Slovenske izvajalce pozivamo, da se tudi letos v čim večjem številu odzovete s svojimi novimi skladbami. V letih 2021, 2022 in 2023 smo na vsak razpis prejeli prijave skoraj 100 glasbenih izvajalcev. V preteklih letih so zmagovalci natečaja postali npr. Ditka, Fed Horses, Koala Voice, Pine Tree, WCKD Nation, Aka Neomi, Roosters Cocktail, Itch, Rumejts ... In prav skladbe, posnete v Studiu 22 Regionalnega RTV-centra Maribor, so pomembno zaznamovale pretekla leta na številnih radijskih postajah.
Z demo posnetkom še neobjavljene slovenske ali/in tujejezične skladbe, se lahko do 3. aprila 2024, prijavite uveljavljeni in neuveljavljeni izvajalci, ki želite pridobiti možnost studijskega snemanja skladbe in koncertnega nastopa na RADIO Si MAIN STAGE-u!

Foto: Radio Si
Foto: Radio Si

Dovoljujemo, da se izvajalci lahko prijavite z minimalističnimi demo posnetki, torej ob spremljavi le enega glasbenega inštrumenta. Vse podrobnosti razpisa in pogoje prijave najdete na spletni strani TUKAJ.
Pokažite svojo umetniško kreativo, se veselimo vaše prijave in novih skladb!
Dodatne informacije v zvezi z potekom projekta »RADIO Si 2024

STANDOUTS« so na voljo na: Radio Si, Ilichova 33, Maribor, po telefonu 02 429 91 33, 041 922 713 (Marjan Kokol) ali na glasba@radiosi.eu.