crtomirjansa
Oceni:

Ocena 3.6 od 66 glasov
Ime: crtomirjansa
Spol: ženska
Št. objavljenih slik: 1 (Vse objave)
Registriran: 14.6.2015
Opis:
Iskreno, status kavcarja mi je obrnil zivljenje navzgor.
Zena, nenacrtovan otrok, poloznice, prehiter tempo zivljenja, naporen sef, izpad Slovenije iz kvalifikacij za evropsko, reklama Cavazze, mostovi Hidak... Bil sem na dnu. Utrujen od vsega in sprijaznjen z vecnim porazom sem se po tehtnem razmisleku odlocil da svojemu zivljenju naredim konec in se še isti dan, odlocen, v svoji nameri da se še zadnjic posteno napijem (kot vsak zgleden slovenski drzavljan) odpravil v bliznjo oštarijo. Izpijal sem zadnji kozarcek, ko sem zagledal njega. Nikoli ne bom pozabil te podobe, skjucen in siv pa vendar tako pokoncen. Z neskoncno dolgim navihanim nasmehom in prodornimi temnimi ocmi pa vendar nekako otozen in spokojen, se mi je iz sence priblizal kot veter, kot sepet, pripravljen, da me odvrne od najhujsega. Ni bilo ne besed in ne gestikulacije le bezen pogled je bil dovolj, da sem ga razumel. To je bil pogled, ki mi je veleval: stopi iz okvirjev, postani nekdo drug, pridobi cim vec plusov- naredi si profil na mmcju in zivljenje se ti bo obrnilo na glavo. Preden sem se vsega dodobra zavedal je gospod ze izginil. Stopil sem na prag ostarije v nadi, da se najina pogleda se enkrat srecata, a sem bil po litru in pou snopsa pricakovano neuspesen. Placal sem na kredo in se zamajal domov. Noc je bila sveza, vendar na nebu ni bilo niti oblacka. Zazrl sem se v nebo in na njem opazil igro zvezd iz katere sem razbral obris imena: CRTOMIRJANSA. Pospesil sem korak, kolikor je bilo v danih okoliscinah sploh mozno ter se malo pred soncnim vzhodom znasel v dosegu domacega wi-fija. Nemudoma sem iz zepa potegnil telefon, si zloudal aplikacijo RTV4D ter si naredil profil. Ni minilo niti ducat minut ko sem s svojim prvim komentarjem ze zacenjal dobivati prve pluse. Obcutek je bil nepopisen, takoj sem zacel komentirati vse jutranje novice od aktualnih in sportnih pa vse do zabave inrubrike ^na danasnji dan^. Ker je bila ura se zgodnja sem si priboril prva mesta na prvih straneh novic, prsti pa so plesali po tipkovnici kot da sem ze prekaljen forumas. Adrenalin je pocasi popustil, oci pa so postajale teske ter se hitro znasel v postelji ob svojem telefonu. Ko sem se zbudil mojemu veselju ni bilo konca, moj profil si je ogledalo ze vec 100 ljudi ob enem pa sem dobil tudi 17 prosenj za prijateljstvo. To je bil trenutek ko sem se dokoncno zavedal da je moje zivljenje dobilo smisel in da moj pravi jaz izbruhne sele v vlogi Crtomirja. Sef me je kmalu potem dal imenovati za naslednika, reklama Cavazze se ni vec ponavljala na tv-ju, Srecko je s svojim mostvom odlicno pricel nove kvalifikacije za SP, z zeno pa sva namenoma naredila se 4 male Crtomirje. MMC MI JE UPIHNIL LUC ZIVLJENJA!!!!
Še dolgo po omenjenem dogodku nisem vedel kdo je bil moski, ki me je tisti dan odvrnil od zlega, ko sem po dolgem cakanju naposled le docakal komentar, ki je z vsako besedo oddajal isto energijo kot sem jo zacutil tisto noc, njen avtor je bil ZBORNAY KOMANDA.

Se nekaj zanimivosti:
-novice, ki jih najraje komentiram: sport
-najbolj vseckan komentar: o Kevinu Kamplu
-najmanj vseckan komentar: hvalospev Udrihu in Jugoslaviji ter kritika Gorana ter Petra Prevca
-mentorji: Cricka, Zbornay Komanda
-najljubsi novinar: Anze Baselj, Ivo
-najljubsi strokovni komentator: Zupan
-zelena ali vijolicna: ZELENA!!!
-koga ne prenesem: feministk(slovenka.sem)
-najljubsa pesem: uvodna spica tednika
-najljubsa stvar: portal mmc
-najbolj osovrazena stvar: portal poptv
-stopnja izobrazbe: magistrirani foteljas;
Specialist za: sport (nogomet, tenis, kosarka), begunska kriza, novice, ki se dotikajo druzbene problematike in antiamerise-antihrvaske novice
stopnja izobrazbe: magistrirani foteljas
-vzorniki: Dokovic, Udrih, Katanec, Novakovic, Ivo
Antivzorniki: Tina Maze, Angelca Likovic, Federer
Zelja: zelel bi si da postanem eden najbolj znanih forumasev v drzavi ter da se izoblikuje cim vec nasprotnihter izvirnih mnenj
Hvala vsem za obisk mojega profila, to mi ogromno pomeni, tudi, ce mi ponavadi stisnete minus ali pa ste moj profil ocenili z eno zvezdico vas imam vseeno rad, vas obisk pa mi daje obilico motivacije in nove moci v nadaljnem poskusu uporabe izvirnosti v lastnih komentarjih. HVALA (posebno hvala pa tudi mmcju in mentorju cricki, ki mi z uporabnimi nasveti olajsuje komuniciranje z uporabniki)
Zahtevaj pojasnilo
Zadnji blogiVsi blogi
Uporabnik še ni napisal zapisa na blogu.
Zadnje slikeVse slike
     
Zadnji videiVsi videi
Uporabnik še ni naložil video posnetka.
Ogledi profila
ŠTEVEC OGLEDOV:
profil - 1021 blog - 0
video - 0 slike - 36
popotnik - 0

ZADNJIH 10 OGLEDOV
28.10.2018 norabassayou
22.10.2018 slassi
05.09.2018 sharkyslo
05.09.2018 eky_god
24.08.2018 ivan*drago
18.08.2018 toleranca
18.08.2018 atina2
18.08.2018 jCoob
18.08.2018 world citizen
18.08.2018 Mihsss
Zadnje objaveVse
Uporabnik še ni sodeloval v forumu.


" "