Kim in Ronaldo sta se strastno poljubljala. Foto: EPA
Kim in Ronaldo sta se strastno poljubljala. Foto: EPA

25-letnega Portugalca so skupaj s štiri leta starejšo igralko, televizijko, manekenko in trenutno zvezdnico resničnostnega šova Keep up With the Kardashians videli v neki ugledni restavraciji v Madridu, piše britanski The Sun.

"Poljubljala sta se in si izkazovala nežnosti. Očitno sta se imela odlično, saj sta se ves čas smejala," je za londonski časnik dejal anonimni vir. Po večerji sta sedla vsak v svoj avtomobil in druženje nadaljevala v vili nogometaša. Slavna rjavolaska naj bi pri postavnem nogometašu Reala Madrida ostala štiri ure.

Ali hodi v zelje Bridgeu?
Njuna romanca naj ne bi bila preveč všeč nekdanjemu nogometašu Chelsea in zdajšnjemu članu Manchester Cityja Waynu Bridgeu, ki je Kim pred kratkim spoznal na počitnicah v Miamiju. Bridge naj bi bil precej očaran nad Kim in naj bi pri njej našel tolažbo ob nedavni prevari njegovega nekdanjega dekleta in mame njegovega otroka Vanesse Perroncel. Vanessa se je namreč zapletla v razmerje z njegovim nekdanjim soigralcem Johnom Terryjem.

Kakor koli, Cristiano je znan zapeljivec in očitno so mu všeč slavne lepotice. Poleti je imel kratko romanco tudi z zvezdnico Paris Hilton.