Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Dirka po Franciji

Tadej še sam ne ve, zakaj je napadel, Remco vesel napada, Jonas pa omejene izgube

Na olajšanje ubežnikov je vodilna trojica dopustila beg, nato je dolgo kazalo na premirje med kapetani. A zatem je Tadej Pogačar pretegnil noge, ob koncu je skočil še Remco Evenepoel in Jonas Vingegaard je s pomočjo ekipe omejeval škodo.

35

Več novic

Pogačar 3.0 prinesel odgovor na Vingegaarda, a prihajajo še Alpe

Po porazu Pogačarja v sredo v sprintu dvojice je Vingegaard prevzel pobudo. Sledila sta padec in odstop Rogliča. Slovenske kolesarske navdušence je zajelo malodušje, a kralj Pirenejev je z “obrambo” utrdil lastništvo rumene majice, a Tour je še dolg ...

110

Bogdan Fink: Jonas si je z napadom poskušal zagotoviti predvsem drugo mesto

Tadej Pogačar je še drugi dan zapored dokazal, da je vladar letošnjega Toura. Odlično je odgovoril na napad Jonasa Vingegaarda in prednost še povišal. Zakaj je Danec napadal, ali je Tour že odločen in kaj Pogačarja dela izjemnega? Odgovarja Bogdan Fink.

74

Pogačarjev praznik v Franciji – s protinapadom do etape in ogromne prednosti

Pireneji so domače dvorišče prvega kolesarja sveta. Tadej Pogačar je odgovoril na napad Jonasa Vingegaarda in se pet km pod vrhom ciljnega vzpona Plateau de Beille otresel Danca ter slavil drugo zaporedno zmago. Skupno ima več kot tri minute prednosti!

708

Pogačar si po dveh izjemnih zmagah zdaj želi lažji trening in dobro kavico

"Ko je poskusil še zadnjič, sem videl, da nima dovolj moči v nogah za vrh. Poskusil sem s protinapadom, a bilo je zelo težko," je o napadu, ki mu je prinesel zmago na 15. etapi Dirke po Franciji, dejal slovenski kolesarski as Tadej Pogačar.

43
Več novic
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov