Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Dirka po Franciji

Pogačar po drugem Touru dobil povišico

Tadeja Pogačarja po zmagi na kolesarski Dirki po Franciji čaka za približno 30 odstotkov višja plača. Po olimpijskih igrah v Tokiu bo naslednji teden nastopil na kriteriju v Franciji.

97

Več novic

Kje so meje za Pogačarja? "Mogoče nikoli ne bom zmagal na Pariz-Roubaix"

"Lani nisem mislil, da lahko zmagam, nisem pričakoval; letos sem bil prepričan, da lahko pridem do dvojčka." Tadej Pogačar je bil odločen, da ubrani rumeno majico, ki se je namerava oklepati, vse dokler se bo zabaval na kolesu. Kar lahko traja še dolgo.

124

Visoke razlike v prvi deseterici, a te so se nekoč štele celo v urah

Tadeja Pogačarja in desetega Rigoberta Urana je na cilju v Parizu ločilo dobrih 18 minut in pol. Po obdobju Lancea Armstronga je bila razlika višja le leta 2014, ko je Vincenzo Nibali osvojil svojo edino Dirko po Franciji.

9

Jumbo Visma kljub odstopu Rogliča rešila Tour

Jumbo Visma je na letošnji Tour odšla z jasnim načrtom, da končno osvoji Dirko po Franciji. A nesporni kapetan Primož Roglič je že v tretji etapi grdo padel, kar je pomenilo, da so morale čebele spremeniti taktiko, pri čemer so bile zelo uspešne.

139

Dobrodošli v obdobju Tadeja Pogačarja

Lani je marsikdo zmago Tadeja Pogačarja na Touru razumel kot naključno, a zdaj je večini poznavalcev jasno, da smo vstopili v obdobje gorenjskega volka. Kako dolgo bo trajalo? Nihče ne ve, a volkovi so izredno vzdržljivi.

95
Več novic
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov