Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Deli Televizija MMC Radio Kazalo

Dobro jutro - Arhiv

Dobro jutro dhkxjf

11. 8. 2022

*****

Dobro jutro Dobro jutro, poletni izbor

9. 8. 2022

Oddaja Dobro jutro je oddaja gledalcev. S svojimi svetovalnimi, izobraževalnimi, razvedrilnimi in informativnimi vsebinami sledimo željam gledalcev vseh starostnih skupin. V večurnem živem in dinamičnem jutranjem programu, ki je na sporedu vsak delovni dan, se prepleta studijski del z aktualnimi vklopi v živo z različnih koncev Slovenije. Raziskujemo teme, ki se dotikajo vsakdanjega življenja ljudi, in ponujamo najrazličnejše vsebine: od zdravstvenih, pravnih in kuharskih nasvetov, svetovanj o medosebnih odnosih, receptov iz domače lekarne do predstavljanj osupljivih življenjskih usod, vrtičkarskih in prehranskih nasvetov in atraktivnih nagradnih iger. Oddaja Dobro jutro uvaja sodobne televizijske formate s poudarkom na kakovostnih vsebinah. Upoštevajoč delež televizijskih gledalcev je oddaja med najbolje gledanimi oddajami nacionalne televizije. V letu 2014 so ustvarjalci oddaje prejeli eno najprestižnejših slovenskih medijskih priznanj: strokovnega Viktorja za najboljšo zabavno TV-oddajo.

Dobro jutro Dobro jutro, poletni izbor

6. 8. 2022

V zadnjem poletnem izboru mariborske ekipe vas bomo povabili v Celje. Obiskali bomo unikatni stekleni fotografski atelje, se sprehodili po zgodovini Celjskih grofov ter skočili na promenado , kot je bila pred 100 leti. Med zgodbami minule sezone se bomo spomnili nasvetov za zdrave ledvice. Tudi za zabavo bomo poskrbeli, od klepeta z znanimi Slovenci do dogodivščin na snemanjih.

Dobro jutro Dobro jutro, poletni izbor

5. 8. 2022

V današnjem poletnem izboru vas peljemo na koncert Big band RTV Slovenija z izjemnimi solisti, ki je potekal na letošnjem festivalu Arsana na Ptuju. Spomnili se bomo zgodb minule sezone: med drugim bomo obiskali gradova Negova in Stari grad Celje, iskali zlato v reki Dravi ter se peljali z ranco.

Dobro jutro Dobro jutro, poletni izbor

4. 8. 2022

V poletnih izborih štajerskih oddaj Dobro jutro vas bomo popeljali po zanimivih izletniških točkah SV konca Slovenije. Predstavili bomo skrite kotičke Maribora in okolice, ki se jih splača obiskati v vročih poletnih dneh. Danes vas, med drugim, peljemo nazaj v zimski čas, spoznali bomo zgodovino in pomen pirsingov ter pripravili krompirjevo torto.Vabljeni k ogledu.

Dobro jutro Dobro jutro, poletni izbor

3. 8. 2022

V poletnih izborih štajerskih oddaj Dobro jutro vas bomo popeljali po zanimivih izletniških točkah SV konca Slovenije in predstavili skrite kotičke Maribora in okolice, ki se jih splača obiskati v vročih poletnih dneh. Danes bomo spoznali, kako je nekoč potekalo družabno življenje, spomnili se bomo na izvirnega bobnarja, obiskali grad Ptuj in svetovali, kako poskrbeti za kužke v vročih dneh. Vabljeni k ogledu.

Dobro jutro Dobro jutro, poletni izbor

2. 8. 2022

V poletnih izborih štajerskih oddaj Dobro jutro vas bomo popeljali po zanimivih izletniških točkah SV konca Slovenije. Predstavili bomo skrite kotičke Maribora in okolice, ki se jih splača obiskati v vročih poletnih dneh. Danes vas, med drugim, peljemo na obisk Rogatca in sobe pobega v Framu , Katja in Veronika pa se bosta spopadli s koruznim labirintom in ni zagotovo, da bosta našli pot iz njega. Vabljeni k ogledu.

Dobro jutro Dobro jutro, poletni izbor

1. 8. 2022

V poletnih izborih štajerskih oddaj Dobro jutro vas bomo popeljali po zanimivih izletniških točkah SV konca Slovenije. V vsaki oddaji bomo predstavili skrite kotičke Maribora in okolice, ki se jih splača obiskati v vročih poletnih dneh. Danes se mudimo v Salonu starodobnikov, obiskali pa bomo med drugim tudi Šoštanj in Lendavo ter se sprehodili po zgodovini Južne železnice. Vabljeni k ogledu.

Dobro jutro Dobro jutro, poletni izbor

30. 7. 2022

Mariborski mestni park letos praznuje 150.rojstni dan, zato vas vabimo, da sobotno jutro skupaj z mariborskimi jutranjiki preživite pod krošnjami njegovih mogočnih dreves. Najmlajši so vabljeni v Art Kamp, na jogo in v igroteko, starejši pa boste izvedeli nenavadno življenjsko zgodbo mariborskega telovadca Josipa Primožiča -Toša ter pokukali v trafiko ob parku, ki bo kamlu zasijala v prenovljeni podobi. Vabljeni k ogledu.

Dobro jutro Dobro jutro, poletni izbor

29. 7. 2022

Četrtkov poletni jutranji izbor nas bo popeljal na cvetoči mariborski travnik, kjer se bomo naučili skuhati okusno juho iz zelišč, zasadili bomo zeliščno gredo, preverili kaj so jedli stari Rimljani, pripravili študentski zajtrk ter spekli prleško in prekmursko gibanico. Po vseh teh kalorijah bomo še zaplesali salso, se preizkusili v hitri hoji ter obiskali fitnes. Vabljeni k ogledu.

Dobro jutro Dobro jutro, poletni izbor

28. 7. 2022

Najstarejše mariborsko kopališče, Mariborski otok, tudi po dobrih 90-ih letih še zmeraj vsako poletje gosti kopalce. V poletnem izboru bomo preverili kaj vse ponuja letos, obenem pa se bomo spomnili na dobre nasvete o sončenju ter dopustovanju in kolesarjenju z živalmi iz minule sezone. Ponudili pa bomo tudi nekaj izvirnih kulinaričnih in popotniških zamisli, kako se v najhujši vročini osvežiti. Vabljeni k ogledu.

Dobro jutro Dobro jutro, poletni izbor

27. 7. 2022

Obiskali bomo mariborski grad v katerem domuje Pokrajinski muzej Maribor. Ogledali si bomo zbirke ter vas povabili na dogodke ter obiskali skrita mariborska dvorišča. Spomnili pa vas bomo tudi na zanimive zgodbe, kraje in ljudi, ki smo jih obiskali skozi minulo sezono: v Oplotnici smo prali perilo, v Vitanju smo spoznavali skrivnosti vesolja, na Stari Gori smo obiskali mlin na veter, v Jurkloštru pa smo se spomnili na eno najlepših in najbolj tragičnih ljubezenskih zgod iz slovenske zgodovine. Vabljeni k ogledu.

Stran 1 od 655
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov