Lokalne novice
slice
MOL ob proračunskem presežku povečal kapital stanovanjskega sklada
Svetniki so potrdili tudi poročilo mestnega redarstva, 24. april 2017 ob 21:47 Ljubljanski mestni svetniki so potrdili zaključni račun lanskega proračuna.
2
 • Ljubljanski mestni redarji so lani izdali znatno manj plačnih nalogov kot v letu 2015.
 • Lokalne novice Gorenjska Stajerska Maribor Gorisko Notranjska Dolenjska Koroska Primorje Ljubljana Prekmurje
  Bi prespali v čebelnjaku in se naužili zdravilne energije?
  5
  24. april 2017 ob 20:15 V čebelarskem centru na Brdu pri Lukovici so uredili posebno sobo - apikomoro -, v kateri se bodo obiskovalci lahko naužili zdravilne energije in ozračja čebelnjaka.
  Ankaranski bralci dočakali svojo knjižnico
  8
  24. april 2017 ob 08:51 Ob spremljavi haikujev Vanje Pegana bodo v Ankaranu drevi slovesno odprli stalno knjižnico, ki po besedah ankaranskega župana Gregorja Strmčnika pomeni velik preskok v dostopnosti knjige in ...
  Veselo praznovanje 107-letne Marte, ki skrbi sama zase in obožuje čokolado
  10
  24. april 2017 ob 19:56 V domu starejših v Preddvoru je bil prav poseben dan - njihova stanovalka Marta Polak je namreč praznovala 107. rojstni dan.
  Švedski zbor z zmago iz Maribora v bitko za veliko nagrado Evrope
  7
  23. april 2017 ob 19:06 Švedski zbor Allmänna Sången se je na letošnjem mednarodnem zborovskem tekmovanju v Mariboru med zbori iz celotne Evrope najbolje izkazal in se uvrstil v finale tekmovanja za veliko zborovsko ...
  Nova Gorica v naslednjih 70 letih združena z Gorico? Prihodnost Nove Gorice je še večja, tesnejša povezava z Gorico, pravzaprav združitev obeh Goric ter sosednjega Šempetra v eno čezmejno mesto.
  19
  Mariborski stanovanjski sklad ima trenutno 234 praznih stanovanj Mariborski medobčinski stanovanjski sklad ima trenutno 2.118 stanovanj, med katerimi je 234 praznih. Deloma so v razpisu za oddajo, nekatera pa so neprimerna za bivanje.
  4
  Italijanske radijske postaje nadaljujejo motenje in tožbe Italijanske radijske postaje nadaljujejo tako motenje radijskih frekvenc slovenskih postaj kot vlaganje tožb proti našim postajam, češ da te prek oddajnikov na Primorskem motijo njihove frekvence.
  47
  Glorjana Veber ustoličena za letošnjo vitezinjo poezije Pesniški turnir je natečajna prireditev, na kateri izbirajo najboljšo izvirno neobjavljeno slovensko pesem v tekočem letu – in letos je s po eno pesmijo sodelovalo kar 123 pesnikov, a le eden lahko ...
  9
  Letališče pri Gorici znova odprto Predsednik konzorcija Duca D'Aosta Ariano Medeot je v sredo zvečer prejel dopis, s katerim so mu z ustanove za civilno letalstvo Enac poslali še zadnji dokument, ki je bil potreben za ponovno ...
  5
  V Portorožu 90 novih komunalnih privezov V javnem podjetju Okolje Piran končujejo izgradnjo novih plavajočih pomolov v pristanišču Portorož. Z naložbo bodo pridobili 90 komunalnih privezov za plovila različnih dolžin, širin in ugrezov.
  1
  Jedrska elektrarna Krško ponovno priključena v omrežje Jedrska elektrarna Krško (JEK) je bila po kratkotrajni zaustavitvi okoli 11. ure ponovno vključena v elektroenergetski sistem in v skladu s postopki zvišuje obtežbo.
  25
  Zaradi načrtovanega poseka ob gradnji lakirnice Magne Steyr nastaja civilna iniciativa Zaradi gradnje lakirnice, ki jo je napovedalo veliko avtomobilsko podjetje Magna, občina Hoče - Slivnica še vedno išče nadomestna kmetijska zemljišča za kmete.
  43
  V Murski Soboti začeli graditi južno obvoznico V Murski Soboti se je pričela gradnja južne obvoznice. Prvi del bo zgrajen prihodnje leto avgusta in bo stal šest milijonov evrov, celotna obvoznica pa bo stala 30 milijonov evrov.
  2
  Po 10 letih Pečečnik lahko začne delo - če mu uspe s prebivalci Fondovih blokov Agencija za okolje (Arso) je družbi Bežigrajski športni park poslovneža Joca Pečečnika po 10 letih birokratskih postopkov le izdala okoljevarstveno soglasje za obnovo Plečnikovega stadiona v ...
  175

  Prostovoljsko delo blizu vašega kraja
  Fotografija & film
  V Gambiji bo od 9.9. do 10.10. 2017 potekal mednarodni šolski tabor. Delo prostovoljcev na poletnih in drugih taborih, se je do sedaj izkazalo kot najučinkovitejše. Otroci in ...
  Več novic ...
  RTV v živo

  TV Koper

  06:00 Infocanale
  14:00 TV Transfrontaliera - TG regionale FVG

  TV Maribor

  23:00 Infokanal - TV Maribor
  07:00 Infokanal - TV Maribor

  Radio Koper

  06:30 Poročila, osmrtnice
  07:00 Jutranjik, vreme

  Radio Maribor

  06:30 Sejemo nasvete
  07:45 Na današnji dan,Spominčice
  Kazalo