#MMCdebata
slice
#MMCdebata: "Če je to vredno 1,2 milijona, je 2. tir še zelo poceni."
65. MMC-debata po postavitvi spomenika vsem žrtvam vojn in z vojnami povezanim žrtvam, 16. julij 2017 ob 06:44 "Neko lepšo skulpturo bi si res lahko omislili za ta denar," je bil le eden izmed številnih komentarjev MMC-jevih bralcev na postavitev spomenika vsem žrtvam vojn in z vojnami povezanim žrtvam.
121
#MMCdebata: "Hrvati so v taktični prednosti. Ne rabijo storiti ničesar, in tudi ne bodo."
57
8. julij 2017 ob 06:29 "Hrvati so potisnjeni v kot, sedaj si ne smemo privoščiti nekih nepremišljenih korakov," je bil le eden od številnih komentarjev MMC-jevih bralcev na odločitev arbitražnega sodišča, ki še vedno ...
#MMCdebata: "Po ZDA se bo tudi Velika Britanija pretežno ukvarjala sama s sabo!"
10
10. junij 2017 ob 06:52 "Angleži se itak vedno zase brigajo. Kontinent jih ne briga," je bil le eden od številnih komentarjev MMC-jevih bralcev na izid britanskih volitev.
#MMCdebata: "Slovenci smo eko. Hočemo živeti od zraka in trave."
85
3. junij 2017 ob 06:56 "Če zapravimo to priložnost, ko nekdo dejansko hoče graditi v Sloveniji, potem pa res ne vem," je bil le eden od številnih komentarjev MMC-jevih bralcev na dogajanje v občini Hoče - Slivnica glede ...
#MMCdebata: "Nov dan, nov napad. To je tisto, kar je najbolj grozno."
25
27. maj 2017 ob 06:16 "Presenečenje? Čez pet let bodo takšne novice le še drugorazredna tema," je bil le eden od številnih komentarjev MMC-jevih bralcev na teroristični napad v Manchestru.
#MMCdebata: "Kje je bila hrvaška diplomacija, ko so prepovedali Thompsonov koncert v Avstriji?" "Če glasba povezuje ljudi, zakaj pa potem Thompson ne organizira koncerta v Beogradu?" je bil le eden izmed številnih odzivov MMC-jevih bralcev na prepoved koncerta Thompsona v Mariboru.
113
#MMCdebata: "Prinesite denar iz davčnih oaz nazaj, pa bomo imeli celo leto praznike" "Meni čisto paše biti doma in si nabrat novih moči v prvem četrtletju. Ne živim zato, da delam, ampak delam, da lahko živim," je bil le eden izmed številnih odzivov MMC-jevih bralcev na praznik dela.
27
#MMCdebata: "Samo narod, ki ima dovolj otrok, ostane" "Na Balkanu se pripravlja Sirija številka 2," je bil le eden izmed številnih odzivov MMC-jevih bralcev na politično krizo v Makedoniji. V Makedoniji že več mesecev vlada politična kriza.
47
#MMCdebata: "Tisti, ki se vozijo v službo čez mejo, lahko dajo kar odpoved" "Če so gospoda iz Bruslja želela tako kontrolo, potem naj nam in Hrvatom posodijo še osebje," je bil le eden od številnih odzivov MMC-jevih bralcev na poostren nadzor na meji s Hrvaško.
37
#MMCdebata: "Dan, ko bo na Bližnjem vzhodu zmanjkalo nafte, bo dan, ko bo tu zavladal mir" "Domnevno izdelovanje kemičnega orožja s strani upornikov je vojni zločin, o katerem bi moral takoj razpravljati VS OZN," je bil le eden od številnih odzivov MMC-jevih bralcev na kemični napad na ...
61
#MMCdebata: "Denar je vreden več kot življenje?! Ubogi ljudje!" "Ali si sploh lahko kdo prestavlja, da bi skoraj 10 % Slovencev ostalo preko noči brez kakršnegakoli zdravstvenega zavarovanja?"
43
#MMCdebata: "Bojmo se starih znancev policije, ki se prosto sprehajajo okoli" "To, da zločin zakrivi 'stari znanec policije', se mi zdi en velik poraz, tako za policijo, kot za sistem," je bil le eden od številnih odzivov MMC-jevih bralcev na sredin teroristični napad v ...
19
#MMCdebata: "Pojedla, prežvečila in izpljunila. Poklon, Ilka, čestitke!" "Ko je Tina zmagovala, sem bil vesel in ponosen, pri Ilkinih uspehih so ti občutki še bistveno bolj intenzivni," je bil le eden od številnih odzivov MMC-jevih bralcev na nadvse uspešno sezono Ilke ...
15
#MMCdebata: "Postaja Mandarić slovenski Zamparini?" "Problem Olimpije ni Elsner, prej vodstvo z Mandarićem in Stojićem," je bil le eden izmed številnih odzivov MMC-jevih bralcev na slab uvod Olimpije v spomladanski del državnega prvenstva.
73
#MMCdebata: "Alternativni načrt na kratko: davkoplačevalci, denarnice na plano." "Ni vprašanje, zakaj sedaj niso uspeli prodati Cimosa, pravo vprašanje je, zakaj ga niso prodali že zdavnaj," je bil le eden izmed številnih odzivov na sago okoli reševanja Cimosa.
24

#MMCdebata


MMC-debata je rubrika, v kateri bomo na MMC-ju

vsak teden izpostavljali najboljše oziroma najbolj

odmevne komentarje uporabnikov našega portala.

Kazalo