Lokalne novice
slice
Bo Slovenija sledila Italiji in zagotovila denar za železniško povezavo med Goricama?
Slovenska vlada bi morala za povezavo nameniti od dva do tri milijone evrov, 16. avgust 2017 ob 16:18 Italijansko ministrstvo za promet je zagotovilo sredstva za vzpostavitev tovornega železniškega prometa med Novo Gorico in Gorico.
23
 • Podporo projektu je obljubila tudi evropska komisarka Violeta Bulc.
 • Lokalne novice Gorenjska Stajerska Maribor Gorisko Notranjska Dolenjska Koroska Primorje Ljubljana Prekmurje
  EU bo za prenovo ljubljanske kanalizacije prispeval skoraj 69 milijonov evrov
  23
  16. avgust 2017 ob 14:24 Evropska komisija bo sofinancirala projekt posodobitve vodovodnega omrežja v Ljubljani, Medvodah in Vodicah.
  Zaradi požara v bloku šest ljudi prepeljali v mariborski UKC
  5
  16. avgust 2017 ob 09:37 V Sladkem Vrhu je v torek zvečer zagorelo v kletnih prostorih stanovanjskega bloka. Šest oseb, ki so se nadihale dima, so preventivno prepeljali na pregled v Univerzitetni klinični center Maribor.
  Orban madžarski manjšini podelil 1,5 milijona evrov
  32
  14. avgust 2017 ob 20:14 Vlada madžarskega premierja Viktorja Orbana je v Dobrovniku za turistične, gospodarske in kmetijske projekte 155 družinam madžarske manjšine v Sloveniji razdelila poldrugi milijon evrov. Emil Laszlo ...
  Začela se je prenova Gosposvetske ceste, ki bo sledila videzu Slovenske
  14
  14. avgust 2017 ob 14:26 Gosposvetska cesta v Ljubljani bo dobila novo podobo, prenova je že v teku, promet pa bo delno oviran vse do petka, so sporočili z Mestne občine Ljubljana (MOL).
  Džezovski nadobudneži se stekajo na novomeški Jazzinty Ta teden v Novem mestu poteka mednarodna delavnica s festivalom Jazzinty, katere koncertni program sestavljajo nastopi mentorjev, udeležencev in gostov delavnice ter koncert saksofonista Blaža ...
  1
  Župan Žirovnice: Če vam ni do gneče in plačevanja parkirnine, v Lescah zavijte desno Župan Žirovnice Leopold Pogačar je ob gneči, s katero se srečujeta Bled in Bohinj, turiste, ki ne želijo "plačevati parkirnine" , povabil na ogled naravnih in kulturnih znamenitosti žirovniške občine.
  53
  V Koper vplula Natova britanska vojaška ladja V koprsko pristanišče je priplula Natova vojaška ladja Enterprise. Njen obisk je namenjen krepitvi sodelovanja med Slovensko vojsko in pomorskimi silami zveze Nato.
  80
  Posledice neurja: Streha šole je letela po zraku kar 200 metrov V neurju, ki je sinoči prizadelo Pomurje, je bilo najhuje v občini Moravske Toplice. Orkanski veter je odkril streho osnovne šole Bogojina.
  72
  V Ljubljani novi in zmogljivejši radarji, ki bodo delovali 24 ur dnevno Ljubljansko mestno redarstvo bo z začetkom šolskega leta začelo izvajati meritve hitrosti z novim radarjem, ki bo bistveno bolj zmogljiv od obstoječih stacionarnih radarjev in bo deloval 24 ur na ...
  96
  Tudi Maribor kmalu bogatejši za Pogačnikov geopunkturni krog Marko Pogačnik je svoje kozmograme postavil že na nekaj koncev Slovenije in tudi drugje po svetu.
  26
  Na Kaninu so odkrili pol kilometra globoko navpično brezno Jama Macola-Jarak-Huevos na zahodni strani Kaninskih podov je po novih ugotovitvah globoka več kot tisoč metrov, zanimiva pa je predvsem 500 metrov globoka enotna vertikala.
  8
  V ljubljanskem BTC-ju raste največji trampolinski park v Sloveniji Svetovno znani akrobati slovenskega rodu, Dunking Devils, gradijo velikanski park s trampolini. Gradbena dela že potekajo, obratovati pa bo začel decembra.
  8
  Gradnja novega potniškega centra v Ljubljani bi se lahko začela že prihodnje leto Slovenske železnice so tik pred podpisom pogodbe z novim potencialnim vlagateljem v ljubljanski potniški center, romunsko-južnoafriškim skladom Prime Capital.
  97
  Foto: Na Vrhniki sanirajo potok Tojnica Kemis je začel sanacijo v rhniškega potoka Tojnica, ki je bil onesnažen po požaru v podjetju za predelavo kemičnih odpadkov.
  39

  Prostovoljsko delo blizu vašega kraja
  Info zabava
  9.9.2017 organiziramo dogodek, ki bo v sklopu praznovanja in predstavitve lokalnih ponudnikov. Dogodek se začne ob 16. uri in bo trajal pozno v noč.  Potrebujemo pomoč pri ...
  Več novic ...
  RTV v živo

  TV Koper

  00:55 Infocanale
  06:00 Infocanale

  TV Maribor

  22:20 Infokanal - TV Maribor
  07:00 Infokanal - TV Maribor

  Radio Koper

  00:00 Nočni program RAS
  05:00 Jutro na Radiu Koper

  Radio Maribor

  00:00 Nočni program Radia Maribor
  05:40 Dobro jutro z Radia Maribor
  Kazalo