Bloganje na MMC-ju do konca svetovnega prvenstva v nogometu prinaša lepe nagrade. Foto: NN
Bloganje na MMC-ju do konca svetovnega prvenstva v nogometu prinaša lepe nagrade. Foto: NN
Valter Birsa
Glavna nagrada natečaja je dres slovenske reprezentance. Foto: Nike

Med svetovnim prvenstvom objavljajte zapise na svojem blogu v povezavi z mundialom in prav lahko se zgodi, da boste med 10 srečneži, ki bodo po finalni tekmi prejeli eno izmed lepih nagrad.

Registrirani uporabniki lahko blog zapišete tukaj. Ne pozabite med zaznamki dodati besedo "mundial". V nasprotnem primeru vaš blog ne bo sodeloval v natečaju.


Uporabniki že pridno pišejo!
Od začetka natečaja 13. maja so uporabniki MMC-jevega spletnega portala že objavili zapise v zvezi s svetovnim prvenstvom. Uporabnik Urheilija se je lotil predstavitev skupin, jernejzgur je mnenja, da bomo bili priča enemu boljših SP-jev do zdaj, bojangr je podrobneje opisal začetno enajsterico slovenske izbrane vrste in ponos, ki ga goji ob uvrstitvi Slovencev na SP, mikedean je nanizal favorite za končno zmago, marjetica je vročico pred največjim športnim dogodkom leta predstavila skozi ženske oči, nastja8 pa se je spraševala, koga vse ne bo v Južni Afriki.


Kako do bloga in kakšni so pogoji?

Vsak uporabnik spletnega portala MMC ima možnost pisanja bloga. Tisti, ki na MMC-jevem portalu še niste registirali uporabniškega imena, lahko to storite s klikom sem. Če se odločite pisati blog na temo svetovnega prvenstva v nogometu, ne pozabite med zaznamke dodati besede "mundial". Blogov, ki v zaznamkih ne bodo imeli predpisanega zaznamka, v natečaju ne bomo upoštevali.

Lepe nagrade za najboljše
Prva nagrada je originalni dres slovenske nogometne reprezentance, druga originalni dres brazilske nogometne reprezentance, tretja pa originalni dres portugalske izbrane vrste. Preostalih sedem nagrajencev bo prejelo knjigo Juana Vasleta o zgodovini svetovnih nogometnih prvenstev z naslovom "Ustavite svet - mundial je tu!". Zato ne odlašajte: pišite blog, sodelujte v natečaju in osvojite lepo nagrado.