Boštjan Romih je z uporabniki klepetal o vodenju oddaje Na Zdravje!, o družini, glasbi ... Foto: MMC RTV SLO
Boštjan Romih je z uporabniki klepetal o vodenju oddaje Na Zdravje!, o družini, glasbi ... Foto: MMC RTV SLO
Boštjan o vodenju, glasbi in Emi

Priljubljeni radijski in televizijski voditelj, ki gledalce zabava v oddaji Na zdravje! vsak petek, je potrdil, da ostaja na TV Slovenija, prav tako pa tudi njegova sovoditeljica Jasna Kuljaj, s katero se po njegovih besedah dobro razumeta. "Sva totalno različna in se zasebno ne druživa, ampak pri poslu sva prijatelja," je dejal Boštjan.

Če bi lahko izbiral med katero koli voditeljico na svetu, pa bi bila to italijanska voditeljica Michelle Hunziker, ki "je za pojest - ampak niti ne vem, kako bi bilo kaj voditi z njo - zelo lepo jo je pa gledati (smeh)". In kako Boštjanu uspeva usklajevati službene in družinske obveznosti? Za to ima po njegovih besedah zasluge predvsem žena Lara, s katero razmišljata še o enem otroku. "Imel sem neznansko srečo pri izbiri žene - multipraktik je, z ogromno energije in predvsem nima težav s tem, da precej delam," je dejal.

Celoten klepet si lahko preberete tukaj.

Boštjan, ki se je v mladosti precej ukvarjal z glasbo, ima zdaj zanjo manj časa. V zasebnem življenju pa ima rad različne zvrsti " trenutno mi v avtu poje Ozzy Osbourne, mislim, da imam doma v cd-playjerju tretjo Beethovnovo ... Strnem lahko - kitarski rock in klasika pri meni najvišje kotirata". Sicer pa so uporabniki Boštjana spraševali še o marsičem: počitnicah, kje bi najraje živel, kateri voditelji in glasbeniki so mu najbolj všeč v Sloveniji ...

Video na desni: Boštjan o vodenju, glasbi in aktualni Emi.

Načrti za letošnjo leto ...
Pri Romihovih bo letos največ časa namenjeno gradnji hiše, " drugače pa imam načrt, da upočasnim svoje življenje in začnem malo bolj fokusirano dojemati stvari okoli sebe".

A. M.

Boštjan o vodenju, glasbi in Emi