Rokomet
slice
Gorenje za tolažbo v Pokalu EHF
Velenjski klub neuspešen v boju za "wild card", 18. junij 2018 ob 18:49 Rokometaši Gorenja v prihodnji sezoni ne bodo igrali v Ligi prvakov, so določili na zasedanju izvršnega odbora Evropske rokometne zveze v Glasgowu.
5
Slovenska rokometna zveza v boj za "pravičnejši rokomet"
5
15. junij 2018 ob 20:46 Predsedstvo Rokometne zveze Slovenije (RZS) je na zadnji seji potrdilo predlog sprememb v rokometu, ki jih bo krovna slovenska organizacija skupaj s preostalimi zvezami poskušala doseči pri Evropski ...
Prestop Mačkovška v Veszprem drugi najvišji v celjski zgodovini
17
14. junij 2018 ob 13:39 Slovenski rokometni reprezentant Borut Mačkovšek se iz Celja Pivovarne Laško seli v Veszprem na Madžarskem.
Razočaranje je veliko, a Vujović ostaja
42
14. junij 2018 ob 08:06 Slovenska rokometna reprezentanca bo po letu 2011 ponovno izpustila svetovno prvenstvo. Tako kot pred osmimi leti so bili za Slovence v kvalifikacijah spet usodni Madžari.
Pirova zmaga Slovencev, ki so ostali brez SP-ja
202
13. junij 2018 ob 22:45 Slovenski rokometaši so popravili vtis s prve kvalifikacijske tekme in v Veszpremu dobili povratni obračun proti Madžarski (22:26), a je bilo to premalo za uvrstitev na SP.
Vujović ni več trener Kopra 2013 Na dan, ko bo morda selektor Veselin Vujović zadnjič vodil slovensko reprezentanco, so iz Kopra sporočili, da so se sporazumno z njim razšli na klubski ravni.
24
Slovenci še upajo na "čudež" v Veszpremu Slovenski rokometaši so že prispeli v Veszprem, kjer bodo v sredo proti Madžarski poskušali nadoknaditi pet golov zaostanka (24:29) s tekme v Kopru in se uvrstiti na svetovno prvenstvo, ki bo ...
40
EP: Slovenke v skupini s Francijo, Črno goro in Rusijo Evropska rokometna zveza je v Parizu danes opravila žreb za žensko evropsko prvenstvo, ki ga bo Francija gostila od 29. novembra do 16. decembra letos. Na prvenstvu bodo nastopile tudi Slovenke.
2
Gaber izgubljen za odločilno tekmo proti Madžarom Rokometaš Matej Gaber slovenski reprezentanci ne bo mogel pomagati na povratnem srečanju kvalifikacij za uvrstitev na svetovno prvenstvo. Zaradi poškodbe očesa mora počivati 14 dni.
20
Vujović: Madžari so igrali grobo in umazano. Ne vem, zakaj nismo še mi. Slovenski rokometaši so načrtovali, da bodo s hitro igro zlomili fizično močne Madžare, a izkazalo se je, da so Slovencem v boju z madžarsko "težko konjenico" na koncu pošle moči.
53
Grobi Madžari v drugem polčasu razbili Slovence Slab drugi polčas je bil usoden za slovenske rokometaše na prvi kvalifikacijski tekmi za svetovno prvenstvo, ki so jo s kar petimi goli prednosti dobili Madžari (24:29).
180
Slovenci proti Madžarom tudi z mislijo na Tokio 2020 " Menim, da je naš ekipni duh veliko močnejši od madžarskega, in verjamem, da bomo to na tekmah v Kopru in Veszpremu tudi dokazali ," pred ključno kvalifikacijsko tekmo za nastop na SP-ju v rokometu ...
10
Rok Plankelj novi direktor Celja Pivovarne Laško Upravni odbor rokometašev Celja Pivovarne Laško je na direktorsko mesto imenoval Roka Planklja, ki poudarja, da bo klub velik poudarek še naprej dajal razvoju mladih rokometašev.
2
Zorman: Biti selektor v domovini je pika na i Bogato športno kariero je končal Uroš Zorman, igralec, ki se je večkrat vpisal v slovensko rokometno zgodovino.
29
Slovenski recept za "madžarske hruste": Hitra igra in čvrsta obramba Slovenski rokometaši na čelu s selektorjem Veselinom Vujovićem poudarjajo, da je ključ do uspeha nad Madžarsko v kvalifikacijah za svetovno prvenstvo znan: hitra igra, s katero bi utrudili visoke in "
10

Izbor
Citat za prebrat
link
Piarovec o predčasnem odhodu Neymarja s treninga
19. junij 2018 ob 07:00 Neymar je čutil bolečine zaradi velikega števila prekrškov, ki so bili storjeni nad njim na tekmi proti Švici. Odšel je k fizioterapevtu, a bo jutri normalno treniral.
Več novic ...
Anketa: 16. junij 2018 ob 17:03

V noči s četrtka na petek je v Brooklynu na sporedu nabor igralcev Lige NBA. Na katerem mestu bo izbran Luka Dončić?

Na prvem.
Na drugem.
Na tretjem.
Na četrtem.
Na petem.
Nižje od petega mesta.
Arhiv
Kazalo