Simon Marlin in Max Reich sta se drugič predstavila slovenskim ljubiteljem noči. Foto: MMC RTV SLO/K. K.
Simon Marlin in Max Reich sta se drugič predstavila slovenskim ljubiteljem noči. Foto: MMC RTV SLO/K. K.
DJ Sylvain in Lara Love
Do zore sta zbrane zabavala DJ Sylvain in Lara Love. Foto: Ziga Intihar

1.500 gostov, ki so si zagotovili vstopnice za slavnostni večer, je polnilo plesišče vse od pol enajste ure zvečer. Najbolj zagrete so tako razgibavali ritmi didžejev Rustyja in Pookieja. Vzdušje se je dvigovalo vse do druge ure zjutraj, ko sta k mešalni mizi pristopila Simon Marlin in Max Reich, bolj znana pod imenom Shapeshifters.

Že ob prvem stiku z elektroniko sta obnorela takrat že nabito polno plesišče. Po uri vrtenja plošč sta zbrane spravila v delirij z nepogrešljivo skladbo Sweet Dreams. V svoj repertoar sta vključila nekatere njune največje uspešnice in tudi take, ki so sicer manj znane, vendar so kljub temu vzdušje le stopnjevale in ne morile.

Jutro prepuščeno Larinem glasu
Po skoraj dveinpolurnem nastopu sta prostor ob mešalni mizi prevzela DJ Sylvain in Lara Love. Ob bolj praznem pogledu na plesišče sta najbolj trdožive zabavala med drugim tudi z njuno veliko uspešnico Call me.

Pester animacijski program
Večer, ki se je prevesil v jutro, so zaznamovali tudi kitarist Mark Ceilinger in Denis Beganovič Kay Kay na tubi. Za animacijo občinstva so poskrbele umetnice na hoduljah in gugalnici. Zbrani niso bili prikrajšani niti za vizualne užitke ob pogledu na plesalce poleg "gramofonskih" mojstrov.

Utrinke s praznovanja si lahko pogledate v spodnji galeriji.