Če vas zanima, kako izboljšati kakovost svojega življenja, povprašajte Manico. Foto: www.revitalizacija.si
Če vas zanima, kako izboljšati kakovost svojega življenja, povprašajte Manico. Foto: www.revitalizacija.si

Bralcem bo odgovorjala na vprašanja, kako z energijo hitro in zelo uspešno izboljšati kakovost življenja na vseh področjih življenja: v zdravju, poslu in partnerstvu.

S tehniko pretoka življenjske energije, imenovano Energetska Revitalizacija, kot tudi s svojim znanjem in izkušnjami, hitro in učinkovito pomaga do boljše kakovosti življenja in dela zlasti preobremenjenim ljudem, ki imajo (pre)malo časa zase.

Programe Energetske Revitalizacije - prenove telesa, duha in energije s pomočjo individualno prilagojene energijske masaže - izvaja v sprostitvenem centru Vrelec na Brdu pri Kranju. Programi pomagajo zmanjšati izčrpanost, preprečiti izgorelost, povečati storilnost in zmanjšati odsotnosti z dela. Prav tako pomagajo pri zmanjšanju vseh vrst bolečin ter hitrejšem okrevanju ob bolezni in operaciji. Z več energije pa ljudje tudi lažje usklajujejo poslovne obveznosti in zasebne cilje.

Organizira tudi delavnice in seminarje, ki podjetjem in posameznikom pomagajo do preseganja načrtovanih poslovnih rezultatov ter boljših odnosov z strankami in sodelavci, ne da bi pri tem izčrpali svoje moči.