Ekipa Pache bo v slovensko prestolnico prinesla utrip ibiškega nočnega življenja. Foto: Pacha
Ekipa Pache bo v slovensko prestolnico prinesla utrip ibiškega nočnega življenja. Foto: Pacha

Pacha, ki se v naši regiji predstavlja prvič, je priljubljeno zbirališče globalnega jet-seta, s franšizami od New Yorka in Londona do Buenos Airesa in Marakeša.

George Michael, Boy George in Freddie Mercury; za svoj poligon jo uporablja P. Diddy, redno jo obišče Paris Hilton, poleti pa po bobnih razbija Tommy Lee. Spregledati pa ne gre niti ekstravagantnih žurov Mickove hčere Jade Jagger, rezidenčnih večerov vseh vodilnih hišnih mojstrov, od Švedske hišne mafije, založbe Defected, Sharama in Ericka Morilla do češnje ne vrhu te sladke čokoladne torte, serije F*** Me I'm Famous zakoncev Cathy in Davida Guette. Skratka, v Ljubljano prihaja dragulj ibiškega nočnega življenja, ki sooblikuje globalno alternativno kulturo zadnjih štirih desetletij.

Ob izbrani glasbi ibiških Pachinih rezidenčnih didžejev Sarah Main in Alexa Baxterja bodo vzdušje poletne Ibize pričarali tudi poseben dekor prostora in razvpite hišne plesalke, ki imajo med kubistkami tak status kot Playboyeva dekleta med slačipuncami.

J. R.