Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Deli Televizija MMC Radio Kazalo

Dirka po Franciji

Lep Tour je bil – naslednje leto se vrnem(o) še močnejši!

Na vrhu po cilju na Granonu sem bil malo razočaran, priznam, vendar me je kmalu po tistem, ko sem se začel spuščati dol, nekako minilo razočaranje in sem že takoj začel razmišljati o naslednjem dnevu na Alpe d'Huez.

45

Več novic

Mohoriča na Dirki po Franciji ustavila tudi okužba

Matej Mohorič je našel vzrok za slabo počutje na letošnji Dirki po Franciji, na kateri je upal na kakšno etapno zmago, vendar je šel v vseh treh tednih lahko le enkrat v beg.

48

Najbolj gledani Tour na TV Slovenija s povprečno 142 tisoč gledalci na etapo

Letošnja Dirka po Franciji je bila najbolj gledana do zdaj na Televiziji Slovenija. Povprečna gledanost vseh etap je bila 7,4-odstotna oziroma 142.400 gledalcev, kar je predstavljalo kar 35-odstotni delež takratnih gledalcev televizije.

47

Zelena majica poletela do druge etapne zmage

Nizozemka Lorena Wiebes je v 5. etapi oživljene Dirke po Franciji za ženske dosegla drugo etapno zmago. V sprintu je kolesarka ekipe DSM ugnala tudi svetovno prvakinjo Eliso Balsamo in v rumeno majico odeto Marianne Vos.

15

Pogačar še vedno popoln: vsako tritedensko dirko končal na odru

Šele drugič v bogati zgodovini kolesarske Dirke po Franciji sta najboljša kolesarja v Parizu glede na leto predtem zamenjala svoji uvrstitvi. Zadnji dve leti dirko vseh dirk zaznamujeta Jonas Vingegaard in Tadej Pogačar.

118
Več novic
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov