Na položaju bo nasledila dolgoletnega predsednika upravnega odbora Franca Pangerla, ki je s položaja odstopil, so sporočili iz družbe Celjski sejem.

Celjski sejmarji bodo prihodnje leto še okrepili sejemske dejavnosti s poudarkom na specializiranih strokovnih in poslovnih sejmih. Veliko pozornost bodo namenili Mednarodnemu sejmu obrti in podjetništva, ki je največji poslovno-sejemski dogodek v Sloveniji in širši regiji.

V družbi Celjski sejem se bodo posvetili tudi intenzivnemu razvoju kongresne dejavnosti. Kongresni center, ki deluje v okviru celjskega sejmišča s tremi velikimi dvoranami, ki skupaj sprejmejo več kot 1500 udeležencev, že zdaj gosti več kot 200 dogodkov in poslovnih srečanj.

Še večji poudarek bodo v prihodnje namenili trajnosti, ohranjanju in skrbi za okolje. Leta 2023 bodo dogradili sončne elektrarne na vseh sejemskih površinah, kar pomeni, da bodo v prihajajočem letu že 100-odsotno samooskrbni, so zapisali v družbi.

"V naslednjih letih se bomo tudi intenzivno povezovali in ohranjali dobre odnose z dosedanjimi partnerji, sklepali bomo nove povezave, prav tako pa je za nas izrednega pomena lokalna skupnost, zato si želimo tudi tukaj okrepiti in razširiti sodelovanje. Verjamemo, da nam bo ob naših idejah in namerah ter dobrih lokalnih projektih to tudi uspelo," so še zapisali v podjetju Celjski sejem.