Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Cast Moj RTV Televizija MMC Radio Kazalo

Dirka po Franciji

Vingegaard o Pogačarju: "Upam, da bo v najboljši formi."

Kot pred Girom ima tudi pred Tourom ekipa Jumbo Visma težave. Veteran Steven Kruijswijk se je polomil v ponedeljek, Sepp Kuss še ni stoodstotno potrjen za julijsko dirko. Branilec rumene majice Jonas Vingegaard pa samozavestno čaka na Dirko po Franciji.

134

Več novic

"Težko je verjeti, da bo Pogačar nared za Dirko po Sloveniji"

Okrevanje Tadeja Pogačarja poteka po načrtih, v petek se bo ekipi pridružil na višinskih pripravah na Sierra Nevadi, vse pa kaže, da vendarle ne bo pripravljen za kakšno pripravljalno dirko.

12

Kirurg, ki je operiral: "Pogačar ima najboljše mogoče karte za okrevanje"

"V najboljšem primeru bo pravočasno pripravljen za Dirko po Franciji," je prepričan kirurg Joris Duerinckx, ki je v nedeljo operiral zlomljeno zapestje Tadeja Pogačarja. Kako dobro kaže, bo pokazalo že slikanje teden dni po posegu, pravi zdravnik.

54

Bitka s časom, da bo Pogačar 100-odstotno pripravljen za Tour

Sanjska pomlad se je nesrečno sklenila. Padec, zlom in operacija. Šef ekipe pravi, da bo Tadej Pogačar vsaj štiri tedne brez kolesa, po oceni pa naj bi se na tekmovanja vrnil v 8–10 tednih. Ravno zadnji čas, saj se že čez 68 dni začenja Dirka po Franciji.

116

Vingegaard podaljšal z Jumbom Vismo do konca leta 2027

Zmagovalec kolesarske dirke po Franciji Jonas Vingegaard bo ostal pri nizozemski ekipi najmanj do konca leta 2027, je objavila ekipa Jumbo Visma. S tem se je obstoječi dogovor z Dancem podaljšal še za tri dodatna leta.

13
Več novic
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov