Lokalne novice
slice
Orban namenil dva milijona za nogometno akademijo v Lendavi
Ob nogometu želijo razvijati tudi žensko odbojko, 18. januar 2017 ob 20:20 Madžarska vlada vse izdatneje podpira madžarsko narodno skupnost, ki živi v Sloveniji.
17
 • Otroke želijo vzgajati že od vrtca, ob nogometu pa razvijati še žensko odbojko.
 • Lokalne novice Gorenjska Stajerska Maribor Gorisko Notranjska Dolenjska Koroska Primorje Ljubljana Prekmurje
  Črnomaljska županja: Sodišče je glede referenduma ugotovilo le postopkovne napake
  5
  18. januar 2017 ob 18:25 Potem ko je Civilni iniciativi proti migrantskemu centru v Beli krajini uspelo z upravnim sporom zoper zavrnitev referenduma o nastanitvenem centru za prebežnike, je črnomaljska županja mnenja, da ...
  Nestrpnost do beguncev: ravnatelju mariborske šole prerezali gume
  110
  18. januar 2017 ob 14:01 Neznanci so ravnatelju mariborske Osnovne šole Martina Konšaka Damirju Orehovcu prerezali gume na dveh avtomobilih, ob tem pa so se v okolici omenjene šole na več mestih znašli žaljivi plakati na ...
  Pungeršič: Ljudje vedo, da morajo za svoj denar v Revozu trdo delati
  223
  18. januar 2017 ob 13:36 Razlogov, zakaj Revoz med vso množico brezposelnih na Dolenjskem težko najde delavce, je več, sindikalist Slavko Pungeršič pa meni, da sta med glavnimi zahtevnost in nestalnost dela. V nedeljo, 15.
  Največji svetovni proizvajalec industrijskih robotov prihaja v Kočevje
  78
  17. januar 2017 ob 09:46 V Kočevju bodo po pričakovanjih že letos začeli graditi evropsko tovarno industrijskih robotov japonske družbe Yaskawa Electric. Na občini so že prejeli pismo o nameri o nakupu zemljišča.
  Sodišče: Referendum o registracijskem centru v Beli krajini je dopusten Upravno sodišče je v upravnem sporu Civilne iniciative proti migrantskemu centru v Beli krajini in črnomaljske občine razsodilo v prid iniciativi in tako dopustilo referendum o migrantskem centru v ...
  40
  Kdo bo dokončal betonski kolos v središču Kopra? Kdaj bo dokončan koprski projekt Solis, stavba na Bonifiki, v kateri bodo združeni olimpijski bazen, hotel, poslovni in upravni prostori?
  17
  Na Obali narašča število prejemnikov socialne pomoči V vseh istrskih občinah narašča število prejemnikov denarne socialne pomoči, ugotavljajo v lokalnih centrih za socialno delo. Redno denarno socialno pomoč tako prejema več kot 2.000 ljudi.
  93
  Zaradi razmer protestni odhod štirih urologov iz UKC Maribor Po velikih težavah na anesteziji UKC Maribor se kritične razmere selijo tudi na oddelek urologije, saj od tam odhajajo štirje urologi, ki predstavljajo jedro stroke.
  67
  Obnova ptujskega mestnega stolpa je nujna Ptujski mestni stolp je še ena zgradba tipične ptujske vedute, ki je nujno potrebna obnove. Streha je namreč močno dotrajana, to pa lahko vpliva tudi na nosilno konstrukcijo.
  24
  Civilna iniciativa zaradi hitre ceste po pravico na ustavno sodišče Z regionalnega, prometnega, okoljskega in finančnega vidika je gradnja hitre ceste Velenje-Šentrupert slaba rešitev, meni civilna iniciativa Braslovče in napoveduje pritožbo na ustavno sodišče.
  68
  Uradno: V Hoče prihaja Magna, gradnja se bo začela čez tri mesece Kanadska družba Magna International bo v Sloveniji zgradila ličarski obrat, v katerem bo delo dobilo 400 ljudi, je povedal glavni izvršni direktor Magne Don Walker, pozneje pa sta to potrdila še ...
  306
  Vlada "povozila" domačine in kmetijskega ministra: DPN za cesto Šentrupert-Velenje sprejet Vlada je sprejela državni prostorski načrt za hitro cesto od Šentruperta do Velenja in projekt uvrstila v načrt razvojnih programov.
  33
  Meblo Jogi v prostorih Lesnine Meblo Jogi - ena najbolj prepoznavnih blagovnih znamk nekdanje naše pohištvene industrije - je že peto leto v stečaju. Proizvodnjo je takoj po zlomu Jogija nadaljevala družba Meblo INT.
  6
  Kazen, ker je poslovenila svoj doktorski naziv ali nov slovenski prispevek k birokratski blaznosti Dekanjo mariborske fakultete za zdravstvene vede Majdo Pajnkihar je šolsko ministrstvo spoznalo za krivo 395 prekrškov in jo krepko udarilo po žepu. Zakaj?
  131

  Prostovoljsko delo blizu vašega kraja
  Učna pomoč fantku (4.razred)
  Iščemo prostovoljca/ko za učno pomoč in druženje s fantkom, ki ima učne težave. Obiskuje 4. razred.  Pričakujemo druženje s prostovoljcem/ko 2x tedensko.
  Več novic ...
  RTV v živo

  TV Koper

  00:30 Infocanale
  06:00 Infocanale

  TV Maribor

  22:55 Infokanal - TV Maribor
  07:00 Infokanal - TV Maribor

  Radio Koper

  05:00 Jutro na Radiu Koper
  05:30 Prva jutranja kronika

  Radio Maribor

  00:00 Nočni program Radia Maribor
  05:40 Dobro jutro z Radia Maribor
  Kazalo