacijo mnenj, predvsem pa spodbuditi poglobljeno refleksijo o sedmi umetnosti, smo tudi na MMC-ju pripravili rubriko, v kateri cinefilom omogočamo, da svoje misli in vtise prelijejo na splet.

Lani ste se dobro odrezali, zato se tudi letos veselimo vaših filmskih ocen, ki jih bomo objavljali v rubriki Vaša ocena, najboljše pa tudi nagradili. Svoje recenzije nam lahko pošljete na elektronski naslov vasa.ocena@rtvslo.si. Izbiro filmov znova prepuščamo vaši izbiri, tudi razpišete se lahko poljubno, dobrodošlo pa bo, če zapis pospremite z oceno od 1-5 ( pri čemer je 1 najnižja, 5 pa najvišja ocena).


Svoje recenzije nam pošljite na naslov: vasa.ocena@rtvslo.si

Ne pozabite pripisati, ali želite recenzijo objaviti pod vzdevkom ali pravim imenom. Najzanimivejše recenzije bomo objavili, po končanem festivalu pa med njimi izbrali najboljše in njihove avtorje tudi nagradili. Zato ne bo odveč, če pripišete tudi svoje podatke (ime in priimek ter naslov), tisti, ki bi s takšnimi informacijami raje počakali, pa ne pozabite po koncu festivala preveriti e-pošte, kamor vas bomo obvestili, ali ste se uvrstili med nagrajence.
Recenzije filmov sprejemamo do konca letošnjega Liffa, 22. novembra 2015, do 12. ure.