Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Dirka po Franciji

Hvastija: Prevelika hitrost, kolutne zavore, gume ... Nekaj je treba narediti!

Ko padci zasenčijo vznemirljivo dirko in poškodbe ogrozijo želeni spektakel na veliki pentlji, je moral tudi severni pekel velik del pozornosti prepustiti debati, kako narediti cestno kolesarstvo varnejše in zdravo. Od velike šesterice sta zdrava le dva.

155

Več novic

Roglič: "Zmaga na Touru predstavlja češnjo na torti"

Primož Roglič bo prvič v barvah nove ekipe dirkal na začetku marca na Pariz–Nica ali Tirreno–Adriatico. Ob tem je potrjen le še junijski nastop Po Dofineji, saj je prav vse podrejeno glavnemu cilju – Rogličevi zmagi na 111. Dirki po Franciji.

134

Katerega športnega dogodka se najbolj veselite v letu 2024?

Novoletna skakalna turneja se je iztekla, s tem pa se je športno resno zakorakalo v koledarsko leto 2024, ki prinaša iz slovenskega navijaškega zornega kota tri vrhunce. Kaj bo za vas športni vrhunec novega leta?

34

Pogačar: Končno prišel čas za dva Grand Toura v eni sezoni

Najboljši kolesar na svetovni lestvici Tadej Pogačar ima v novi sezoni nov načrt. Prvič bo šel na dve tritedenski dirki in skušal postati prvi kolesar po Marcu Pantaniju pred četrt stoletja, ki bi mu uspel dvojček Giro – Tour.

84

Prvič Giro ali tretjič Tour? Pogačar: "Svetovno prvenstvo!"

Prvi kolesar sveta si je za leto 2024 zamislil podjeten dirkalni načrt. Tadej Pogačar si želi dirkati od belih cest prek Sanrema do rožnate dirke in velike rumene pentlje, čemur takoj sledijo olimpijske igre, za piko na i pa še boj za mavrično majico.

124
Več novic
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov