Mlakarjeva je tudi članica ansambla SNG Drama. Foto: SNG Drama Ljubljana
Mlakarjeva je tudi članica ansambla SNG Drama. Foto: SNG Drama Ljubljana
Gosti pri Mariu
Mario bo v oddajo še vedno vabil znane Slovence. Foto: RTV SLO
Nataša Tič Ralijan
Ana Liza je bila Marieva sovoditeljica dve leti. Foto: RTV SLO

Usodna Amanda bo v novih oddajah gledalce in goste zabavala s svojimi pogledi na žensko-moške odnose in z mislimi o večni bitki med spoloma. Zvezdana Mlakar in njen jezični lik Amande pa ni edina novost, ki se od 26. februarja, ko se Mario vrne na male zaslone, obeta oddaji Spet doma.

Zvezde se bodo vrtele na plesišču
Tako se bo v plesnem turnirju Zvezde plešejo za naklonjenost občinstva in plesnih strokovnjakov potegovalo devet znanih Slovencev, pri tem pa jim bodo pomagali profesionalni plesalci. Najboljši gibalci bokov v standardnih in latinskoameriških plesih bodo znani sredi junija, ko bo po 16 tednih hude konkurence na pravem plesnem parketu razglašen šampion.

Oranžni naslanjači ostajajo
V 90 minutah čiste zabave stalnica ostajajo oranžni naslanjači in čajanka, na kateri bo Mario gostil znane goste, pa tudi priljubljeni domači in tuji glasbeniki, ki bodo v oddaji poskrbeli za zanimivo glasbeno popestritev z uspešnicami glasbenih lestvic. Tekmovalci iz vse Slovenije pa se bodo tudi po novem borili s časom in v rubriki Bitka s časom skušali pravočasno končati dano nalogo in si prislužiti lepo nagrado.

Redna služba v ljubljanski Drami
Igralka Zvezdana Mlakar je članica ansambla SNG Drama iz Ljubljane in v sezoni 2005/2006 nastopa v uprizoritvah Razmadežna, Romeo in Julija, Šola za žene, Zgodbe iz Dunajskega gozda, Življenje po Georgeu ter Katarina, pav in jezuit. Prav tako sodeluje s Špas Teatrom, trenutno nastopa skupaj z Marijano Brecelj, Natašo Barbaro Gračner in s Tino Gorenjak v predstavi 5 Žensk.com. V predstavi pet različnih žensk razkriva vsakdanjik življenja z moškimi in ugotavlja, ali se bodo moški in ženske kdaj zares razumeli. Tako se bo Zvezdana Mlakar Mariu pridružila z že kar nekaj izkušnjami o odnosu med spoloma.

Ana Liza se je po letu dni namigov le poslovila
Zvezdana Mlakar bo v oddaji Spet doma nasledila izredno priljubljeno Ano Lizo oziroma Natašo Tič Ralijan. O njenem odhodu iz oddaje se je ugibalo že lani januarja, ko je bila Marieva oddaja na dopustu, a je kljub nekaterim namigom, da odhaja, ostala vse do decembra. Šale, ki jih je iz rokava stresala Nataša Tič Ralijan v vlogi Ane Lize, je pripravljal njen mož Gašper Tič, vedno pa je bilo tudi nekaj improvizacije. Včasih je Ana Liza Maria s svojim neposrednim in odkritim nastopom spravila tudi v zadrego, a kot izkušen voditelj je vedno našel pot iz zagate.