Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Indice

Suggerimenti

Nessun risultato trovato.


Risultati della ricerca

Risultati della ricerca

Risultati della ricerca

Risultati della ricerca

Risultati della ricerca

Risultati della ricerca

Risultati della ricerca

Risultati della ricerca

Condividi TV Capodistria Radio × Menu

Archivio

Zelena kohezija, pogovorna oddaja Zelena ambasadorka - Tara Česnik

26. 9. 2023

Predstavljamo še eno Zeleno ambasadorko - prostovoljko Taro Česnik, iz Društva Morigenos. Prispevek je nastal v okviru projekta Zelena kohezija, ki je podprt s sredstvi kohezijskega sklada Evropske Unije.

Zelena kohezija, pogovorna oddaja Ambasador Zelene kohezije - Matevž Konjar

5. 6. 2023

Predstavljamo tretji oglas v sklopu kampanje Zelena sled, v katerem nastopa zeleni ambasador Matevž Ko-njar, ki mu delo na Zavodu za gozdove Slovenije predstavlja veliko motivacijo, saj ponuja številne možnosti za učenje in strokovni razvoj. Zavod za gozdove Slovenije trenutno sodeluje v treh kohezijskih projektih: VrH Julijcev, Natura Mura in Pohorka. Skupni cilj vseh treh projektov je izboljšanje stanja ogroženih in zaščitenih vrst ter habitatov na območjih, na katero se projekti nanašajo.

Zelena kohezija, pogovorna oddaja Ambasador Zelene kohezije - Erik Mihelič

5. 6. 2023

Predstavljamo četrti oglas v sklopu kampanje Zelena sled, v katerem nastopa zeleni ambasador Erik Mihelič. V delu na področju kohezije vidi svoj minimalistični prispevek k izboljšanju podnebnih sprememb. V okviru Znanstveno-raziskovalnega središča Bistra Ptuj, deluje na treh različnih projektih Pirolizna naprava za pridobivanje toplote in biooglja, SPL Cycle in Studio Krožnega Gospodarstva.

Zelena kohezija, pogovorna oddaja Ambasador Zelene kohezije - Jure Voglar

5. 6. 2023

Predstavljamo prvi oglas v sklopu kampanje Zelena sled, v katerem nastopa zeleni ambasador Jure Voglar. Njegova motivacija za delo na področju kohezije je narediti majhen prispevek k razvoju in razširjanju uporabe tehnologij, ki omogočajo koristno izrabo odpadnih surovin po principu krožnega gospodarstva. Delu-je na projektu Alps4GreenC, ki ga od leta 2021 izvajajo Kemijski inštitut, Štajerska gospodarska zbornica, BEST - Bioenergy and sustainable Technologies GmbH, Free University of Bozen-Bolzano, BioBASE GmbH in AIEL - Associazione Italiana Energie agroforestali.

Zelena kohezija, pogovorna oddaja Ambasadorka Zelene kohezije - Nina Sokolič

5. 6. 2023

Predstavljamo drugi oglas v sklopu kampanje Zelena sled, v katerem nastopa zelena ambasadorka Nina Soklič, ki je razvila ročno blagovno znamko PleteNina, ki ustvarja trajnostne izdelke iz kakovostnih materia-lov z dolgo življenjsko dobo. Blagovno znamko je razvila v okviru projekta PONI, v podjetniškem inkubatorju Kovačnica, pri BSC Kranj.

Zelena kohezija, pogovorna oddaja Odličnost tehničnega tekstila

28. 6. 2021

V nizu treh oddaj pod skupnim naslovom Zelena kohezija, ki nastajajo v okviru istoimenskega evropskega projekta v sodelovanju Regionalnega RTV centra Koper – Capodistria s Kulturno izobraževalnim društvom Pina, ponujamo gledalkam in gledalcem v razmislek številne izzive in poti za okolju prijaznejšo družbo. Mnoge s kohezijskimi sredstvi podpira tudi Evropska unija, številne dobre prakse udejanjamo tudi na Primorskem. Kamenček v mozaik za spodbudnejši jutri pa z odgovornim ravnanjem lahko prispeva prav vsak od nas.

Zelena kohezija, pogovorna oddaja Zelena kohezija, pogovorna oddaja: Spodbujanje krožnega gospodarstva

17. 6. 2021

V oddaji vam predstavljamo izzive, ki Slovenijo in Evropo čakajo na področju spodbujanja krožnega gospodarstva. S strokovnjaki iz različnih področij bomo iskali odgovore na vprašanje, kako lahko kohezijska sredstva spodbudijo krožno gospodarstvo.

Zelena kohezija, pogovorna oddaja Za brezogljično družbo

10. 6. 2021

Predstavili vam bomo izzive, ki Slovenijo in Evropo čakajo pri prehodu v brezogljično družbo. S strokovnjaki iz različnih področij bomo iskali odgovore na vprašanje, kako lahko kohezijska sredstva pomagajo pri doseganju brezogljične družbe.

Zelena kohezija, pogovorna oddaja Zelena kohezija, pogovorna oddaja: Ohranjanje in izboljšanje biodiverzitete

3. 6. 2021

Oddaja bo predstavila izzive, ki nas čakajo pri ohranjanju in izboljšanju stanja biodiverzitete v Sloveniji in Evropi nasploh. S strokovnjaki iz različnih področij bo iskala odgovore na vprašanje kako lahko kohezijska sredstva pomagajo pri ohranjanju in izboljšanju biodiverzitete.

Pagina 1 di 1
Registrati alle e-novice

Registrati alle e-novice

Neveljaven email naslov